ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

yok kuzum gecti artık bu sabah dargın uyandım anladı sen gebesin hala bana surat ediyosun dedi benden önce kalkmış duşa girmiş işe gitmeye hazırlanıyodu yapamazdık.. 5te gelecek direk kaynanalara gitcez orda da gece dolma sarcaz kaçta biter muamma sabah da namaza kalkar eşim ve ayrıca orda kalınca bizim kapının önünden ayrılmıyo kaynanam ne işi varsa

tatlım 2 gün arayla devam et testine 2. kez görüyosan koyuyu hamişllik çıkabilir tecrubeyle sabit

kizlar biliyorsaniz ne olur birsey yazin uzgunum

kızlar bişey sorucam bendemı ovulaston testi yapmalıyım yoksa dr mu önericek bende merak edıyorum yumurtlama gunumu yaaav :)

bilmem ama normalden farklıysa kanaman ve durduysa sadec bır avuç ıcını dolduracak kadar olup bırdaha olmadıysan buyuk ıhtımal gebesın ona yerleşme denır cunku bende ılk gebelıgımde oyle oldum boıde testım cıft cızgı cıkmıs demıssın daha ne kuzum

simdi kirmizi geldi ben hic birsey anlamadim gebelik testi cift cizgi silikte olsa ama ama kirmizilar geldi cidden umitlenmistim erken gebelik testinde pozitif cikinca

Allah çok büyüktür canım olduysa olmuştur ki inşallah olmuştur

simdi kirmizi geldi ben hic birsey anlamadim gebelik testi cift cizgi silikte olsa ama ama kirmizilar geldi cidden umitlenmistim erken gebelik testinde pozitif cikinca

kizlar ne oluyor sizce bilen var mi birazdan kan testine gidecegim ama tecrubeli olan arkadaslar bilir belki ???

Kızlar ben hala yumurtluyom mu bi bakar mısınız 3 gündür ilişki içindeyiz bıkkınlık geldi.

Eklentiler

• 20141003_154140.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 106
Offffff kızlar bu sbah incir kürüne başlamışdm kalanını içicekdimki kurt gördüm suda ben şimdi bidaha nsl içicem huylandmda kısıra bakmayın açık açık yazdım ama kötü oldm ya :/ :/ :*

kuluçkaya mı yattın kuzum napıyon sennn
Vallahi bilmiyom kuzu neler oluyor bana :) ama artık ilişki yok ancak siliklesince 1 kere yapıcam yeter daaahem Mr cekildiye acaba yumurtaliklarim etkilendimi sağlıklı bi gebelik olur mu diye şüphelerim var hem

Vallahi bilmiyom kuzu neler oluyor bana :) ama artık ilişki yok ancak siliklesince 1 kere yapıcam yeter daaahem Mr cekildiye acaba yumurtaliklarim etkilendimi sağlıklı bi gebelik olur mu diye şüphelerim var hem

hamilelik riski olanlara önerilmiyo zaten ama çekilmişsin kuzum olan olmuş kısmet bu işler inşallah sorun yaratmaz sen hala yumurtladığına göre pek sıkıntı olmaz inşallah

tutmuşsada nasıl bi belirti bekliyosun daha 10 gün varmış yapma böyle güzelim çok ince hesaplara detaylara takılıp gününüzü zehir etmeyin lütfen ben bata 3 gün var sen gibi belirti aramadım hiç vucudumda relax olmadıkça bu iş olmıycak unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…