Valla dilimi Isırdım baktığımda heyecandan bence hamişsin inşallah Allah bu ay sana bebiş yazmıştır kuzucum ben % 80 diyorum
Hala adet olmadim canim kayinvalidem gunlerimi saymis iki gune olmazsan bu is bitmistir diyonaptn hayatm ne durundasn bakalm
Allahımmmmm deli deli kulakları küpeli.. Bu arada ben yumurtlayamadım mıhtar depresyona girdim yawinşallah tatlım ne güzel söyledinzaten bu ay hamile değilsem ovulasyon testiyle hamilelik öğrenen herkeskarşı protesto başlatcam
muhtar isyanda
Hala adet olmadim canim kayinvalidem gunlerimi saymis iki gune olmazsan bu is bitmistir diyohic adet belirtim de yok arada kasik batmasi olup geciyo testte de cikmadi bakalim beklemedeyim muhtarla birlikte yapacam
Allahımmmmm deli deli kulakları küpeli.. Bu arada ben yumurtlayamadım mıhtar depresyona girdim yaw
Olmicaksın inşallah burda müjdeyi vereceksin bize :)Hala adet olmadim canim kayinvalidem gunlerimi saymis iki gune olmazsan bu is bitmistir diyohic adet belirtim de yok arada kasik batmasi olup geciyo testte de cikmadi bakalim beklemedeyim muhtarla birlikte yapacam
Inşallah valla gecen ay bu gün 2 çizgiyi görmüştüm bu ay hala yok bakalım vardır bir hayır bu iştegeçmi olcak nolcak bu ayyy alla alla olur be kuzum bi anda kırmızılaşır
Yok kan testi yaptirmadim bayramdan sonra olmazsam insallahCnm laboquick marka erken gebelik testi ayrica kan testi yaptirdin mi?:)
Inşallah valla gecen ay bu gün 2 çizgiyi görmüştüm bu ay hala yok bakalım vardır bir hayır bu işte
Ayyy insallah kurban olduğum rabbim herkese nasip etsinOlmicaksın inşallah burda müjdeyi vereceksin bize :)
Canim seni bekliyom bak halay cekecez burda olursakız senin azmini yerim benpanik yapmadan bekliyosun yaa aferim sana
Canim seni bekliyom bak halay cekecez burda olursa
Baksimdi bende daha cok heyecanlandim hem senin adina hem kendi adimahele bi kan testinde değer göreyim olay bitmiştirgörmemişin çocuğu olunca basıl olur hepbirlikte şahit olcazzz
muhtarımız çok sevindim,hadi hayırlısı inş.
Canim ya benimkide 3 gündür kıpkırmızı bi catlamadi yumurta pöfffYaa bu gün 13 gün 2 çizgi hala azıcık Görünür durumda offf adam izin aldı işten oturduk yumurtlamamı bekliyoruz tam komedi
ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?