ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ya ben senin hamile olcagina dair acaip guclu hissiyatlar icerisindeyim canim insallah olursun bu ay aliriz haberini

ayyy inşallah yaa o güzel günleri görcez hepimiz ben buna inanıyorum bu ay olmazsada bidahakine kesin olcak
ama herkez benden çokkk umutlu hissleri aynı yönde neden acaba??

ayyy inşallah yaa o güzel günleri görcez hepimiz ben buna inanıyorum bu ay olmazsada bidahakine kesin olcak
ama herkez benden çokkk umutlu hissleri aynı yönde neden acaba??

Ben kendi adima soyleyim bir kere senin gunlerini cok iyi degerlendirdigini dusunuorm ikinciside bazen degerlendirsen bile tutmuyor olma ihtimalini bilmeme ragmen yakin bi zamanda senden bu haberi alcagimi biliyorum sanki bunu neden boyle hissediorm inan ben bile bilmiyorum :)

Tamam canım ozaman bugünü es geçiyorum yarın çalışma olur ama bayramda ilişki olmaz demişti biri yanlış hatirlamiyorsam öyle bişey var mı acaba ?

İnan bayramda olurmu olmazmi o konuda ne bişey bilmiyorum canım

1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL 3.HAMİLEMİZ
  6. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  11. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  13. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  15. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  16. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  17. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  18. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  19. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  20. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  21. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  22. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  23. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  26. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  27. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  28. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  29. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  30. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  31. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  32. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  33. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  34. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  35. TIRMIK .............................................................BAT ???
  36. svly4414 ...........................................................BAT ???
  37. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

BAt 23 eylul hamile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…