- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Manyak kız ozaman tuvalete sıcmayan erkek bulsunkızlar bdv de neden evlilik konusuna bakın hele hatun alem yaaa
Bence aslında deli gibi evlenmek istiyor alan yokkızlar bdv de neden evlilik konusuna bakın hele hatun alem yaaa
Bencede çok haklısın canım sana deli gibi katılıyorumBence aslında deli gibi evlenmek istiyor alan yok
Offffff bir tane daha okumuştum geçenlerde o da erkek arkadaş istemiyorum diye konu açmıştı 2 gün sonra neden kimse bana çıkma teklif etmiyor diye konu açtıBencede çok haklısın canım sana deli gibi katılıyorum
herkes bdv de sanırım:)bende yeni öğrendim o bölümü ama süpermiş bi nevi müge anlı daki gibi:)bayram dolayısınla kapalımıyız kızlar nerdesiniz?benim testimde artık cizgi yok bakalım bata 9 gün var artık uvi testi yapmıycam bekliycem testi yaptıkca sitrese girer oldum ben
Bende beklemedeyim artık inş son bekleyisimiz olur :)bayram dolayısınla kapalımıyız kızlar nerdesiniz?benim testimde artık cizgi yok bakalım bata 9 gün var artık uvi testi yapmıycam bekliycem testi yaptıkca sitrese girer oldum ben
olabilir bende şimdi oraya bakıyordum dedigin gibi müge anlıdan canlı yayın gibi çok ilginç konular oluyo bazenherkes bdv de sanırım:)bende yeni öğrendim o bölümü ama süpermiş bi nevi müge anlı daki gibi:)
kafana takmadan bekle bence ovulasyon testinide boşver cidden stres yapıyo ,inş. bat değil bebiş gelir
inşallah son olur burası hepimize ugur getirir senin kaç gün var ?Bende beklemedeyim artık inş son bekleyisimiz olur :)
kızlar benim koca gelmiş diyoki bugün bişey eksik acaba ne ? Sonrada cvp veriyor eksik olan şey çiftleşmedik adamın bünyeye alışkanlık yapmış galiba
daha gün bitmedi ki olur olur bugünde olurkızlar benim koca gelmiş diyoki bugün bişey eksik acaba ne ? Sonrada cvp veriyor eksik olan şey çiftleşmedik adamın bünyeye alışkanlık yapmış galiba
15 ekim bat 10 gün varinşallah son olur burası hepimize ugur getirir senin kaç gün var ?
Abooo yok yok istemiyorum artık tövbe hergün duş almaktan şampuan kalmadı evdedaha gün bitmedi ki olur olur bugünde olur
seninde az kalmiş canım15 ekim bat 10 gün var
Az mıseninde az kalmiş canım
Abooo yok yok istemiyorum artık tövbe hergün duş almaktan şampuan kalmadı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?