ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Var canım bizim papatya ilkinde hamile kaldı
hangi ovulasyon markasını kullandı pkii.. bende başlamak istiyorum kızlarr bu ay 16.günümde yumurtlamışm ateş ölçmeyle anlaşıldı ama ilşki olmamştı. adetm yeni bitti 8. günümdeym hamile kalanlar tüyolar vereblrmi

kızlar hamile kalanlar hangi marka testi kullandılar yrdımcı olur musunuz bu ay ilk başlayacağım

kızlar benim net iki gündür çok kötü sizi yarım saat geriden takip edebiliyorum.
canlar ben malum biraz sabırsızım testlerimi bitirdim ama salı günü son testleri yapmıştım resmi var gebelik testi tek çizgiydi ovu. silik bi çizgi vardı becerebilirsem o resmi yüklim size

kızlar hamile kalanlar hangi marka testi kullandılar yrdımcı olur musunuz bu ay ilk başlayacağım
Laboquıck ve surrelab kullanıyoruz ama laboguıck kullanmani tavsiye ederim. Şuanda hamile arkadaşlar pek girmiyolar girerlerse yardimci olurlar inş. Biz hepimiz ilk defa kullanıyoruz bakalım inş hemencecik hamile kalırız hepimiz

Offfff yarın bayram ve benim koca çalışacak. Tek başıma ne yapabilirim acaba komşuların elini öpüp şeker mi toplasam

Canim benim adet 15 ekim ve ben adetin 13de yumurtladim senin bat 21 ekim ben ce senin yumurtlaman 16 sını bulur dert etme canım
kociş evde başımda bekliyor 2 gündür yumurtliyim diye kız ...hadi diyo bana ne zaman yumurtlican diyo offf offf

kociş evde başımda bekliyor 2 gündür yumurtliyim diye kız ...hadi diyo bana ne zaman yumurtlican diyo offf offf
Ay canım inş yarın o çizgi kıpkırmızı olur ve ekşinlar başlarbenim kocada alışkanlık yaptı deyip duruyor zor ikna ettim yarın yaparız diye

silik olana belki ama hayalet gibi olana güvenme yani prospektüste bile negatiftir diyo. için rahat değilse bir kaç gün sonra tekrar kan ver

Aslında hayalet gibi olanın prospektüsunde çok çok silik olsa bile hamilesiniz diyordu. Bugünde kanama oldu kırmızı arkadaş lar yerleşme kanaması diye yorumladilar ama adet galiba. Cidden tuhaf bir durum adet devam ederse kan testi yaptırmam hayırlısı canım

tatlım sen zaten başka bi topikte bugün öğleyin kırmızılar geldi gebelik testim pozitifti neden oldu falan yazmışsın kan testinde negatif kafan hala neden karışık ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…