ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bayram seyran demeden çalışmaya devam bat a 9 gün var ovu. testim

Eklentiler

• 2014-10-04 12.41.14.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 55
Kız ben yumurtlamayı bekliyorum 14. Gün oldu srnin 2 çizgi benden koyu ay inşallah Müjde verirsin bize 9 gün sonra kuzucum
Amin canim benimde 15. Gun koyulasti seninde yarin koyulasir bnce sen bugunu de degerlendir vakit olursa.bi de ben atesimide olcuyorum o da ovu. koyulasinca yukseldi gercekten yani merak etme kesin yumurtlarsin testte dogru sonuc verdi bnde. Hala atesim yumurtladigim gunki gibi dusmedi hic heyecan yaptim

allbaby İnşallah cok heyecanliyim ama bi o kadar da cok rahatim sanki hamile oldugumun haberini almisim da eminim gibi kendimden tuhaf bisey bi yandan da düşünüyorum bu ay rahatsizligimdan dolayı 4cesit ilac ictim o da ertelemis olabilir diye düşünüyorum ama sundan eminim ben elimden geleni yaptım cok dua ettim inşallah rabbim bu dualri geri cevirmeyecek tabiki sizlerinkini de cunku size de dua ettim bol bol kabul olacak sadece zamana ihtiyacimiz var

Benim bildiğim ilaç ertelemekten ziyade Kanı azaltır yani kan gelişini azaltır yada keser inşallah hamişsindir kuzucum
Insallah her olmadigim vakit daha cok umutlaniyorum eger degilsem bir an önce inşallah olurum yok değilsem en kisa zamanda ogrenmek istiyorum tabiki allbaby ile birlikte inşallah

Ben de aynısını düşünüp duruyorum. Bir yandan da doktor bu ay olmaz demişti ama bir umut... İnternette de pek kesin bir bilgi yok...
Ilaci yum donemine kadar kullandim yani top 1.5hafta falan sonra biraktim ne olir ne olmaz diye bir haftadan fazla oldu birakali etkisi de gecmistir diye düşünüyorum bakalim hayirlisi eger yarinda olmazsam kesin gözüyle bakacagim artik

Kızlar benim regl sonunda bitti bu arada adaçayı yumurta büyümesine çok ii geliomus reglinin 3.gününde başlanıp 10.gününe kadar kullanilabilirmiş daha dazla değil sonra zararli olabilirmiş..şimdi ben başladim 10.günüme kadar kullanicam ayrica sabahları çörek otu yağı içiyorum bakalım deneyimlerimi paylaşırım sizlerle minnoşlar :)

Bu ay bende başka şeyler denedim inş denediklerimiz ise yarar ve hamiş kalırız

Ya ben
Canim ise yaramistir inş. Zaten batın gecikmiş bunu hayra yoralım.
cok umutlanmak istemiyorum ama olmasini da cok istiyorum ilac kullandim bu ay o belkide ileri tarihe atmistir bati diye düşünüyorum ablamla konustum o da oyle soyledi uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…