ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Tatlım ihmal etmeden test yapman lazım akıntın varsa çok uzun sürmez yumurtlarsın ama test yapman lazım ihmal etmeden her gün
Evet cnm haklısın bugun koyulasmaya başladı 11. Gün sanırım yarin tam koyulasir hergun sabah akşam yapıyorum aynı saatte hayirlisi

tm cnm saol biraz endişeliyim acıkcası ilkeliyo oldugu icin belkide sanki cift cizgiyi yakalayamayacakmısm gbi geliyo bugün 10 . günüm ve ben düzensiz adet olan biriym yani ilacsız adet olmuyrm desem yeridir sence bgn baslamalı mıyım yoksa beklemeli mym ?

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  11. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  13. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  14. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  15. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  16. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  17. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  18. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  19. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  20. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  21. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  22. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  23. @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  26. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  27. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  28. T tuba52 ...............................................................BAT 20 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM
  36. @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
  37. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  38. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  39. svly4414 ...........................................................BAT ???
  40. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bende siteye bakarken uyuya kalmışım .. Ben sana kendini çok yorma dedikçe iyice iş çıktı başına yaaaa bare bu gün dinlen kuzum

dinlenmek ne mümkün be tatlım.kurban bayramı çok meşaketli geçer

ama bu arada kendimi dinlemeye vaktim olmuyo biraz işkoliğim galiba kaptırdımmı sonu gelmiyoevden çıkmaya bi vakit bulursam ilk işim gebelik testi almak olcak.etrafımda heryer eczane ama nöbetçi olanları uzaktakilerden seçmişler

Daha 8.gün ve silikse teste devam et derim

ay hadi ins dun iliskiye girdik eger varsa zaten olur ama bugun koyulasti iice cizgi belki yarin catlayabilir

O zmaan bugunleri cok ii degerlendir bugun ara verip sonra 3 gun ust uste yapabilirsin mesela

Başla tatlım vakit kaybetme bak ben gecen ay 13.gün yumurtlamıştım bu ay 15. Gün oldu hala yumurtlamadım o yüzden ne zaman yumurtlicağın süprizi olabilir erkenden olabilir geçde olabilir sen başla teste ve her gün aksatmadan yap :)

Kızlar 15.gün hala yumurtlayamadım offff offf 2 çizgi var ama 13. Gün paylaştığım foto ile aynı valla delircem

Kızlar bende bekleyenlerdenim. Bat 9 ekim

tm cnm bgn basladım ama yarından itibaren 11 de yapcm inş .. o saatlerde su istegim daha az olur en azndan inş cift cizgiyi görebilirmm sizin sorun ne buarada ? neden bebişiniz olmuyo ?

tm cnm bgn basladım ama yarından itibaren 11 de yapcm inş .. o saatlerde su istegim daha az olur en azndan inş cift cizgiyi görebilirmm sizin sorun ne buarada ? neden bebişiniz olmuyo ?
Ilk idrarınla yapma canım 3. İdrarınla yap tamam mı ilk idrar bir gün önceyi gösteriyormuş kesin sonuç için 3. Idrar ve sonrası olsa daha sağlam olur

Biz yeni denemeye başladık kuzum 3.ay bu ay .. Sağlıklıyız kocişte bende ama bu işler Allahın bildiği işler o istediği an oluyor

Ilk idrarınla yapma canım 3. İdrarınla yap tamam mı ilk idrar bir gün önceyi gösteriyormuş kesin sonuç için 3. Idrar ve sonrası olsa daha sağlam olur
ooo o saatte biraz zor ama neyse bakıcaz artık benm prospektüste 11 3 5 ve 8 uygun diyodu o saatte yükseliyomus yani lh hormonu

daha yeniyms tatlım :) inş cok bekletmez sizi kurban oldugum ALLAHIM ! peki ne kadardır korunuyosunz ?
1,5 yıldır eşim korunuyordu ben hiç korunmadım kuzucum .. Inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları verir Allah hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…