- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Haklısın canım yahamilelik riski olanlara önerilmiyo zaten ama çekilmişsin kuzum olan olmuş kısmet bu işler inşallah sorun yaratmaz sen hala yumurtladığına göre pek sıkıntı olmaz inşallah
Bilmiyorum ama bana kalsa hamile degilimaferim sana
Haklısın canım yakız sende ovulasyon testi var mı yap bakalım birazda biz telaş yapalım acaba hamilemisin değil misin diye
Kız gözlerin mi bozukgebelik testi yok kiiiiibenim ovulerin yanında hediye gebelik yoktu
Kız gözlerin mi bozukovulasyon testi varsa yap dedim. Hani onda daha net cikiyormuş ya
hakketen yaaa düzgün okumadımtabi gözlerim bozuk ben muhasebeciyim gözlüksüz muhasebeci olurmu hiçç
allbaby sence testten kaynakli olabilir mi varsa bile cikmamasi bi de eger hamile kalmissam buyuk ihtimalle 17eylulde olmusumdur o yuzdn de cikmamis olabilir bilmiyorum offf kafam cok karisik olacaksam bir an once olayim olmayacaksam da ne oldugumu bileyim
hakkaten gözlüklü olurlar
gecen ay da yaptirmistim kan testi o yuzden bu ay yaptirmak istemiyorum ama normalde duzensiz değil adetim ve bayram donusu zaten kadin dogumdan sira aldim kontrol amacki hamiysem belli olur degilsem kontrol amacli gidecembelirsizlik zaten insanı kızdıran eğer hamile değilsem neden zamanında adet olmuyorum diyosun demi
adet gecikmesi 1 haftayı bulmadıkça evde yapılan testte çıkmaması doğal yani her gebeliğin hcg artışı ilk başta aynı hızda olmayabiliyo.en garantisi kan testi keşke bugün bi kan testi yaptırsaydın
Hadi yap bakalim bende bekliyorum bak kutlayacagiz ha unutmayaptım kız ovu test
bıraz beklesin hemen paylaşcam wc den canlı yayın yapıyom
yaptım kız ovu test
bıraz beklesin hemen paylaşcam wc den canlı yayın yapıyom
Bence hamilesin kız görür görmez içime doğdu. Yoksa böyle belirgin çizgi neden olsun ki tabi tekrar yumurtlamiyorsan
Bence hamilesin kız görür görmez içime doğdu. Yoksa böyle belirgin çizgi neden olsun ki tabi tekrar yumurtlamiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?