Canim akıntı var ama hergün ilişki ve jel kullandigimiz için anlamiyom ki ne akıntısı bu :)
Oyle tabii ama bu testlerde de cift cizgi olunca yanilma payi pek olmuyorkocam evde degil onun haberi var adam cok umitlenmek istemiyor kan testi daha guvenilir diyor:)
Gazdir o gazama karin agrim oluyor bu normal birsey mi? ara ara geliyor gidiyor
çalışıyosan işteki yoğunluğuna göre ayarla ama evdeysen öğleyin yap ben 11 de yaptımpeki hangi saat uygun bnde ona göre yapim ?
bnde bugn 11 de yaptım öle devam edim evdeym bn henüz çalışmıyorumçalışıyosan işteki yoğunluğuna göre ayarla ama evdeysen öğleyin yap ben 11 de yaptım
:) daha çok küçük cinsiyeti belli olunca düsünecegiz teyzesi
Oyle tabii ama bu testlerde de cift cizgi olunca yanilma payi pek olmuyor
o belirtileri cnm panikleme olur gaz sancısı gibidir ee yerleşiyor bebiş senn ki yaklasşık 3.5 4 haftalıktırya ben simdi hamile miyim gercekten o zaman bi telas oldum simdi ara ara karin agrilarim oluyo neden acaba ?
Neyse sohbetinize doyum olmaz benim okul saatim geldi
Evet hamilesin, karin agrin gazdan oluyodur. Kasik agrisi deseydin neyse de karin agrisinin bebiskonla ilgisi yoktur bence hem kotu dusunme guzel seyler dusunya ben simdi hamile miyim gercekten o zaman bi telas oldum simdi ara ara karin agrilarim oluyo neden acaba ?
Ennnn cok seni ozlicimmmm cok kaynatmayin snra hepsini okuycam diye gozlerim portluyohadi byeeebizi özle
Canim bn ovulasyon testi kullandim eylulun 7sinde çift cizgiyi gordum 2 gun denedik sonra 19unda erken gebelik testi yaptim hayalet bi cizgi cikti ama cok silik bnden baska kimse gormuyor 22sinde kan testi yaptirdim poz. Bat 23 eylularkadasim bat tan kac gun sonra kan testi yaptirdin ve hamileligini ogrendin
Ennnn cok seni ozlicimmmm cok kaynatmayin snra hepsini okuycam diye gozlerim portluyo
Canim bn ovulasyon testi kullandim eylulun 7sinde çift cizgiyi gordum 2 gun denedik sonra 19unda erken gebelik testi yaptim hayalet bi cizgi cikti ama cok silik bnden baska kimse gormuyor 22sinde kan testi yaptirdim poz. Bat 23 eylul
Evet hamilesin, karin agrin gazdan oluyodur. Kasik agrisi deseydin neyse de karin agrisinin bebiskonla ilgisi yoktur bence hem kotu dusunme guzel seyler dusun
Canim fotograf i gordum kesin hamilesin inan bnm o kadar bile cikmadi ben battan 4 gun once yaptim ayni marka gebelik testi ve cok silikti bn fazla guvenemedim cok silik olunca ama battan 1 gun once bhcg 64.5 cikti cok sevindim cnm gozun aydinbende ovulasyon testi kullandim 18 eylulde koyu cift cizgi gordum 18 -19 eylul degerlendirdik bugun bat gunum sabah idrar testi yaptim dedigin gibi cok silikti esim zor gordu sonra belirginlesti ama.o zaman bende yarin kan testi yaptrsam ne varsa cikar herhalde degil mi bat 2 ekim
o belirtileri cnm panikleme olur gaz sancısı gibidir ee yerleşiyor bebiş senn ki yaklasşık 3.5 4 haftalıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?