ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hamilelik riski olanlara önerilmiyo zaten ama çekilmişsin kuzum olan olmuş kısmet bu işler inşallah sorun yaratmaz sen hala yumurtladığına göre pek sıkıntı olmaz inşallah
Haklısın canım ya kız sende ovulasyon testi var mı yap bakalım birazda biz telaş yapalım acaba hamilemisin değil misin diye

allbaby sence testten kaynakli olabilir mi varsa bile cikmamasi bi de eger hamile kalmissam buyuk ihtimalle 17eylulde olmusumdur o yuzdn de cikmamis olabilir bilmiyorum offf kafam cok karisik olacaksam bir an once olayim olmayacaksam da ne oldugumu bileyim

belirsizlik zaten insanı kızdıran eğer hamile değilsem neden zamanında adet olmuyorum diyosun demi
adet gecikmesi 1 haftayı bulmadıkça evde yapılan testte çıkmaması doğal yani her gebeliğin hcg artışı ilk başta aynı hızda olmayabiliyo.en garantisi kan testi keşke bugün bi kan testi yaptırsaydın

Ben de regl ve hamilelik belirtisi yok :) ay ortası gibi :) bekliyorum bakalım. Pek umudum yoktu ama göreceğiz bakalım

gecen ay da yaptirmistim kan testi o yuzden bu ay yaptirmak istemiyorum ama normalde duzensiz değil adetim ve bayram donusu zaten kadin dogumdan sira aldim kontrol amacki hamiysem belli olur degilsem kontrol amacli gidecem

Bence hamilesin kız görür görmez içime doğdu. Yoksa böyle belirgin çizgi neden olsun ki tabi tekrar yumurtlamiyorsan

kız sen çok fenasın benim bu testi yapmak aklıma gelmezdi yap demesen çift çizgiyi görünce bende bi garip hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…