ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

QUOTE="allbaby, post: 37186333, member: 620241"]kızlar testi kocamda gördü

tatlım sen zaten başka bi topikte bugün öğleyin kırmızılar geldi gebelik testim pozitifti neden oldu falan yazmışsın kan testinde negatif kafan hala neden karışık ben anlamadım [/QUOTE]

Onu yazdığımda yerleşme kanaması olacağını düşünmüştüm o yüzden kafam karışıkti dedim. Şu an sorun yok kan testi negatif zaten de neden kızgın yüz yaptın anlamadım. İlk defa başıma geldi idrar testi pozitif kan testi negatif

buda benim salı günki hayalet bende pek umut yok kızma mıktar:)

Eklentiler

• 10703566_10152721878087230_1216164044691765181_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 129
Onu yazdığımda yerleşme kanaması olacağını düşünmüştüm o yüzden kafam karışıkti dedim. Şu an sorun yok kan testi negatif zaten de neden kızgın yüz yaptın anlamadım. İlk defa başıma geldi idrar testi pozitif kan testi negatif

tatlım sen zaten başka bi topikte bugün öğleyin kırmızılar geldi gebelik testim pozitifti neden oldu falan yazmışsın kan testinde negatif kafan hala neden karışık ben anlamadım

Yeni geldim okuldan, anca okudum hepsini. allbaby kız catlatma bizi meraktan yarin sbhtan erken gebelik testlerinden yap bir tane de cifte bayram yapalim surda cok heyecanlandim icim bi kipir kipir oldu yeaaa

Ilk defa duydum ya birinde var birinde yok gosterdigini, doktora sordun mu niye olurmus?

kızmıyom kuzum yaa bende böyleyim işte beni tanıdınız artık içim dışım bir aklımdaki dilimde garantici mantıklı davranırım davrananıda severim...

hımmm seninkinide göreyimde bendeki normalmi yoksa fazla mı kırmızı karşılaştırayım dedim...ıh ıhhh seninki daha olmamış

Canim bu ovulasyon testi ile çok hamile kalan var.denemekten zarar çıkmaz. Bence hemen en kisa zamanda başla derim ben
Evet kesinlikle haklısın denemekten zarar gelmez bayram dönüşü ilk işim bunu sipariş verip başlamak olucak.inşallah bunlar hepimizin işine yarar Rabbim hayırlısını versin herkese.

ya internet çok kötüü oda tırlattı
benimki salı günü yapmıştım onun resmi o gün son ovulasyonla gebeliği yaptım.gebelik negatifti buda silik zaten o yüzden umut yok diyorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…