ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. K kontes50 ...........................................................BAT 23 EYLÜL 4.HAMİLEMİZ
  3. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  4. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL 3.HAMİLEMİZ
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  10. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  11. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  13. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  15. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  16. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  17. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  18. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  19. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  23. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  24. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  26. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  27. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  28. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  36. TIRMIK .............................................................BAT ???
  37. svly4414 ...........................................................BAT ???
  38. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Valla dilimi Isırdım baktığımda heyecandan bence hamişsin inşallah Allah bu ay sana bebiş yazmıştır kuzucum ben % 80 diyorum

inşallah tatlım ne güzel söyledin zaten bu ay hamile değilsem ovulasyon testiyle hamilelik öğrenen herkeskarşı protesto başlatcam
muhtar isyanda

Hala adet olmadim canim kayinvalidem gunlerimi saymis iki gune olmazsan bu is bitmistir diyo hic adet belirtim de yok arada kasik batmasi olup geciyo testte de cikmadi bakalim beklemedeyim muhtarla birlikte yapacam

kız senin azmini yerim ben panik yapmadan bekliyosun yaa aferim sana

Inşallah valla gecen ay bu gün 2 çizgiyi görmüştüm bu ay hala yok bakalım vardır bir hayır bu işte

batlarımız aynı olduğu halde berna 2. çizgiyi benden sonra görmüştü ben daha erken yumurtlamıştım tatlım her ay değişiyo işte garip birer makina gibiyiz yüce yaradanım özenmişte yaratmış kadınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…