ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

online hanımlarrrr listede adı bulunanlar arada kendiniz hakkında bilgi verin paylaşımda bulunun.
bat yaklaşınca pat diye soru soruyosunuz sonra sizin hakkınızda yorum yapamıyoz yardımcı olamıyoz

Yaaaa resim yukleyemiyorum hep boyutu büyük diyip duruyor kafayı yicem artık Resmimi degistirmek istiyorummm

İyi geceler epeydir yazamiyorum kızlar.. arada hamişleri tebrik ederim :) benim bugün kahverengi olarak leke gelmeye başladı yarına regl olurum reglden önce böyle lekelenme yaşayan var mı neden oluyor acaba

ins canm kafana takma Allah nzmn kismt ederse ozamn olur zaten hayirlisi bnm esimde bayramdn snra ise basliyo yola gidiyo artk bzmki cook zor. Hayirlisi ne diim

İyi geceler epeydir yazamiyorum kızlar.. arada hamişleri tebrik ederim :) benim bugün kahverengi olarak leke gelmeye başladı yarına regl olurum reglden önce böyle lekelenme yaşayan var mı neden oluyor acaba
Canim ben yaşıyorum ama benimki kistten sonra olmaya başladı

Kızlarrrrrr iyi geceler kociş salı ya kadar izin aldı işten yarın yumurtlarım diye düşünüyorum salıya kadar tutarsa tutar artık dua edin kuzuşlarım

Kızlarrrrrr iyi geceler kociş salı ya kadar izin aldı işten yarın yumurtlarım diye düşünüyorum salıya kadar tutarsa tutar artık dua edin kuzuşlarım
Arkadaş size yönlendirdi sağolsun.imcir kürüne başlicamda nsl olduğunun yazarmsnz?? nette heryerde farklı yazıyr kafam karıştı? aslında bu tarz bilgiler ilk sayfada olsa direk oraya yönlendirilirdi :/ lütfen cvp beklyrm

Canım ben incir kürü Yapmıyorum ceviz kürü yapıyorum .. Inciri hiç yapmadım bilmiyorum kuzum

iyi geceler kızlar moralim bozuk benm bugun adetin 15. günü 12. gün pozitif oldu 13. gün silikleşti 11, 13,14. günler ilişki oldu güya bugun ve yarın da yapacaktım ama eşim erkenden uydu kaldı yapamadık yarın da kayınvalidemlerde kalıcaz eşim 5te işten gelecek kayınvalidem de yapıştı illa sen erken gel diye bal dök yala evi yeniden temizletecek offfff gelemem diyemedim yarın da güme gitti bu ay benden bi cacık olmaz artık

Canm üzülme tam zamanında çok iyi degerlendirmissin :) hayırlısı ile olur inşallah :)

Sana birşey diyim mi aslında en kritik Günler'de beraberlik olmuş hiç belli olmaz sen sakın üzülme sadece çok ağır iş yapma yarın bitanem vede ağır kaldırma

Sana birşey diyim mi aslında en kritik Günler'de beraberlik olmuş hiç belli olmaz sen sakın üzülme sadece çok ağır iş yapma yarın bitanem vede ağır kaldırma
tatlım neden tedirginim biliyor musun baska topikten bi arkadaş ov testi yapıyodu 13. gün pozitifi gördü 15. gün silikleşti 17. gündü sanırım doktor randevusu varmış gitti muayene sırasında doktoru 2 yumurtan oluşmuş bugun yarın çatlar demiş yani silikten sonra 2 gün geçmiş yumlar daha çatlamamış benm de daha çatlamadıysa eğer bu günleri boş gecirdiğim için bat günü hüsrana uğrıcam ona üzülüyorum

kızlar benide eklermisiniz listenize....13.gün testim dünün testi . bat tarihi 19 ekim...bide lütfen teste bakabilirmisiniz durum nedir..

Eklentiler

• 20141002_161418.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 64
  1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL 3.HAMİLEMİZ
  6. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  11. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  13. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  15. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  16. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  17. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  18. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  19. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  23. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  24. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  26. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  27. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  28. @GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  36. svly4414 ...........................................................BAT ???
  37. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…