Canim fotograf i gordum kesin hamilesin inan bnm o kadar bile cikmadi ben battan 4 gun once yaptim ayni marka gebelik testi ve cok silikti bn fazla guvenemedim cok silik olunca ama battan 1 gun once bhcg 64.5 cikti cok sevindim cnm gozun aydin
birşey değil cnm bnm panik yapma sen sakin bebeği düşün :)evet gaz sancisi gibi ama adet oncesi sanci gibi cok kisa suruyor birden oluyor . himm yerlesmeden diyorsun yani evet mantikli tesekkkur ederim canim
cnm yarın heryer tatil keşke bgn yaptırsaydın gerçi özellerde yaparşar mı bilmemaslinda kan testi icin beklemeyi dusunuyordum ama yarin gidip yaptirayim bari esime de ailemede iki bayram olur belki bakalim :)
Yaptir cnm gonul rahatligiyla cunku hamilesinaslinda kan testi icin beklemeyi dusunuyordum ama yarin gidip yaptirayim bari esime de ailemede iki bayram olur belki bakalim :)
cnm yarın heryer tatil keşke bgn yaptırsaydın gerçi özellerde yaparşar mı bilmem
Yaptir cnm gonul rahatligiyla cunku hamilesin
bn kısada olsa yaşamıştım inanılmaz bir duygu bir kere herşeyi onu düşünerek yapıyorsunuz asla yemem dediğinz herşeyi onun için yiyorsunuz ha birde yerken konuşuyorsunuz onla rabbm doya doya yaşatsın hamileliiğini cnmbende hamile oldugumu dusunup sutumu iciyorum bakalim insAllah yarin kan testi guzel cikar duanizi eksik etmeyin. nasil bir duygu hamile oldugunu bilmek ?
yok ozel e giderim artik bi arim aciklarsa tabi ama aciktir ozeller herhalde
bn kısada olsa yaşamıştım inanılmaz bir duygu bir kere herşeyi onu düşünerek yapıyorsunuz asla yemem dediğinz herşeyi onun için yiyorsunuz ha birde yerken konuşuyorsunuz onla rabbm doya doya yaşatsın hamileliiğini cnm
cnm bnm bebeğim 6 haftalık düştü kalp atışı bile oluşmamıştı öğrendm 3 hafta snra kaybettik maalesef bnde genetik kan pıhtılaşması varmış ondan tekrar hamile kalırsam 9 ay kendime iğne vuracağimsen dusuk mu yaptin canim sebebi nedir eger ozel degilse ne kadardi bebisin
cnm bnm bebeğim 6 haftalık düştü kalp atışı bile oluşmamıştı öğrendm 3 hafta snra kaybettik maalesef bnde genetik kan pıhtılaşması varmış ondan tekrar hamile kalırsam 9 ay kendime iğne vuracağim
ay cnm bnm ii dileklern için inş zamanı geldiğinde olur evet bu arada bnm çok tşk ederm onun içinde :)anladim canim Rabbim yardimcin olsun Rabbim sana da en kisa surede hayirli ve saglikli evlat nasip eylesin . bu arada soylemeden gecemicem profil fotodaki sensin sanirim maasALLAH cok guzel bir hatunsun :)
ay cnm bnm ii dileklern için inş zamanı geldiğinde olur evet bu arada bnm çok tşk ederm onun içinde :)
Ne bilmiyorum onu nasil biseybide yakı dene bakalım bende onu denicem bu ay
Evet nasip olursa inşallah ama olmayacak gibi umutlanmak istemiyorum sonra cok üzülüyorumHayirlusi canm ins olmazsn
Ilk bebekmi olacak olursa canin
Çörek otu yumurta sayisini artiriyormus faydalari epey var netten arastir bak baya olumlu yorumlar okudum inşallah olurum da gerek kalmaz evet cift cizgi belirginlestiginde olursa tutma olasiligi yuksek oluyormus bu ay yapacagim seylerden bi tanesi de ovulasyon testiO neye yariyor peki bide bise sorcam ovulasyn testinde cift cizgi olunca birlikte oldugunda hamile kalma olasiligin yuksekmi oluyor acaba? Bi bilgn varni
Yaa Allah rızasi için biri incir kürünü bana desin.nette değişik değişik yazıo kafam karışdı.
Hangi marka hamilelik testi normalde benim de bat bugun görünüyor yarin yapsam cikar mi acabaCanim fotograf i gordum kesin hamilesin inan bnm o kadar bile cikmadi ben battan 4 gun once yaptim ayni marka gebelik testi ve cok silikti bn fazla guvenemedim cok silik olunca ama battan 1 gun once bhcg 64.5 cikti cok sevindim cnm gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?