Az mıbana sanki seneler varmış gibi geliyor bu sevinçli haberi almak için sabirsizlaniyorum kesin hamileyim
Aslında benim aklimdaydi hep ama bi türlü nasip olmadı almak. Sonra doktorum sen her ay başka gün yumurtluyorsun ovulasyon testi al ve takip et dedi öyle o al deyince hemen gidip aldıminş canım ıns hamilesındır senden haber beklıyorum peki bişey sorucam sız bu ovulasyon testını kensdı basınızamı aldınız yoksa dr mu öneriyo
Kız bende burdan öğrendim yaaaben ovulasyonu burdan öğrendim aaaa ne cahilmişim dünyadan haberim yokmuş dedim koştum eczaneye
Kız bende burdan öğrendim yaaa[/QUOT
peki fiyatı ne kadar bu ovulasyonun hergunmu yapılıyo ben de cahılım bı el atın kızlar bende alayım adetım yeni bittiE]
bunu okuyunca dedimki yani aklıma geldi ne bilim iyiki erkekler hamile kalmıyo aş erdiklerinde düşünemiyorum neler isterdiler yani şahsen benim kocayı düşünemiyorumAy bu koca beni deli edecek bi alem yawww. Karnım ağrıyor yumurtam çatladıktan sonra dedim.gözleri pörtledi hamilemisin şimdi diye ayyyy gülmekten Karnım ağrıdı.
Kız sorma şimdi nazları hiç bitmiyor ozaman napardık düşünemiyorum bilebunu okuyunca dedimki yani aklıma geldi ne bilim iyiki erkekler hamile kalmıyo aş erdiklerinde düşünemiyorum neler isterdiler yani şahsen benim kocayı düşünemiyorum
Canim gitti gidiyordan al çok uygun yanında gebelik testi de geliyor ben almıştım 20 ovulasyon 3 gebelik testi 27 tl idiadetin bitince başla hemen. Saat 11 ve akşam 8 arası yapılıyor hergün aynı saatte yapmaya çalış.ve ilk idrarin olmasın 2 saat çişini tut ve az sıvı tuket
Nedemek canım burda bunun için varız. Sen nezamandır deniyorsun canım kaç ay oldu ve yaş kaç?çok tesekkur ederım canım cok acıklayıcı anlatmıssın ıns hepımızın yuzu güler bu ay :)
Ya bende en fazla 2saat zar zor tutabiliyom.bazi testlerde hep 4 saat diyo bunlar kafayı yemiş resmenya bu çişi tutma işi varya ben az daha idrar yolu iltihabı olacaktım o yüzden biraz dikkatli olmak lazım galiba
Canim ben saat 3 ve 5 arasında 1 kere yapıyorum yeterli geldi banakizlar ya ben testi sabah 11 aksam 10 da yapiyorum saat olrak dogru mu siz gunde kac kez yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?