ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Merhaba kitapkurdu, testte çift çizgi cikinca yumurtlama sürecine girmiş oluyorsunuz.büyük ihtimalle bugün testi yaptiginda tek çizgi cikar.yani yumurtlama olmuş demektir.bu uç gün degerlendirdiysen ve bundan sonraki bir iki gün de değerlendirebilirsen iyi olur.

Şimdi diyelimki çift çizgiyi bulduğum günden başlayarak hergün çalışmamı yapalım peki??

Gunaydın kızlar. Gece adamcıgım tutturdu yarını beklemeden etleri halledelim deyınce bı gırıstıgecek gecegecek 3 te bıttı ısımız oldum mahvoldum aklım sızdeydı ama yorgunluktan sızmısım resmen

Bende siteye bakarken uyuya kalmışım .. Ben sana kendini çok yorma dedikçe iyice iş çıktı başına yaaaa bare bu gün dinlen kuzum

Bende siteye bakarken uyuya kalmışım .. Ben sana kendini çok yorma dedikçe iyice iş çıktı başına yaaaa bare bu gün dinlen kuzum
s.a cnm bende buay baslycam inş ovulasyon testine .. sence hangi saat aralıgnda yapaym ? bide 4 saat su icmeme lavaboyaya cıkmama diyolar nasıl yaptın sen onu

s.a cnm bende buay baslycam inş ovulasyon testine .. sence hangi saat aralıgnda yapaym ? bide 4 saat su icmeme lavaboyaya cıkmama diyolar nasıl yaptın sen onu
Valla Brn 3.idrarımla yapıyorum genelde o da öğleden sonraya denk geliyor önemli olan sabah idrarınla yapmaman testi 12 den sonra yapsanda olur ..önemli olan 3. Yada 4. Idrarında yap tatlım bn o şekilde yaptım yumurtlamamı falan yakaladım yani sorun yaşamadım sen Sıkma Canını çık Tabiki idrara ama dediğim gibi en az 3. Idrara kadar testi yapma .. Çok susarsan bir Yudum su al azına ama öyle bardak bardak içme zaten Allahtan havalar soğudu yazı atlattık çok kavrulmuyor insan susuzluktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…