kızlar bugün bi arkadaşımla görüştük ondan bi tarif aldım olmazsa bi dahaki aya onu deniceem erkekte spermin kalitesini arttırıyomuş.hurma ve üzüm pekmeziyle yapılıyo ikizi olan bile varmış ay inş. gerek kalmaz ama
Az kaldı az bak görüceksinay tatlım ne güzel de söylüyosun o günler yakın mı gerçekten ??? 2.5 yılda olmıcak artık fikrine alıştığımdan hamilelik fikrini garipser oldum
inşallah yaa beklememe değmiştir umarımAz kaldı az bak görüceksin
Evet az kaldı az sadece 1.5 güninşallah yaa beklememe değmiştir umarım
Benim de 6 günüm kaldı. Dün ve bugün çok ilginçtir ki üst kirpiklerimin birbirine yapışık durduğunu farkettim. Neyse bu ay belirti aramıycaktım...
Kızlar toplaşın heleay adet olcak gibi Karnım ağrıyor.neden acaba ???
Ahahah hayata bi no çektim gittiağrı yokk sana öyle geliyono adet no ağrı
Belirtiler arasında yazıyordu canım. Amaann belirtileri okuyup okuyup kendimizde buluoz işte.kirpikle ne alaksı var canımbilmediğim bi belirtimi var
Acı yok RockyAhahah hayata bi no çektim gitti
Belirtiler arasında yazıyordu canım. Amaann belirtileri okuyup okuyup kendimizde buluoz işte.
Aaaa muhtar bunu duymamis tühhhaaa kirpikli olanı görmemişim ben yapışık olunca hamilelikle ilgisimi oluyo
Aynen öyle. Daha çok eskiler böyle anlıyormuş birinin hamile olduğunu. Ben biçok yerde okudum canım burada da gebelik bölümünde erken gebelik belirtileri konusunda yazıyordu.aaa kirpikli olanı görmemişim ben yapışık olunca hamilelikle ilgisimi oluyo
Aaaa muhtar bunu duymamis tühhhevet canım kirpiklerin birbirine dolaniyorsa hamileymissin sende var mı kız böyle bişey ama herkeste olmaz haa
Aynen öyle. Daha çok eskiler böyle anlıyormuş birinin hamile olduğunu. Ben biçok yerde okudum canım burada da gebelik bölümünde erken gebelik belirtileri konusunda yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?