Ya ben senin hamile olcagina dair acaip guclu hissiyatlar icerisindeyim canim insallah olursun bu ay aliriz haberini
Ahh ahh okadar olumsuz şeyler yaşıyorum ki artık kendime yorma bile aklıma gelmiyor ama seni mi kırcam inş hamileyimdir hamileyizdir haziran anneleri oluruz beraberbelki sensindir hamile olan önce kendine yorsana kızzz
Evet benim evde görmüş. ağzını öpeyim kız seninSenin evinde gormemismi patigi o niye hamile olsun kiz bence sen olcan
Yok tatlim yapmadim fırsatımda olmuyor zaten....listede kendin değişiklik yaptın mı?
İnşallah sen de o da ve bekleyen hepimiz de oluruz....Evet benim evde görmüş. ağzını öpeyim kız senininş hamile ben olurum. Oda olsun da bende olayım
ayyy inşallah yaao güzel günleri görcez hepimiz ben buna inanıyorum bu ay olmazsada bidahakine kesin olcak
ama herkez benden çokkk umutlu hissleri aynı yönde neden acaba??
Yok tatlim yapmadim fırsatımda olmuyor zaten....
Tamam canım ozaman bugünü es geçiyorum yarın çalışma olur ama bayramda ilişki olmaz demişti biri yanlış hatirlamiyorsam öyle bişey var mı acaba ?
19 ekimyapma zaten ben listeyi sıksık paylaşıyorum varsa bi yanlış tarih alıntıyla yazın altına şimdi senin bat ne tek tarih yaz bana
Yaa bu gün 13 gün 2 çizgi hala azıcık Görünür durumda offf adam izin aldı işten oturduk yumurtlamamı bekliyoruz tam komediBende galiba hala yumurtluyorum bi türlü çatlamadi bee
Tamam canım ozaman bugünü es geçiyorum yarın çalışma olur ama bayramda ilişki olmaz demişti biri yanlış hatirlamiyorsam öyle bişey var mı acaba ?
Ayyyy inşallah tutmuştur kızzzzzx
19 ekim
Ay hamişmisin yoksa kızcanım benimde 9 gün var ikinci kez ondan önceki günden başlayarak tekrar koyulaştı bugünde tekrar yaptım böyle bi şey çıktı 9 gün kala seninde böyle miydi
Ayyyy inşallah tutmuştur kızzzzzx
Cnm laboquick marka erken gebelik testi ayrica kan testi yaptirdin mi?:)Hangi marka hamilelik testi normalde benim de bat bugun görünüyor yarin yapsam cikar mi acaba
BAt 23 eylul hamile :)bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL
3.HAMİLEMİZ efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE - N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM
BEKLEMEDE - @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
BEKLEMEDE - P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM
BEKLEMEDE fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM persa33 ............................................................BAT 11 EKİM dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM - A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
- V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM - C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM - B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
TIRMIK .............................................................BAT ??? svly4414 ...........................................................BAT ??? lale-naren .........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Valla dilimi Isırdım baktığımda heyecandan bence hamişsin inşallah Allah bu ay sana bebiş yazmıştır kuzucum ben % 80 diyorumkız bata 3 gün kala bukadar koyu çıkması normal mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?