Evet cnm haklısın bugun koyulasmaya başladı 11. Gün sanırım yarin tam koyulasir hergun sabah akşam yapıyorum aynı saatte hayirlisiTatlım ihmal etmeden test yapman lazım akıntın varsa çok uzun sürmez yumurtlarsın ama test yapman lazım ihmal etmeden her gün
tm cnm saolValla Brn 3.idrarımla yapıyorum genelde o da öğleden sonraya denk geliyor önemli olan sabah idrarınla yapmaman testi 12 den sonra yapsanda olur ..önemli olan 3. Yada 4. Idrarında yap tatlım bn o şekilde yaptım yumurtlamamı falan yakaladım yani sorun yaşamadım sen Sıkma Canını çık Tabiki idrara ama dediğim gibi en az 3. Idrara kadar testi yapma .. Çok susarsan bir Yudum su al azına ama öyle bardak bardak içme zaten Allahtan havalar soğudu yazı atlattık çok kavrulmuyor insan susuzluktan :)
Kızlar günaydın benim geceden beri akintim var ama ovulasyon silik çizgi ne zaman çatlar acaba
Çatlamış bence hem akıntın var hemde test silikse[/QUOTE
s.a cnm ben adetimin 8. günü deneme amaclı test yapmıstm silik cıkmıstı devam etmedm okadar erken yumutlama olmayacagnı düşündgm icinÇatlamış bence hem akıntın var hemde test siliksebnde akıntı ama oyle beyaz felan deil normal sarı akıntı ! bugün baslamayı düşünydm bnde gec mi kaldm yoksa
ay hadi ins dun iliskiye girdik eger varsa zaten olur ama bugun koyulasti iice cizgi belki yarin catlayabilirÇatlamış bence hem akıntın var hemde test silikse
Bende siteye bakarken uyuya kalmışım .. Ben sana kendini çok yorma dedikçe iyice iş çıktı başına yaaaa bare bu gün dinlen kuzum
ay hadi ins dun iliskiye girdik eger varsa zaten olur ama bugun koyulasti iice cizgi belki yarin catlayabilir
demin yaptım hic cizgi cıkmadıDaha 8.gün ve silikse teste devam et derim
Evet sanırım öyle yapmak gerek hadi kizlar ınş hepimiz için güzel bir ay olurO zmaan bugunleri cok ii degerlendir bugun ara verip sonra 3 gun ust uste yapabilirsin mesela
Başla tatlım vakit kaybetme bak ben gecen ay 13.gün yumurtlamıştım bu ay 15. Gün oldu hala yumurtlamadım o yüzden ne zaman yumurtlicağın süprizi olabilir erkenden olabilir geçde olabilir sen başla teste ve her gün aksatmadan yap :)tm cnm saolbiraz endişeliyim acıkcası ilkeliyo oldugu icin belkide sanki cift cizgiyi yakalayamayacakmısm gbi geliyo bugün 10 . günüm ve ben düzensiz adet olan biriym yani ilacsız adet olmuyrm desem yeridir sence bgn baslamalı mıyım yoksa beklemeli mym ?
bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 .................................................... HAMİLE - K kontes50 ...........................................................
HAMİLE vivianne ............................................................ HAMİLE - @murnur55..........................................................
HAMİLE backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE - N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM
BEKLEMEDE - @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM
BEKLEMEDE - P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM
BEKLEMEDE fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM dududada ........................................................BAT 11 EKİM persa33 ............................................................BAT 11 EKİM dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
- C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM - @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
- A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM - T tuba52 ...............................................................BAT 20 EKİM
Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM - @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
- V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
plasure .............................................................BAT 26 EKİM - C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM - @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM - B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
svly4414 ...........................................................BAT ??? lale-naren .........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
tm cnm bgn basladım ama yarından itibaren 11 de yapcm inş .. o saatlerde su istegim daha az olur en azndan inş cift cizgiyi görebilirmmBaşla tatlım vakit kaybetme bak ben gecen ay 13.gün yumurtlamıştım bu ay 15. Gün oldu hala yumurtlamadım o yüzden ne zaman yumurtlicağın süprizi olabilir erkenden olabilir geçde olabilir sen başla teste ve her gün aksatmadan yap :)
Ilk idrarınla yapma canım 3. İdrarınla yap tamam mı ilk idrar bir gün önceyi gösteriyormuş kesin sonuç için 3. Idrar ve sonrası olsa daha sağlam olurtm cnm bgn basladım ama yarından itibaren 11 de yapcm inş .. o saatlerde su istegim daha az olur en azndan inş cift cizgiyi görebilirmmsizin sorun ne buarada ? neden bebişiniz olmuyo ?
Biz yeni denemeye başladık kuzum 3.ay bu ay .. Sağlıklıyız kocişte bende ama bu işler Allahın bildiği işler o istediği an oluyortm cnm bgn basladım ama yarından itibaren 11 de yapcm inş .. o saatlerde su istegim daha az olur en azndan inş cift cizgiyi görebilirmmsizin sorun ne buarada ? neden bebişiniz olmuyo ?
ooo o saatte biraz zor ama neyse bakıcaz artık benm prospektüste 11 3 5 ve 8 uygun diyodu o saatte yükseliyomus yani lh hormonuIlk idrarınla yapma canım 3. İdrarınla yap tamam mı ilk idrar bir gün önceyi gösteriyormuş kesin sonuç için 3. Idrar ve sonrası olsa daha sağlam olur
daha yeniyms tatlım :) inş cok bekletmez sizi kurban oldugum ALLAHIM !Biz yeni denemeye başladık kuzum 3.ay bu ay .. Sağlıklıyız kocişte bende ama bu işler Allahın bildiği işler o istediği an oluyor
1,5 yıldır eşim korunuyordu ben hiç korunmadım kuzucum .. Inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları verir Allah hepimize :)daha yeniyms tatlım :) inş cok bekletmez sizi kurban oldugum ALLAHIM !peki ne kadardır korunuyosunz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?