tatlım sen zaten başka bi topikte bugün öğleyin kırmızılar geldi gebelik testim pozitifti neden oldu falan yazmışsınkan testinde negatif kafan hala neden karışık ben anlamadım
Kuzum sen hamilesin sanırımay hadi inşallah benim de yeni bat 2 Kasım ama artık olmasın
bizim mıhtara bak dedektif gibim valla ..tatlım sen zaten başka bi topikte bugün öğleyin kırmızılar geldi gebelik testim pozitifti neden oldu falan yazmışsınkan testinde negatif kafan hala neden karışık ben anlamadım
Ilk defa duydum ya birinde var birinde yok gosterdigini, doktora sordun mu niye olurmus?Onu yazdığımda yerleşme kanaması olacağını düşünmüştüm o yüzden kafam karışıkti dedim. Şu an sorun yok kan testi negatif zaten de neden kızgın yüz yaptın anlamadım. İlk defa başıma geldi idrar testi pozitif kan testi negatif
Sorma canım bu muhtardan korkulur her yerde eli kolu varbizim mıhtara bak dedektif gibim valla ..
Ilk defa duydum ya birinde var birinde yok gosterdigini, doktora sordun mu niye olurmus?
Gebesin diyenlerden biri de bendim cunku silik de ciksa hamilelik oluyor simdiye kadar hep oyle duydum. Doktora sordunuz muValla benimde başıma ilk defa geldi hatta buraya resmini eklenmiştim arkadaşlarda gebeyim sandı.
Ilk defa duydum ya birinde var birinde yok gosterdigini, doktora sordun mu niye olurmus?
buda benim salı günki hayalet bende pek umut yok kızma mıktar:)
Evet kesinlikle haklısın denemekten zarar gelmez bayram dönüşü ilk işim bunu sipariş verip başlamak olucak.inşallah bunlar hepimizin işine yarar Rabbim hayırlısını versin herkese.Canim bu ovulasyon testi ile çok hamile kalan var.denemekten zarar çıkmaz. Bence hemen en kisa zamanda başla derim ben
Deniycem inşallah.denemeni tavsiye ederim
Beni de ekleyebilir misiniz bat 2 Kasım
benimki salı günü yapmıştım onun resmi o gün son ovulasyonla gebeliği yaptım.gebelik negatifti buda silik zaten o yüzden umut yok diyorum hayırlısı bakalımkızmıyom kuzum yaa bende böyleyim işte beni tanıdınız artık içim dışım bir aklımdaki dilimde garantici mantıklı davranırım davrananıda severim...
hımmm seninkinide göreyimde bendeki normalmi yoksa fazla mı kırmızı karşılaştırayım dedim...ıh ıhhh seninki daha olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?