Kız ben yumurtlamayı bekliyorum 14. Gün oldu srnin 2 çizgi benden koyu ay inşallah Müjde verirsin bize 9 gün sonra kuzucumbayram seyran demeden çalışmaya devambat a 9 gün var ovu. testim
Amin canim benimde 15. Gun koyulasti seninde yarin koyulasir bnce sen bugunu de degerlendir vakit olursa.bi de ben atesimide olcuyorum o da ovu. koyulasinca yukseldi gercekten yani merak etme kesin yumurtlarsin testte dogru sonuc verdi bnde. Hala atesim yumurtladigim gunki gibi dusmedi hic heyecan yaptimKız ben yumurtlamayı bekliyorum 14. Gün oldu srnin 2 çizgi benden koyu ay inşallah Müjde verirsin bize 9 gün sonra kuzucum
allbaby canim ben hala olmadim ayyy allahim inşallah olmam hadi seni bekliyorum
Amin canim benimde 15. Gun koyulasti seninde yarin koyulasir bnce sen bugunu de degerlendir vakit olursa.bi de ben atesimide olcuyorum o da ovu. koyulasinca yukseldi gercekten yani merak etme kesin yumurtlarsin testte dogru sonuc verdi bnde. Hala atesim yumurtladigim gunki gibi dusmedi hic heyecan yaptim
Benim bildiğim ilaç ertelemekten ziyade Kanı azaltır yani kan gelişini azaltır yada keser inşallah hamişsindir kuzucumKizlar ilac ertelemis olabilir değil mi
Insallah her olmadigim vakit daha cok umutlaniyorum eger degilsem bir an önce inşallah olurum yok değilsem en kisa zamanda ogrenmek istiyorum tabikiBenim bildiğim ilaç ertelemekten ziyade Kanı azaltır yani kan gelişini azaltır yada keser inşallah hamişsindir kuzucum
Kizlar ilac ertelemis olabilir değil mi
Ilaci yum donemine kadar kullandim yani top 1.5hafta falan sonra biraktim ne olir ne olmaz diye bir haftadan fazla oldu birakali etkisi de gecmistir diye düşünüyorum bakalim hayirlisi eger yarinda olmazsam kesin gözüyle bakacagim artikBen de aynısını düşünüp duruyorum. Bir yandan da doktor bu ay olmaz demişti ama bir umut... İnternette de pek kesin bir bilgi yok...
Bu ay bende başka şeyler denedim inş denediklerimiz ise yarar ve hamiş kalırızKızlar benim regl sonunda bitti bu arada adaçayı yumurta büyümesine çok ii geliomus reglinin 3.gününde başlanıp 10.gününe kadar kullanilabilirmiş daha dazla değil sonra zararli olabilirmiş..şimdi ben başladim 10.günüme kadar kullanicam ayrica sabahları çörek otu yağı içiyorum bakalım deneyimlerimi paylaşırım sizlerle minnoşlar :)
Bu ay bende başka şeyler denedim inş denediklerimiz ise yarar ve hamiş kalırız
insallah yaa ben bu ay göbeğimi cektirmistim göbek düşüklüğü olmuş ve sogan kürü kullandim bakalim ise yaramis miBu ay bende başka şeyler denedim inş denediklerimiz ise yarar ve hamiş kalırız
Canim ise yaramistir inş. Zaten batın gecikmiş bunu hayra yoralım.insallah yaa ben bu ay göbeğimi cektirmistim göbek düşüklüğü olmuş ve sogan kürü kullandim bakalim ise yaramis mi
cok umutlanmak istemiyorum ama olmasini da cok istiyorum ilac kullandim bu ay o belkide ileri tarihe atmistir bati diye düşünüyorum ablamla konustum o da oyle soyledi uffffCanim ise yaramistir inş. Zaten batın gecikmiş bunu hayra yoralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?