ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ay

ay kıyamam sana ben üzülme annem inşallah seneye 2 minik ayakla kutlayacaksın bayramı :)
Ay inş canım hepinizin olsun o minik ayaklardan canım ya geç yumurtlayacaksin yada acaba bu ay yumurtlamicak mısın? Her kadın 1 ay yumurtlamazmışya o yüzden dedim

Kızlar adet döngüsü hesaplamada adet olduğunuz günü dahil ederekmi sayıyorsnz.yani mesela ayın 4ünde olduysam adet 4üdemi sayıyorum.aaayy anlatamadm bi türlü

Ay inş canım hepinizin olsun o minik ayaklardan canım ya geç yumurtlayacaksin yada acaba bu ay yumurtlamicak mısın? Her kadın 1 ay yumurtlamazmışya o yüzden dedim
Valla yumurtlamasam çok Gülerim kociş izin almıştı salıya kadar sırf yumuşlicam diye preseed falan aldık öyle mal gibi kaldık yaa

Salı dan sonra yumurtlarsan bak gör sen benim koca da işe gitti bayram bayram pöööf

İyi bayramlar kızlaaaarrr
Benimkide normalde çalışacaktı sırf bebiş için uğraştı aldı izni ama yumuş yok ortada bu gün 14. Gün gecen ay 13 günden itibaren görmüştüm çift çizgiyi bu ay yok kaldık öyle mal gibim

Ben 28günde bir olmama rağmen bir kere 17 ve 18 gün çift çizgiyi gördüm :) artık seninde öyle olursa yapacak bişi yok eş çalışsa da evde de çalışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…