ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim fotograf i gordum kesin hamilesin inan bnm o kadar bile cikmadi ben battan 4 gun once yaptim ayni marka gebelik testi ve cok silikti bn fazla guvenemedim cok silik olunca ama battan 1 gun once bhcg 64.5 cikti cok sevindim cnm gozun aydin

aslinda kan testi icin beklemeyi dusunuyordum ama yarin gidip yaptirayim bari esime de ailemede iki bayram olur belki bakalim :)

aslinda kan testi icin beklemeyi dusunuyordum ama yarin gidip yaptirayim bari esime de ailemede iki bayram olur belki bakalim :)
cnm yarın heryer tatil keşke bgn yaptırsaydın gerçi özellerde yaparşar mı bilmem

bende hamile oldugumu dusunup sutumu iciyorum bakalim insAllah yarin kan testi guzel cikar duanizi eksik etmeyin. nasil bir duygu hamile oldugunu bilmek ?
bn kısada olsa yaşamıştım inanılmaz bir duygu bir kere herşeyi onu düşünerek yapıyorsunuz asla yemem dediğinz herşeyi onun için yiyorsunuz ha birde yerken konuşuyorsunuz onla rabbm doya doya yaşatsın hamileliiğini cnm

sen dusuk mu yaptin canim sebebi nedir eger ozel degilse ne kadardi bebisin

sen dusuk mu yaptin canim sebebi nedir eger ozel degilse ne kadardi bebisin
cnm bnm bebeğim 6 haftalık düştü kalp atışı bile oluşmamıştı öğrendm 3 hafta snra kaybettik maalesef bnde genetik kan pıhtılaşması varmış ondan tekrar hamile kalırsam 9 ay kendime iğne vuracağim

anladim canim Rabbim yardimcin olsun Rabbim sana da en kisa surede hayirli ve saglikli evlat nasip eylesin . bu arada soylemeden gecemicem profil fotodaki sensin sanirim maasALLAH cok guzel bir hatunsun :)

anladim canim Rabbim yardimcin olsun Rabbim sana da en kisa surede hayirli ve saglikli evlat nasip eylesin . bu arada soylemeden gecemicem profil fotodaki sensin sanirim maasALLAH cok guzel bir hatunsun :)
ay cnm bnm ii dileklern için inş zamanı geldiğinde olur evet bu arada bnm çok tşk ederm onun içinde :)

Kızlar incir aldım yrn başlayacağım ama 8-10 tane incir demiş hergün için çok değilmi yaaa maliyetli baya

O neye yariyor peki bide bise sorcam ovulasyn testinde cift cizgi olunca birlikte oldugunda hamile kalma olasiligin yuksekmi oluyor acaba? Bi bilgn varni
Çörek otu yumurta sayisini artiriyormus faydalari epey var netten arastir bak baya olumlu yorumlar okudum inşallah olurum da gerek kalmaz evet cift cizgi belirginlestiginde olursa tutma olasiligi yuksek oluyormus bu ay yapacagim seylerden bi tanesi de ovulasyon testi

Yaa Allah rızasi için biri incir kürünü bana desin.nette değişik değişik yazıo kafam karışdı.

Canim fotograf i gordum kesin hamilesin inan bnm o kadar bile cikmadi ben battan 4 gun once yaptim ayni marka gebelik testi ve cok silikti bn fazla guvenemedim cok silik olunca ama battan 1 gun once bhcg 64.5 cikti cok sevindim cnm gozun aydin
Hangi marka hamilelik testi normalde benim de bat bugun görünüyor yarin yapsam cikar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…