- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Ay kız tam bizi anlatmış kadın. Özellikle de ben söylediği her şeyi denemiş biri olarak şimdi kendime kahkaha ile güldümhttp://muradimaerdim.blogspot.com.tr/2012/05/ayse-teyze-ile-ace-gebelik-testi.html
kızlar bi okumanızı tavsiye ederim hatun biraz kırık aynı benim kafadan
Ay kız tam bizi anlatmış kadın. Özellikle de ben söylediği her şeyi denemiş biri olarak şimdi kendime kahkaha ile güldüm
Iki idrar testi pozitif,
şimdi kan testi negatif 0,1
hayırlısı ne diyeyim.
Ama kafam karıştı niye böyle oldu
Ya benim de kafam acayip karisik. Iki gun once cift cizgiyi yakalar gibi oldum. Dun ikinci cizgi cok silikti. Bugun gene biraz daha belirgin gibi simdi ekliyorum. Fotograf biraz soluk cikmis Gerci. Kafam cok karisti kizlar
Bu çişim ahirette benden kesin şikayetçi olacak bak görürsünkız çişinimi kaynattın
Bu çişim ahirette benden kesin şikayetçi olacak bak görürsünçişimle çamaşır suyu ve karbonat testleri yaptım hatta kocaman bile yaptırdım bunları ondada köpürünce inancım gitti
pozitif olan gebelik testi net kıpkırmızımı yoksa hayalet gibi mi?
Bir tanesi net ama silik ikincisi hayalet gibi ama bakınca görülüyor hiç böyle olmamıştı önceki testlerde
Merhaba hanımlar ben buralarda yeniyim fakat bebek isteme konusunda baya eskiyim.ben hiç yumurtlama günü testleri falan yapmadım sadece hep tahmini davrandım.yazdıklarınızı okudumda yapsam bi faydasını görürmüyüm acaba ben.
Var canım bizim papatya ilkinde hamile kaldıkızlar ilk denemede hmile klan varmııı ovulasyon testini
Kesinlikle öyle herşey nasip kısmet.yumurtlama günü için doğruluğu varmı diye merak ediyordum.teşekkürler.yumurtlama gününü belirlemede daha garanti bi yöntem yok zaten kesin sonuç alırsın.ama hamile kalırmısın orası kısmet hiçbirşeyin garantisi yok vesilesi var
Kan testi yaptirdin mi ??bende hamile oldugumu dusunup sutumu iciyorum bakalim insAllah yarin kan testi guzel cikar duanizi eksik etmeyin. nasil bir duygu hamile oldugunu bilmek ?
Canim bu ovulasyon testi ile çok hamile kalan var.denemekten zarar çıkmaz. Bence hemen en kisa zamanda başla derim benKesinlikle öyle herşey nasip kısmet.yumurtlama günü için doğruluğu varmı diye merak ediyordum.teşekkürler.
Kesinlikle öyle herşey nasip kısmet.yumurtlama günü için doğruluğu varmı diye merak ediyordum.teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?