canım benimde 9 gün var ikinci kez ondan önceki günden başlayarak tekrar koyulaştı bugünde tekrar yaptım böyle bi şey çıktı 9 gün kala seninde böyle miydibenim çift ve iki kez yumurtladığım aylar oldu o yüzden buna pek güvenemem ama umuttur insanı yaşatan
canım benimde 9 gün var ikinci kez ondan önceki günden başlayarak tekrar koyulaştı bugünde tekrar yaptım böyle bi şey çıktı 9 gün kala seninde böyle miydi
Ins hislerim beni yaniltmaz ama bu ay nedense ben senden umutluyum canım. Ben seni hamiş birakacagimkız sen çok fenasın benim bu testi yapmak aklıma gelmezdi yap demesençift çizgiyi görünce bende bi garip hissettim kendimi
tamam o zaman yarın yapıp tekrar koyayım testim 4 tane kaldıbu testte bi gariplik var bitane daha yapsana dağılmış çizgiler netleştiremedim bide hemen rsim koy taze taze bakalım
Ins hislerim beni yaniltmaz ama bu ay nedense ben senden umutluyum canım. Ben seni hamiş birakacagimhem aslı ne dedi 2 hafta içinde hayırlı haberini alacağız
naptn hayatm ne durundasn bakalmYaptim ama cikmadi belkide testten mi kaynakli acaba yoksa adet surem mi degisiyor
tamam o zaman yarın yapıp tekrar koyayım testim 4 tane kaldıyarın kini bayram seyran demeden hemen paylaşırım peki senin yumurta çatladıktan sonra mı hep böyleydi sankim hamilesinn amin inşallah
Adım laleeeeeeyok tatlım çatlama oldu ondan sonra direk silindi çizgi bidahada yapmadım zaten test falanşimdi elalmami girdi kanıma yap bakalım diyince yaptım çizgi çıkıncada şaşırdım
anladım canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerini alalım o zamanyok tatlım çatlama oldu ondan sonra direk silindi çizgi bidahada yapmadım zaten test falanşimdi elalmami girdi kanıma yap bakalım diyince yaptım çizgi çıkıncada şaşırdım
Ya bi türlü alıntı yapamadım bee@allbaby napayım canım bu aksamda çalışsak mı 4gun peşpeşe olucak ozaman yada siliklesincemi çalışsak karar veremedim yardım ettt
Aynen haklısın canım yarın siliklesirse olur artık. Bu arada şimdi gorumcem msj atmış rüyasında bizim Evi görmüş.evde kırmızı bebek patigi görmüş ay kesin o hamile yakın a duyarız4. fazla olur tatlım bigün ara ver bence silikleşince devam edersin gün aşırıya kaliteyi düşürmekte çok yormakta bıkkınlık yapıyo bu adamcıklar bidahaki ayda lazım bize
Aynen haklısın canım yarın siliklesirse olur artık. Bu arada şimdi gorumcem msj atmış rüyasında bizim Evi görmüş.evde kırmızı bebek patigi görmüş ay kesin o hamile yakın a duyarız
Ya bi türlü alıntı yapamadım bee@allbaby napayım canım bu aksamda çalışsak mı 4gun peşpeşe olucak ozaman yada siliklesincemi çalışsak karar veremedim yardım ettt
aaaa evet iyi hatırlattın ben onu unutmuştumtam da 2 hafta oldu hayırlı bakalım kuzu keşke hamile olsamda burayı bayram yerine çevirsek hiç heyecanım yok tu testi yapana kadar yoldan çıkardın kız beniiii
Canim bugun doktora gittim haftada 3 kez yapsan bile yeter dollenme icin dedi sanirim spermler uzun sure yasiyor ya ondan oyle dedi ayica bi gun ara ver diger gun yap hem kalite artsin papatyada oyle yapmisti tuttu onunki
Aynen haklısın canım yarın siliklesirse olur artık. Bu arada şimdi gorumcem msj atmış rüyasında bizim Evi görmüş.evde kırmızı bebek patigi görmüş ay kesin o hamile yakın a duyarız
Tamam canım ozaman bugünü es geçiyorum yarın çalışma olur ama bayramda ilişki olmaz demişti biri yanlış hatirlamiyorsam öyle bişey var mı acaba ?Canim bugun doktora gittim haftada 3 kez yapsan bile yeter dollenme icin dedi sanirim spermler uzun sure yasiyor ya ondan oyle dedi ayica bi gun ara ver diger gun yap hem kalite artsin papatyada oyle yapmisti tuttu onunki
- ....................................................BAT 18 EYLÜL:nazar: 1.HAMİLEMİZ:KK46::KK46::KK46:
[*][B][USER=407435]@vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL2.HAMİLEMİZ [/B] - @backspace55......................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @masal2010........................................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE - @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL
3.HAMİLEMİZ - @efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL
BEKLEMEDE - @demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM
BEKLEMEDE - @nirsen...............................................................BAT 3 EKİM
BEKLEMEDE - @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
BEKLEMEDE - @TIRMIK ............................................................BAT 4 EKİM
BEKLEMEDE - @pretty1406........................................................BAT 5 EKİM
BEKLEMEDE - @fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM
BEKLEMEDE allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE - @sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
BEKLEMEDE - @010712..............................................................BAT 10 EKİM
- @dududada ........................................................BAT 11 EKİM
- @persa33............................................................BAT 11 EKİM
- @dberil34...........................................................BAT 12 EKİM
- @21DAMLA.........................................................BAT 12 EKİM
- @zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
- A asyella ............................................................BAT 13 EKİM
- @Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
- @kitapkurdu0686...............................................BAT 14 EKİM
lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM - @afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
- @sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM - @GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
- @Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
- @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
- @vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM - @candy123...........................................................BAT 26 EKİM
- @nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
- @berna85............................................................BAT 11 KASIM
svly4414 ...........................................................BAT ??? - @lale-naren.........................................................BAT ???
[/user]
[B][I]bat listemizin son hali kızlar :KK31: ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim:KK19:[/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?