- 13 Temmuz 2014
- 85
- 106
- 23
Yani adet oladuğum günüde sayarakdan bi sonraki adet oldğm adet oldupum güne kadar sayıyorumEvet kuzu ayın 4ü srnin için 1 gün
Şimdi diyelimki çift çizgiyi bulduğum günden başlayarak hergün çalışmamı yapalım peki??Merhaba kitapkurdu, testte çift çizgi cikinca yumurtlama sürecine girmiş oluyorsunuz.büyük ihtimalle bugün testi yaptiginda tek çizgi cikar.yani yumurtlama olmuş demektir.bu uç gün degerlendirdiysen ve bundan sonraki bir iki gün de değerlendirebilirsen iyi olur.
Açlık tokluk farketmiyordu dimi cnm??Ya bende en fazla 2saat zar zor tutabiliyom.bazi testlerde hep 4 saat diyo bunlar kafayı yemiş resmen
Aaaaa ben niye sabaha şartlanmışımki??Canim ben saat 3 ve 5 arasında 1 kere yapıyorum yeterli geldi bana
allbaby ben bu sabah itibariyle kirmizilari gördüm bat 31ekim
Evet kuzucum aynen öyle :)Yani adet oladuğum günüde sayarakdan bi sonraki adet oldğm adet oldupum güne kadar sayıyorum
Bende siteye bakarken uyuya kalmışım .. Ben sana kendini çok yorma dedikçe iyice iş çıktı başına yaaaa bare bu gün dinlen kuzumGunaydın kızlar. Gece adamcıgım tutturdu yarını beklemeden etleri halledelim deyınce bı gırıstıgecek gecegecek 3 te bıttı ısımız oldum mahvoldum aklım sızdeydı ama yorgunluktan sızmısım resmen
Nedemek canım burda bunun için varız. Sen nezamandır deniyorsun canım kaç ay oldu ve yaş kaç?[/QUO
canım ben 21 yaşındayım bır oğlum var 4 yaşında ikinciyi istiyorum hayırlıısıyla ramazan bayramında düşünmeye başladık yaklaşık 3 aydır ılkınde kıstım olduğunu ogrendım ıkıncı ayımdada 8 gün gecıkmem vardı hıcde belırtım yoktu bu kıstler adetle patlıyan ve tekrar oluşan hıc test yapmadan hamıleyım sanıp dr gıttım dr negatıf dıyınce çoook üzüldüm sımdı ucuncu ay ıcın bekliyorum nasıp ovulasyon yapılıyor bılmıyodumdum saol canım bana öğrettiğin için sagn kürü yapmayı düşünüyorum iyi gelıyomus kist dr gebelik kiste engel degıl dedı başka ne gıbı sorunum olabılır dedıgım de daha cok erken dedı neyse vardır bundada bır hayır nasıbımızde varsa olur ALLAH büyük rabbim hepimize nasip etsin inşş
Tatlım ihmal etmeden test yapman lazım akıntın varsa çok uzun sürmez yumurtlarsın ama test yapman lazım ihmal etmeden her günKızlar günaydın benim geceden beri akintim var ama ovulasyon silik çizgi ne zaman çatlar acaba
allbaby ben bu sabah itibariyle kirmizilari gördüm bat 31ekim
Yap tatlımŞimdi diyelimki çift çizgiyi bulduğum günden başlayarak hergün çalışmamı yapalım peki??
s.a cnm bende buay baslycam inş ovulasyon testine .. sence hangi saat aralıgnda yapaym ? bide 4 saat su icmeme lavaboyaya cıkmama diyolarBende siteye bakarken uyuya kalmışım .. Ben sana kendini çok yorma dedikçe iyice iş çıktı başına yaaaa bare bu gün dinlen kuzum
Valla Brn 3.idrarımla yapıyorum genelde o da öğleden sonraya denk geliyor önemli olan sabah idrarınla yapmaman testi 12 den sonra yapsanda olur ..önemli olan 3. Yada 4. Idrarında yap tatlım bn o şekilde yaptım yumurtlamamı falan yakaladım yani sorun yaşamadım sen Sıkma Canını çık Tabiki idrara ama dediğim gibi en az 3. Idrara kadar testi yapma .. Çok susarsan bir Yudum su al azına ama öyle bardak bardak içme zaten Allahtan havalar soğudu yazı atlattık çok kavrulmuyor insan susuzluktan :)s.a cnm bende buay baslycam inş ovulasyon testine .. sence hangi saat aralıgnda yapaym ? bide 4 saat su icmeme lavaboyaya cıkmama diyolarnasıl yaptın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?