Gene kaynatmissiniz bakiyom da bende yatmayacaktim kaynanm kocan yatti sende yat diye tutturdu mecbur yattikben öğleyin bi posta çalıştım kociş özlemiş talep ondan geldi
Gunaydin canĺar hayirli bayramlar bu bayram sonunda insallah bir bayram daha yapabilme duasiylaGunaydın saglıklı mutlu nıce guzel bebıslı bayramlarınız olsun arkadaslarım
ay kıyamam sana ben üzülme annem inşallah seneye 2 minik ayakla kutlayacaksın bayramı :)Herkese mutlu bir bayram diliyorumben ise evde tek başına bayram kutlamaktayım
Ay inş canım hepinizin olsun o minik ayaklardanAy
ay kıyamam sana ben üzülme annem inşallah seneye 2 minik ayakla kutlayacaksın bayramı :)
Bu günde yumurtlayamadım anne
Valla yumurtlamasam çok Gülerim kociş izin almıştı salıya kadar sırf yumuşlicam diye preseed falan aldık öyle mal gibi kaldık yaaAy inş canım hepinizin olsun o minik ayaklardancanım ya geç yumurtlayacaksin yada acaba bu ay yumurtlamicak mısın? Her kadın 1 ay yumurtlamazmışya o yüzden dedim
Evet kuzu ayın 4ü srnin için 1 günKızlar adet döngüsü hesaplamada adet olduğunuz günü dahil ederekmi sayıyorsnz.yani mesela ayın 4ünde olduysam adet 4üdemi sayıyorum.aaayy anlatamadm bi türlü
Salı dan sonra yumurtlarsan bak gör senValla yumurtlamasam çok Gülerim kociş izin almıştı salıya kadar sırf yumuşlicam diye preseed falan aldık öyle mal gibi kaldık yaa
Benimkide normalde çalışacaktı sırf bebiş için uğraştı aldı izni ama yumuş yok ortada bu gün 14. Gün gecen ay 13 günden itibaren görmüştüm çift çizgiyi bu ay yok kaldık öyle mal gibimSalı dan sonra yumurtlarsan bak gör senbenim koca da işe gitti bayram bayram pöööf
İyi bayramlar kızlaaaarrr
Ben 28günde bir olmama rağmen bir kere 17 ve 18 gün çift çizgiyi gördüm :) artık seninde öyle olursa yapacak bişi yok eş çalışsa da evde de çalışacakBenimkide normalde çalışacaktı sırf bebiş için uğraştı aldı izni ama yumuş yok ortada bu gün 14. Gün gecen ay 13 günden itibaren görmüştüm çift çizgiyi bu ay yok kaldık öyle mal gibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?