Canim hamileleri peşpeşe koysam böyle aralarda görülmesi zor oluyorbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ....................................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ - K kontes50 ...........................................................BAT 23 EYLÜL
4.HAMİLEMİZ vivianne ............................................................BAT 24 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 .........................................................BAT 27 EYLÜL
3.HAMİLEMİZ efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE - N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM
BEKLEMEDE - @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
BEKLEMEDE - P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM
BEKLEMEDE fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE sus-pus .............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE 010712 ...............................................................BAT 10 EKİM dududada .........................................................BAT 11 EKİM persa33 .............................................................BAT 11 EKİM dberil34 .............................................................BAT 12 EKİM 21DAMLA ..........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ............................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes .............................................................BAT 13 EKİM
- C Cosmo_girl .......................................................BAT 13 EKİM
kitapkurdu0686 ................................................BAT 14 EKİM lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM - A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
- V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM - C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM - @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM - B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
svly4414 ...........................................................BAT ??? lale-naren .........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Ben yapıp koyacam kenara bebis olmuyor hiç değilse onlar olsunya çok güzel modeller ahh bebiş olsaydı örerdik ne güzel olmazsa kendime örerim benn:)
olur olur sen merak etme hiç..ya burda okumuştum sanırım ya da başka bi forumda 'Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış' diye bi söz çok hoşuma gitti.Ben yapıp koyacam kenara bebis olmuyor hiç değilse onlar olsun
Kesinlikle haklısın canım. Rabbim çok fazla aratmasin inş. Senin bat a az kalmış var mı bi belirti ?olur olur sen merak etme hiç..ya burda okumuştum sanırım ya da başka bi forumda 'Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış' diye bi söz çok hoşuma gitti.
benim adet sancılarım yumurtlamada başladı düne kadar devam etti şimdi biraz akıntı var biraz batma , eşimle de bu ay iki gün görüşebildik oda yolda izde geçti yumurtlamama rastladı ama bakalım belli olmaz bekliyorum ya kırmızılar gelecek yada bebişKesinlikle haklısın canım. Rabbim çok fazla aratmasin inş. Senin bat a az kalmış var mı bi belirti ?
Iyidir inşallah bebeği iyi olsunda boşver gelmesin be mıhtar :)
Iyidir inşallah bebeği iyi olsunda boşver gelmesin be mıhtar :)
papatya nasıl acaba sen hiç konuştun mutabi canım ister gelsin ister gelmesin hamileliğini öğrenene kadar çok aktifiti sonra kayboldu gitti listede dikkatimi çekiyo meraktan soruyorum.
iyi akşamlar kolay glesin ben de 2 gündür test yapıyorum bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var
papatya nasıl acaba sen hiç konuştun mu
Kuzu senide merak edeceğimiz nerde bu kız bebişten beri giremedi diyeceğimiz günler yakın :)en son kabızlıkla uğraşıyodu şükür başka sıkıntısı yokmuş bayram dolayısıyla giremiyo sanırım
Kuzu senide merak edeceğimiz nerde bu kız bebişten beri giremedi diyeceğimiz günler yakın :)
tşk ederim canım ekim 20 testleri nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yumurtlama olduğu zaman çift çizgi tamamen mi koyulaşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?