hm anladm cnm neyse cok uzun süre deilms ya :) amiiin cnm bekletmeden inş1,5 yıldır eşim korunuyordu ben hiç korunmadım kuzucum .. Inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları verir Allah hepimize :)
Kızlar 15.gün hala yumurtlayamadım offff offf 2 çizgi var ama 13. Gün paylaştığım foto ile aynı valla delircem
merabalar kızlarrr ben kırmızıları gördüm ilk deneme başarısız ama yılmak yok ovu.testlerimi ısmarlicam şimdi yine devam muhtarcım inş. sen hamişsindir
akıntım var birde ağrım var o yüzden dünden beri çalışmaya başladım ne olur ne olmaz sevilay hamile kaldığı ay tam kırmızı 2sinide görmemişti ve hamiş kaldı ..Canim agri ve akinti durumun nedir? Mesela benim gecen ay kasik agrim olmustu aha kesin catliycak diye bekledim
Ama hem hic tam koyu cizgiyi yakalayamadim hemde hic akintim olmadi ve nitekim o gunler denediysemde tutmadi..bende heralde yumurtam o ay catlamadi diye dusundum..ama senin durumunda surekli ona odaklandigin icin stresten gec catlayacak olabilir be hissediosun mesela belirti olarak
akıntım var birde ağrım var o yüzden dünden beri çalışmaya başladım ne olur ne olmaz sevilay hamile kaldığı ay tam kırmızı 2sinide görmemişti ve hamiş kaldı ..
Ayın 20.sine kadar Çalışmaya devam edicem öyle kadar verdim bakalım kismet belki tutar :)O zaman söyle bir durumda testi dikkate alma zaten tüm belirtiler varmiş sen hazir kocan izin almisken bol bol calis :)
Bende hemde cok ama yapacak birsey yok ama bi tuhaf adet oluyorum simdiye kadar hic olmadigi kadar agrim var ve kan rengi degil siyah ve sivi da degil ne ola ki bu kiz cok tuhaf cok sasirdimHayır yaaaaaa olamaz offff uzuldum kiii
Muhtar benim bu adetimin böle olmasina ne yorum yaparsin merak ediyorum
Muhtar benim bu adetimin böle olmasina ne yorum yaparsin merak ediyorum
merabalar kızlarrr ben kırmızıları gördüm ilk deneme başarısız ama yılmak yok ovu.testlerimi ısmarlicam şimdi yine devam muhtarcım inş. sen hamişsindir
İçini ferah tut bu ay olmazsada sene bitmeden hamiş olucaksın senkızlar ruh halim tamda adet olmaya uygun.bugün nasılsın kızım diye teyzeye sanane diye cvp veresim geldi
kocam bana düşmanım gibi görünüyo.adamcım ne sorsa bana küfür gibi geliyobenim sadece adet belirtisi olarak sinirlilik ve bel ağrısı olur sinirlilik %100 yerinde bel ağrısı derseniz yorgunluktan heryerin ağrıyo zaten ayırt edemiyorum.27 denemedir okadar alıştım ki kırmızıların gelmesine yine gelcek ve ben üzülmücem galiba
vazgeçtim benmim öle bi hödük kocam varya o zaten çocuk gibi çocuğu geçtim bebekten beter şuan o kadar sinirliyim ki kilometrelerce öteden beni çıldırtabiliyo!!!tabikide yılmak yokaferim kız sana en fazla 5 gün sonra kırmızılardan kurtulup yeni çalışmalar başlıcak testlerini hazırla
evrene pozitif mesaj yolluyoz oda dönecek inş. bize..kızlar ruh halim tamda adet olmaya uygun.bugün nasılsın kızım diye teyzeye sanane diye cvp veresim geldi
kocam bana düşmanım gibi görünüyo.adamcım ne sorsa bana küfür gibi geliyobenim sadece adet belirtisi olarak sinirlilik ve bel ağrısı olur sinirlilik %100 yerinde bel ağrısı derseniz yorgunluktan heryerin ağrıyo zaten ayırt edemiyorum.27 denemedir okadar alıştım ki kırmızıların gelmesine yine gelcek ve ben üzülmücem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?