ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Iki idrar testi pozitif,
şimdi kan testi negatif 0,1
hayırlısı ne diyeyim.
Ama kafam karıştı niye böyle oldu

Ya benim de kafam acayip karisik. Iki gun once cift cizgiyi yakalar gibi oldum. Dun ikinci cizgi cok silikti. Bugun gene biraz daha belirgin gibi simdi ekliyorum. Fotograf biraz soluk cikmis Gerci. Kafam cok karisti kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-03-21-56-54.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 60
Ya benim de kafam acayip karisik. Iki gun once cift cizgiyi yakalar gibi oldum. Dun ikinci cizgi cok silikti. Bugun gene biraz daha belirgin gibi simdi ekliyorum. Fotograf biraz soluk cikmis Gerci. Kafam cok karisti kizlar

devam et çalışmaya sen daha yumurtluyosun çatlama olduğu zaman hafif hafif silikleşme olmaz bir günde hemen silinip kaybolur dereceye gelir .çok hafif tonlama farklarını kafaya takma canım

Bu çişim ahirette benden kesin şikayetçi olacak bak görürsünçişimle çamaşır suyu ve karbonat testleri yaptım hatta kocaman bile yaptırdım bunları ondada köpürünce inancım gitti

ayyyyyyy bayılcam şimdi gülmekennn
ben zır cahilim kız bişeyden haberim yokmuş bunca zaman boşuna gitti çişler

Merhaba hanımlar ben buralarda yeniyim fakat bebek isteme konusunda baya eskiyim.ben hiç yumurtlama günü testleri falan yapmadım sadece hep tahmini davrandım.yazdıklarınızı okudumda yapsam bi faydasını görürmüyüm acaba ben.

Bir tanesi net ama silik ikincisi hayalet gibi ama bakınca görülüyor hiç böyle olmamıştı önceki testlerde

silik olana belki ama hayalet gibi olana güvenme yani prospektüste bile negatiftir diyo. için rahat değilse bir kaç gün sonra tekrar kan ver

yumurtlama gününü belirlemede daha garanti bi yöntem yok zaten kesin sonuç alırsın.ama hamile kalırmısın orası kısmet hiçbirşeyin garantisi yok vesilesi var

1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. K kontes50 ...........................................................BAT 23 EYLÜL 4.HAMİLEMİZ
  3. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  4. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL 3.HAMİLEMİZ
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  10. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  11. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  13. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  15. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  16. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  17. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  18. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  19. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  23. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  24. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  26. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  27. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  28. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  36. TIRMIK .............................................................BAT ???
  37. svly4414 ...........................................................BAT ???
  38. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

yumurtlama gününü belirlemede daha garanti bi yöntem yok zaten kesin sonuç alırsın.ama hamile kalırmısın orası kısmet hiçbirşeyin garantisi yok vesilesi var
Kesinlikle öyle herşey nasip kısmet.yumurtlama günü için doğruluğu varmı diye merak ediyordum.teşekkürler.

Kesinlikle öyle herşey nasip kısmet.yumurtlama günü için doğruluğu varmı diye merak ediyordum.teşekkürler.
Canim bu ovulasyon testi ile çok hamile kalan var.denemekten zarar çıkmaz. Bence hemen en kisa zamanda başla derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…