ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Evet
Kuzucuklarım nabersınız benım heyecan dorukta son 1,5 gun kaldı kısmetse umutluyum tutmazsada canı sagolsun heray yenı baslangıctır
Heyecan dorukta bende sayiyorum ya sen bu ilacin geciktirmesi isine ne yorum yaparsin merak ettim

Kızlar bu battaniyeden yapacağım kolay gibi duruyor videoda inşallah beceririm bu arada 1 hafta içinde hala oluyorum ogluşumuza yapacağım
allah hayırlı ömürler versin bende bunun değişik rengini ördüm biraz daha farklı sanırım kolay ilerliyo birbirine bağlarken sıkılmıştım sadece o yüzden anneme havale etmiştim o kısmı :)

allah hayırlı ömürler versin bende bunun değişik rengini ördüm biraz daha farklı sanırım kolay ilerliyo birbirine bağlarken sıkılmıştım sadece o yüzden anneme havale etmiştim o kısmı :)
Benim yanımda annem yokki ya sıkıcı olsunda zor olmasın çok heveslendim bide ilk defa hala oluyorum heyecan yaptım

Benim yanımda annem yokki ya sıkıcı olsunda zor olmasın çok heveslendim bide ilk defa hala oluyorum heyecan yaptım
anladım canım.. bi örnek daha var çok kolay örülüyo hemde puf puf ben şimdi örüyorum ..ama aynıymış örnekler baktım şimdi kolay bitiyo sıkılmazsın halası..

Ben dün akşam yumurtlamistim bugunde silik çıkmış iyi ki dün geceyi değerlendirdik artık 2 de bir calisicaz. Ya 4 gün peşpeşe oldu sipermler nekadar kaliteli olur o yönden şüphelerim var

Eklentiler

• 20141004_182350.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 73
Kendinemi oda iyimiş dur ondan bitane bende kendime yapayım önce bebisinki bitsin de
senin battaniyenin renkleri çok uymuş birbirine bağlantısıda rahat gözüküyo..bundan ör bence pamuk şeker gibi puf puf

Ben dün akşam yumurtlamistim bugunde silik çıkmış iyi ki dün geceyi değerlendirdik artık 2 de bir calisicaz. Ya 4 gün peşpeşe oldu sipermler nekadar kaliteli olur o yönden şüphelerim var
evet çatlamış benimde bi günde koyulaşıp aynı gün gitmişti, bi o günü değerlendirebilmiştik malesef sadece iki günlüğüne yanyana gelebilmiştik.bakalım bekliyoz inş. bu ay hepimiz göbişleri doldururuz

senin battaniyenin renkleri çok uymuş birbirine bağlantısıda rahat gözüküyo..bundan ör bence pamuk şeker gibi puf puf
Evet canım bağlantısı farklı renk olsun dediler daha rahat olurmuş öyle bide hırka dokuyacagim. Baksana çok şekerler tam yemelik

Eklentiler

• Screenshots_2014-10-04-00-12-03.webp
    90,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 2014-10-04-00-12-18-1.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 54

eee şekerim yapmasan sonradan pişman olursun yapıncada acaba kalite diye soru işareti oluyo çok haklısın yapcak bişey yok bekleyenler kervanına katıldın sende hayırlı olsun

Ins bebisin seninledir canım bat nezaman ?

eee şekerim yapmasan sonradan pişman olursun yapıncada acaba kalite diye soru işareti oluyo çok haklısın yapcak bişey yok bekleyenler kervanına katıldın sende hayırlı olsun
Evet canım kervanın bi ucunda ben varım bata 10 gün var ama önce senden güzel haber alacağız sonra sırayla bana gelecek ben hepimiz adına bu aydan çok umutluyum nedenseo ne özgüven oooo

1. papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. K kontes50 ...........................................................BAT 23 EYLÜL 4.HAMİLEMİZ
  3. vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  4. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL 3.HAMİLEMİZ
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  10. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  11. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  13. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. sus-pus .............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  15. 010712 ...............................................................BAT 10 EKİM
  16. dududada .........................................................BAT 11 EKİM
  17. persa33 .............................................................BAT 11 EKİM
  18. dberil34 .............................................................BAT 12 EKİM
  19. 21DAMLA ..........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ............................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes .............................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl .......................................................BAT 13 EKİM
  23. kitapkurdu0686 ................................................BAT 14 EKİM
  24. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  26. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  27. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  28. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
  36. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  37. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  38. svly4414 ...........................................................BAT ???
  39. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…