hangi ovulasyon markasını kullandı pkii.. bende başlamak istiyorum kızlarr bu ay 16.günümde yumurtlamışm ateş ölçmeyle anlaşıldı ama ilşki olmamştı. adetm yeni bitti 8. günümdeym hamile kalanlar tüyolar vereblrmiVar canım bizim papatya ilkinde hamile kaldı
denemeni tavsiye ederim
müdür kız ben artık evde mıncıklayacagım , poposuna şaplak atabilecegim bi bebek istiyorum yaaaa
Tam bende onu iźliyordum ühüüüyaaa evet medcezir bebiş var hayran hayran izliyorum... olcak kuzummm bizimde olcak
Laboquıck ve surrelab kullanıyoruz ama laboguıck kullanmani tavsiye ederim. Şuanda hamile arkadaşlar pek girmiyolar girerlerse yardimci olurlar inş. Biz hepimiz ilk defa kullanıyoruz bakalım inş hemencecik hamile kalırız hepimizkızlar hamile kalanlar hangi marka testi kullandılar yrdımcı olur musunuz bu ay ilk başlayacağım
Canim benim adet 15 ekim ve ben adetin 13de yumurtladim senin bat 21 ekim ben ce senin yumurtlaman 16 sını bulur dert etme canım
Offfff yarın bayram ve benim koca çalışacak. Tek başıma ne yapabilirim acaba komşuların elini öpüp şeker mi toplasam
kociş evde başımda bekliyor 2 gündür yumurtliyim diye kızCanim benim adet 15 ekim ve ben adetin 13de yumurtladim senin bat 21 ekim ben ce senin yumurtlaman 16 sını bulur dert etme canım
Ñiye lazım olcak ki anlamadım ya canım turşu çekersepoşet al eline bolca şeker topla bayramdan sonra lazım olcak kızz
yarın biz çalışmalara başlıcaz ne olurda olsun artık :)Offfff yarın bayram ve benim koca çalışacak. Tek başıma ne yapabilirim acaba komşuların elini öpüp şeker mi toplasam
Ay canım inş yarın o çizgi kıpkırmızı olur ve ekşinlar başlarkociş evde başımda bekliyor 2 gündür yumurtliyim diye kız...hadi diyo bana ne zaman yumurtlican diyo offf offf
silik olana belki ama hayalet gibi olana güvenme yani prospektüste bile negatiftir diyo. için rahat değilse bir kaç gün sonra tekrar kan ver
Kan testi yaptirdin mi ??
Aslında hayalet gibi olanın prospektüsunde çok çok silik olsa bile hamilesiniz diyordu. Bugünde kanama oldu kırmızı arkadaş lar yerleşme kanaması diye yorumladilar ama adet galiba. Cidden tuhaf bir durum adet devam ederse kan testi yaptırmam hayırlısı canım
Kuzum sen hamilesin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?