Bu akşam yada yarın sabah erkenden yaparsan genede iş görür bu matematik hesabına göre sen içini hiç Sıkma ve sakın bu gün çok ağır iş yapma şuan o kız gibi olduğunu düşünürsek çatlamanın son evresindedir bu yumuşlar ama buakşsm ne yap et yada sabaha karşıda olur yada sabah erkendende olur Kocişi kandır sen anladın onutatlım neden tedirginim biliyor musun baska topikten bi arkadaş ov testi yapıyodu 13. gün pozitifi gördü 15. gün silikleşti 17. gündü sanırım doktor randevusu varmış gitti muayene sırasında doktoru 2 yumurtan oluşmuş bugun yarın çatlar demiş yani silikten sonra 2 gün geçmiş yumlar daha çatlamamış benm de daha çatlamadıysa eğer bu günleri boş gecirdiğim için bat günü hüsrana uğrıcam ona üzülüyorum
Kuzuşum bu İbrahim Saraçoğlu ve Ahmet maranki dışındakilerin verdiği tariflere itibar etme bu 2 adamda dünya Çapında kabul edilen adamlar özellikle İbrahim Saraçoğlu yurtdışında falan kabul Görmüş bir adam.Allah gönlüne göre versn iyiymiş bu
TeSekkur ederim canim hayirli cumarlar arefe gununuz hayirli mübarek olsun bugun bin ihlas suresi okumak cok faziletliymisgünaydın kızlarrrrrrhayırlı cumalarrrrrrr mübarek arefeler olsun
Hadi seni bekliyorum hala olmadim muhtarrrrrrgeri sayım devam ediyor şafak 3
hayırlı cumalar canım ,Allah acil şifalar versin inşallah.güzel haberler alırsın..Hayırlı cumalar kızlarben hastane köşelerinde sürünüyom Mr çekilecek sıra beklemekteyim
Sağol canım inş soğan suyu hemen etki göstermiştir ve o kist gerilemiştir de bende rahat edeyim :)hayırlı cumalar canım ,Allah acil şifalar versin inşallah.güzel haberler alırsın..
öyledir sen içini ferah tut kendini hiç üzme bak yalnız değilsin herkes bi çaba veriyo ,er ya da geç bebişlerimiz gelecektir yeter ki sağlık olsunn mubarek zamanda dualarımız seninle hadi güzel şeyler olsunSağol canım inş soğan suyu hemen etki göstermiştir ve o kist gerilemiştir de bende rahat edeyim :)
Sanırım onu ben yazmıştım canım. Durum şöyleydi, ben çift çizgiyi gördükten 5 gün sonra yumurtam çatlamıştı. Ama ben çift çizgiden sonra 3-4 gün çok ağır kasık ağrısı yaşadım ve bunun üzerine doktora gittim. doktor ultrasonda bir yum yeni çatladığını birinin de çatlamak üzere olduğunu söyledi. ağrının sebebini sorduğumda çatlamaya çalışırken bazen çok ağrı yapar demişti. fakat ben o güne kadar hiçbir ay öyle ağrı çekmemiştim. hatta döllenme oluyor da ondan ağrıyor sanmıştım. bence o istisna bir durumdu. normalde çift çizgiden sonra 2-3 gün içinde çatlar yumurta.tatlım neden tedirginim biliyor musun baska topikten bi arkadaş ov testi yapıyodu 13. gün pozitifi gördü 15. gün silikleşti 17. gündü sanırım doktor randevusu varmış gitti muayene sırasında doktoru 2 yumurtan oluşmuş bugun yarın çatlar demiş yani silikten sonra 2 gün geçmiş yumlar daha çatlamamış benm de daha çatlamadıysa eğer bu günleri boş gecirdiğim için bat günü hüsrana uğrıcam ona üzülüyorum
olmuş bu canımkızlar benide eklermisiniz listenize....13.gün testim dünün testi . bat tarihi 19 ekim...bide lütfen teste bakabilirmisiniz durum nedir..
yok canm sen değildin mogami diye bi arkadastı dediğim kişi ama seninkini de öğrenmiş oldum canm cok sağol anlattığın için inşallah tutmuştur da ben böyle boşuna kuruntu yapmışımdır.. bu sabah eşime belli ettim dargın olduğumu o da ben üstüme düşeni yaptım gebesin sen hala bana surat yap böle dedi adamlara ne kolay herşey :)Sanırım onu ben yazmıştım canım. Durum şöyleydi, ben çift çizgiyi gördükten 5 gün sonra yumurtam çatlamıştı. Ama ben çift çizgiden sonra 3-4 gün çok ağır kasık ağrısı yaşadım ve bunun üzerine doktora gittim. doktor ultrasonda bir yum yeni çatladığını birinin de çatlamak üzere olduğunu söyledi. ağrının sebebini sorduğumda çatlamaya çalışırken bazen çok ağrı yapar demişti. fakat ben o güne kadar hiçbir ay öyle ağrı çekmemiştim. hatta döllenme oluyor da ondan ağrıyor sanmıştım. bence o istisna bir durumdu. normalde çift çizgiden sonra 2-3 gün içinde çatlar yumurta.
sen bence iyi değerlendirmişsin günlerini. inşallah tutmuştur canım çok kafana takma.
Bugn bi test yap canm ya :) bebde merak ettm yaa :))Hadi seni bekliyorum hala olmadim muhtarrrrrr
Hadi seni bekliyorum hala olmadim muhtarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?