ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

bayram dolayısınla kapalımıyız kızlar nerdesiniz?benim testimde artık cizgi yok bakalım bata 9 gün var artık uvi testi yapmıycam bekliycem testi yaptıkca sitrese girer oldum ben
herkes bdv de sanırım:)bende yeni öğrendim o bölümü ama süpermiş bi nevi müge anlı daki gibi:)
kafana takmadan bekle bence ovulasyon testinide boşver cidden stres yapıyo ,inş. bat değil bebiş gelir

herkes bdv de sanırım:)bende yeni öğrendim o bölümü ama süpermiş bi nevi müge anlı daki gibi:)
kafana takmadan bekle bence ovulasyon testinide boşver cidden stres yapıyo ,inş. bat değil bebiş gelir
olabilir bende şimdi oraya bakıyordum dedigin gibi müge anlıdan canlı yayın gibi çok ilginç konular oluyo bazeninşallah bebiştir ya sitrese sokmıycam kendimi bu ay hep sitres yaptım olmadı bide sitres yapmadan deniyim bakıyım

kızlar benim koca gelmiş diyoki bugün bişey eksik acaba ne ? Sonrada cvp veriyor eksik olan şey çiftleşmedik adamın bünyeye alışkanlık yapmış galiba
ayyy koptum gülmekten allah senide güldürsün inşallahbenim kide ben annemde kalcam gelmiycem diye son gün isyan etmişti artık senin ki gene iyimiş vala

kızlar benim koca gelmiş diyoki bugün bişey eksik acaba ne ? Sonrada cvp veriyor eksik olan şey çiftleşmedik adamın bünyeye alışkanlık yapmış galiba
daha gün bitmedi ki olur olur bugünde olur

Kızlar benimde 10.adetle. beraber silik çizgi hala kimisinin hiç koyu çizgi olmadan silik çizgide kalıyor ve oda bitiyormus rabbim bu silik çizgiyi gebelik testinde de görmeyi nasip etsin hayırlı bayramlar :)

aslında bak şampuan reklamlarında biz oynayabiliriz ama nası orasını bilemedim şimdi yani reklamın konusu gidişatını pek çıkaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…