ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim hamileleri peşpeşe koysam böyle aralarda görülmesi zor oluyor

olur olur sen merak etme hiç..ya burda okumuştum sanırım ya da başka bi forumda 'Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış' diye bi söz çok hoşuma gitti.
Kesinlikle haklısın canım. Rabbim çok fazla aratmasin inş. Senin bat a az kalmış var mı bi belirti ?

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. demir6133 ........................................................BAT 2 EKİM BEKLEMEDE
  9. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  10. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  11. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  13. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  15. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  16. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  17. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  18. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  19. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  22. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  23. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  24. lovelyemir ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  26. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  27. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  28. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
  36. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  37. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  38. svly4414 ...........................................................BAT ???
  39. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Kesinlikle haklısın canım. Rabbim çok fazla aratmasin inş. Senin bat a az kalmış var mı bi belirti ?
benim adet sancılarım yumurtlamada başladı düne kadar devam etti şimdi biraz akıntı var biraz batma , eşimle de bu ay iki gün görüşebildik oda yolda izde geçti yumurtlamama rastladı ama bakalım belli olmaz bekliyorum ya kırmızılar gelecek yada bebiş

o internet ,stres ve telefon yasakmış o yüzden uzak kalacam demişti en son öle hatırlıyom

iyi akşamlar kolay glesin ben de 2 gündür test yapıyorum bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var

kızlar bugün bi arkadaşımla görüştük ondan bi tarif aldım olmazsa bi dahaki aya onu deniceem erkekte spermin kalitesini arttırıyomuş.hurma ve üzüm pekmeziyle yapılıyo ikizi olan bile varmış ay inş. gerek kalmaz ama

tşk ederim canım ekim 20 testleri nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yumurtlama olduğu zaman çift çizgi tamamen mi koyulaşacak

Kuzu senide merak edeceğimiz nerde bu kız bebişten beri giremedi diyeceğimiz günler yakın :)

ay tatlım ne güzel de söylüyosun o günler yakın mı gerçekten ??? 2.5 yılda olmıcak artık fikrine alıştığımdan hamilelik fikrini garipser oldum

tşk ederim canım ekim 20 testleri nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yumurtlama olduğu zaman çift çizgi tamamen mi koyulaşacak

evet çizgilerin koyulukları birbirine eşit olcak

cevapla butonunun yanında dosya yükleden yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…