- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Abooo bdv ne kız bak ben bunu bilmiyorum tühhhOfff benim içim sıkıldı ben biraz bdv ye bakıcam kuzular kafam dağılsın
Kızlar toplanın hele acil bi durum var.benden 1 saat arayla iki akıntı geldi yapışkan yumurtladım galiba ilişkiye girsem mi yarın kocam işten akşam 7 de gelicek ozamana kadar gidrmi yumurta napim yardimmmm
Bir derdim var bölümü biraz oraya bakınıcam bayram öncesi bir ton konu vardırAbooo bdv ne kız bak ben bunu bilmiyorum tühhh
Sorma canım bu muhtardan korkulur her yerde eli kolu var
Benim de 2 Kasım canımcımmbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ - K kontes50 ...........................................................BAT 23 EYLÜL
4.HAMİLEMİZ vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL
3.HAMİLEMİZ efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE - N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM
BEKLEMEDE - @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
BEKLEMEDE - P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM
BEKLEMEDE fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM persa33 ............................................................BAT 11 EKİM dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM - A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
- V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM - C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM - B boncuk75 ..........................................................BAT 2 KASIM
- B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
TIRMIK .............................................................BAT ??? svly4414 ...........................................................BAT ??? lale-naren .........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Hadi kızlar ışıkları söndürün ben gidiyorum bu gece sabahlar olmasın beaa
Canım benimde 3 ay önce aynısı oldu epey belirgin bi silik çizgi vardi ama ertesi gün regl olmuştumValla benimde başıma ilk defa geldi hatta buraya resmini eklenmiştim arkadaşlarda gebeyim sandı.
Canım benimde 3 ay önce aynısı oldu epey belirgin bi silik çizgi vardi ama ertesi gün regl olmuştumbaya da heveslenmistim ama kısmet
evet diş çok önemli ben beş ay kadar bunun için bekledim doktor iğne bile yapmıyo gebelik ihtimali varsa ,gebelik varsa vücudundaki kalsiyumu kullandığından baya bi bozulabiliyomuş dişler git canım ihmal etmehimm bende heveslenmistim acikcasi neyse dislerimde sorun vardi once doktora gidip onu halledecegim ins . cunku gebelikte sorun olusturabiliyormus boyle teselli ediyorum kendimi :)
Iste geldim burdayimuykum kaçtı yaa yalnız kaldım galiba
Evet kızlar kimse var mı ? Çalışma yaptım uykum kaçtı kociş horul horul uyudu bende uyku muyku yok
Bdv bu gün iyi ya ben oraya takıldım bu gün baya .. Sizde çalışma var mıKaynana dialoglari okuyup kopuyoruz hosgeldin
Bdv bu gün iyi ya ben oraya takıldım bu gün baya .. Sizde çalışma var mı
Aynen kuzuşum bizdede kocişten geldi .. Eee ne demişler alışmış kudurmuştan beterdirben öğleyin bi posta çalıştım kociş özlemiş talep ondan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?