ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ya ben simdi hamile miyim gercekten o zaman bi telas oldum simdi ara ara karin agrilarim oluyo neden acaba ?
o belirtileri cnm panikleme olur gaz sancısı gibidir ee yerleşiyor bebiş senn ki yaklasşık 3.5 4 haftalıktır

ya ben simdi hamile miyim gercekten o zaman bi telas oldum simdi ara ara karin agrilarim oluyo neden acaba ?
Evet hamilesin, karin agrin gazdan oluyodur. Kasik agrisi deseydin neyse de karin agrisinin bebiskonla ilgisi yoktur bence hem kotu dusunme guzel seyler dusun

arkadasim bat tan kac gun sonra kan testi yaptirdin ve hamileligini ogrendin
Canim bn ovulasyon testi kullandim eylulun 7sinde çift cizgiyi gordum 2 gun denedik sonra 19unda erken gebelik testi yaptim hayalet bi cizgi cikti ama cok silik bnden baska kimse gormuyor 22sinde kan testi yaptirdim poz. Bat 23 eylul

Canim bn ovulasyon testi kullandim eylulun 7sinde çift cizgiyi gordum 2 gun denedik sonra 19unda erken gebelik testi yaptim hayalet bi cizgi cikti ama cok silik bnden baska kimse gormuyor 22sinde kan testi yaptirdim poz. Bat 23 eylul

bende ovulasyon testi kullandim 18 eylulde koyu cift cizgi gordum 18 -19 eylul degerlendirdik bugun bat gunum sabah idrar testi yaptim dedigin gibi cok silikti esim zor gordu sonra belirginlesti ama.o zaman bende yarin kan testi yaptrsam ne varsa cikar herhalde degil mi bat 2 ekim

Evet hamilesin, karin agrin gazdan oluyodur. Kasik agrisi deseydin neyse de karin agrisinin bebiskonla ilgisi yoktur bence hem kotu dusunme guzel seyler dusun

yo aslinda kasik agrisi adet olmadan once olan agri var ya rahim bolgesi agriyor 5 sn suruyor geciyor

Canim fotograf i gordum kesin hamilesin inan bnm o kadar bile cikmadi ben battan 4 gun once yaptim ayni marka gebelik testi ve cok silikti bn fazla guvenemedim cok silik olunca ama battan 1 gun once bhcg 64.5 cikti cok sevindim cnm gozun aydin

o belirtileri cnm panikleme olur gaz sancısı gibidir ee yerleşiyor bebiş senn ki yaklasşık 3.5 4 haftalıktır

evet gaz sancisi gibi ama adet oncesi sanci gibi cok kisa suruyor birden oluyor . himm yerlesmeden diyorsun yani evet mantikli tesekkkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…