yok kuzum gecti artık bu sabah dargın uyandım anladı sen gebesin hala bana surat ediyosun dedi benden önce kalkmış duşa girmiş işe gitmeye hazırlanıyodu yapamazdık.. 5te gelecek direk kaynanalara gitcez orda da gece dolma sarcaz kaçta biter muamma sabah da namaza kalkar eşim ve ayrıca orda kalınca bizim kapının önünden ayrılmıyo kaynanam ne işi varsaBu akşam yada yarın sabah erkenden yaparsan genede iş görür bu matematik hesabına göre sen içini hiç Sıkma ve sakın bu gün çok ağır iş yapma şuan o kız gibi olduğunu düşünürsek çatlamanın son evresindedir bu yumuşlar ama buakşsm ne yap et yada sabaha karşıda olur yada sabah erkendende olur Kocişi kandır sen anladın onu
tatlım 2 gün arayla devam et testine 2. kez görüyosan koyuyu hamişllik çıkabilir tecrubeyle sabitkızlaaar bi şey sorcam benim de ovulasyon testi 14. 15. günler koyulaştı sonraki 16. 17. gün silikleşti 18 gün tekrar koyulaştı .ben nasılsa yumurtladım diye o gün ilişki olmadı 10 gün var şimdide batıma artık o güne kadar ilişki düşünmüyorum ama tuttuysada hiç bi belirtim yok kii(acaba o 18.gün mü yumurtladım ki ben ;( ;(;(; ;(
kizlar once kahverengi akinti simdide pembe akintim var kirmiziya mi donusecek diye korkuyorum karin agrimda azaldi. Adet mi oluyorum o zaman neden gebelik testinde cift cizgi cikti gerci benim adetim boyle baslamaz direk pembe akinti gelir kirmiza yakin bir akinti ama gecen ay klomen kullandim onun etkisi ile mi boyle geliyor adetim ama o zaman neden gebelik testinde iki cizgi cikti
Bugunde sabah baska marka yaptim ama cok cok silik cikti ama cikti noluyo ya canim SIKILDISimdi doktorda yoktur ki
yerleşme kanamasıdır o canım uzulme bebesın yerlesıyo :)
bilmem ama normalden farklıysa kanaman ve durduysa sadec bır avuç ıcını dolduracak kadar olup bırdaha olmadıysan buyuk ıhtımal gebesın ona yerleşme denır cunku bende ılk gebelıgımde oyle oldum boıde testım cıft cızgı cıkmıs demıssın daha ne kuzum
Allah çok büyüktür canım olduysa olmuştur ki inşallah olmuşturyok kuzum gecti artık bu sabah dargın uyandım anladı sen gebesin hala bana surat ediyosun dedi benden önce kalkmış duşa girmiş işe gitmeye hazırlanıyodu yapamazdık.. 5te gelecek direk kaynanalara gitcez orda da gece dolma sarcaz kaçta biter muamma sabah da namaza kalkar eşim ve ayrıca orda kalınca bizim kapının önünden ayrılmıyo kaynanam ne işi varsa
simdi kirmizi geldi ben hic birsey anlamadim gebelik testi cift cizgi silikte olsa ama ama kirmizilar geldi cidden umitlenmistim erken gebelik testinde pozitif cikinca
Bende galiba hala yumurtluyorum bi türlü çatlamadi beeAy deliricem hala yumurtlamadım offffff sinir oldum
Bende galiba hala yumurtluyorum bi türlü çatlamadi bee
Vallahi bilmiyom kuzu neler oluyor bana :) ama artık ilişki yok ancak siliklesince 1 kere yapıcam yeter daaakuluçkaya mı yattın kuzum napıyon sennn
Vallahi bilmiyom kuzu neler oluyor bana :) ama artık ilişki yok ancak siliklesince 1 kere yapıcam yeter daaahem Mr cekildiye acaba yumurtaliklarim etkilendimi sağlıklı bi gebelik olur mu diye şüphelerim var hem
Yaptim ama cikmadi belkide testten mi kaynakli acaba yoksa adet surem mi degisiyorBugn bi test yap canm ya :) bebde merak ettm yaa :))
kızlaaar bi şey sorcam benim de ovulasyon testi 14. 15. günler koyulaştı sonraki 16. 17. gün silikleşti 18 gün tekrar koyulaştı .ben nasılsa yumurtladım diye o gün ilişki olmadı 10 gün var şimdide batıma artık o güne kadar ilişki düşünmüyorum ama tuttuysada hiç bi belirtim yok kii(acaba o 18.gün mü yumurtladım ki ben ;( ;(;(; ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?