Heyecan dorukta bende sayiyorum ya sen bu ilacin geciktirmesi isine ne yorum yaparsin merak ettimKuzucuklarım nabersınız benım heyecan dorukta son 1,5 gun kaldı kısmetse umutluyum tutmazsada canı sagolsun heray yenı baslangıctır
Az kaldi insallah guzel haberi almamizaKuzucuklarım nabersınız benım heyecan dorukta son 1,5 gun kaldı kısmetse umutluyum tutmazsada canı sagolsun heray yenı baslangıctır
allah hayırlı ömürler versin bende bunun değişik rengini ördüm biraz daha farklı sanırım kolay ilerliyo birbirine bağlarken sıkılmıştım sadece o yüzden anneme havale etmiştim o kısmı :)Kızlar bu battaniyeden yapacağım kolay gibi duruyor videoda inşallah beceririm bu arada 1 hafta içinde hala oluyorum ogluşumuza yapacağım
O bebek bu sefer gelecek ulennnKuzucuklarım nabersınız benım heyecan dorukta son 1,5 gun kaldı kısmetse umutluyum tutmazsada canı sagolsun heray yenı baslangıctır
Benim yanımda annem yokkiallah hayırlı ömürler versin bende bunun değişik rengini ördüm biraz daha farklı sanırım kolay ilerliyo birbirine bağlarken sıkılmıştım sadece o yüzden anneme havale etmiştim o kısmı :)
anladım canım.. bi örnek daha var çok kolay örülüyo hemde puf puf ben şimdi örüyorum ..ama aynıymış örnekler baktım şimdi kolay bitiyo sıkılmazsın halası..Benim yanımda annem yokkiya sıkıcı olsunda zor olmasın çok heveslendim bide ilk defa hala oluyorum heyecan yaptım
Kendinemi oda iyimiş dur ondan bitane bende kendime yapayım önce bebisinki bitsin deEki Görüntüle 1261948 Eki Görüntüle 1261949 birisi senin örnekten birisi yeni örüyorum ,pembe olan makarna ip deniyo aslında bebek için yapılıyo ama ben kendime başladım:)puf puf yumuşacık
Evet
Heyecan dorukta bende sayiyorum ya sen bu ilacin geciktirmesi isine ne yorum yaparsin merak ettim
senin battaniyenin renkleri çok uymuş birbirine bağlantısıda rahat gözüküyo..bundan ör bence pamuk şeker gibi puf pufKendinemi oda iyimiş dur ondan bitane bende kendime yapayım önce bebisinki bitsin de
evet çatlamış benimde bi günde koyulaşıp aynı gün gitmişti, bi o günü değerlendirebilmiştik malesef sadece iki günlüğüne yanyana gelebilmiştik.bakalım bekliyoz inş. bu ay hepimiz göbişleri doldururuzBen dün akşam yumurtlamistim bugunde silik çıkmış iyi ki dün geceyi değerlendirdik artık 2 de bir calisicaz. Ya 4 gün peşpeşe oldu sipermler nekadar kaliteli olur o yönden şüphelerim var
Evet canım bağlantısı farklı renk olsun dediler daha rahat olurmuş öyle bide hırka dokuyacagim. Baksana çok şekerler tam yemeliksenin battaniyenin renkleri çok uymuş birbirine bağlantısıda rahat gözüküyo..bundan ör bence pamuk şeker gibi puf puf
Ben dün akşam yumurtlamistim bugunde silik çıkmış iyi ki dün geceyi değerlendirdik artık 2 de bir calisicaz. Ya 4 gün peşpeşe oldu sipermler nekadar kaliteli olur o yönden şüphelerim var
Ins bebisin seninledir canım bat nezaman ?evet çatlamış benimde bi günde koyulaşıp aynı gün gitmişti, bi o günü değerlendirebilmiştik malesef sadece iki günlüğüne yanyana gelebilmiştik.bakalım bekliyoz inş. bu ay hepimiz göbişleri doldururuz
Evet canım kervanın bi ucunda ben varım bata 10 gün vareee şekerim yapmasan sonradan pişman olursun yapıncada acaba kalite diye soru işareti oluyo çok haklısın yapcak bişey yokbekleyenler kervanına katıldın sende hayırlı olsun
6 ekimIns bebisin seninledir canım bat nezaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?