ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar 15.gün hala yumurtlayamadım offff offf 2 çizgi var ama 13. Gün paylaştığım foto ile aynı valla delircem

Canim agri ve akinti durumun nedir? Mesela benim gecen ay kasik agrim olmustu aha kesin catliycak diye bekledim
Ama hem hic tam koyu cizgiyi yakalayamadim hemde hic akintim olmadi ve nitekim o gunler denediysemde tutmadi..bende heralde yumurtam o ay catlamadi diye dusundum..ama senin durumunda surekli ona odaklandigin icin stresten gec catlayacak olabilir be hissediosun mesela belirti olarak

merabalar kızlarrr ben kırmızıları gördüm ilk deneme başarısız ama yılmak yok ovu.testlerimi ısmarlicam şimdi yine devam muhtarcım inş. sen hamişsindir

merabalar kızlarrr ben kırmızıları gördüm ilk deneme başarısız ama yılmak yok ovu.testlerimi ısmarlicam şimdi yine devam muhtarcım inş. sen hamişsindir

Bencede yılmak yok umudu kesmek yok elbet olacak ama sabir lazim iste o yuzden bi haftaya kalmaz tekrar ayni hizla calismaya devam et canim :)

akıntım var birde ağrım var o yüzden dünden beri çalışmaya başladım ne olur ne olmaz sevilay hamile kaldığı ay tam kırmızı 2sinide görmemişti ve hamiş kaldı ..

akıntım var birde ağrım var o yüzden dünden beri çalışmaya başladım ne olur ne olmaz sevilay hamile kaldığı ay tam kırmızı 2sinide görmemişti ve hamiş kaldı ..

O zaman söyle bir durumda testi dikkate alma zaten tüm belirtiler varmiş sen hazir kocan izin almisken bol bol calis :)

Muhtar benim bu adetimin böle olmasina ne yorum yaparsin merak ediyorum
allbaby cevap verir ama ben benim olayımı anlatıyım sana biz eşimle 2 aydır deniyoruz bu 3.ay ve 2 aydır adetim feci yogun kanamalı geçiyor hayatımda öyle adet hiç olmadım bunun sebebi spermlerdir diyenler var ama tam bende cevap alamadım ve çok çabuk bitiyor adetim 4.gününe kan bile gelmiyor ama ilk 2 gün resmen kan kaybı yaşıcam artık diyorum o derece

Muhtar benim bu adetimin böle olmasina ne yorum yaparsin merak ediyorum

kuzum normalden farklıysa bilemedim ama benim ilk başlangıç öyle gelir ardından en geç 3-4 saat sonra normale döner kırmızılaşır ama sende ilk kez olmuş demekki dikkatini çektiğine göre merak ettim gidişatı nasıl olcak belki tam adete dönüşmez kesilirse umutlanırız

kızlar ruh halim tamda adet olmaya uygun.bugün nasılsın kızım diye teyzeye sanane diye cvp veresim geldi
kocam bana düşmanım gibi görünüyo.adamcım ne sorsa bana küfür gibi geliyo benim sadece adet belirtisi olarak sinirlilik ve bel ağrısı olur sinirlilik %100 yerinde bel ağrısı derseniz yorgunluktan heryerin ağrıyo zaten ayırt edemiyorum.27 denemedir okadar alıştım ki kırmızıların gelmesine yine gelcek ve ben üzülmücem galiba

tabikide yılmak yok aferim kız sana en fazla 5 gün sonra kırmızılardan kurtulup yeni çalışmalar başlıcak testlerini hazırla

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  11. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  13. @Demosh............................................................BAT 9 EKİM
  14. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  15. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  16. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  17. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  18. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  19. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  20. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  21. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  22. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  23. @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  26. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  27. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  28. T tuba52 ...............................................................BAT 20 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM
  36. @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
  37. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  38. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  39. sus-pus .............................................................BAT ???
  40. svly4414 ...........................................................BAT ???
  41. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

İçini ferah tut bu ay olmazsada sene bitmeden hamiş olucaksın sen

tabikide yılmak yok aferim kız sana en fazla 5 gün sonra kırmızılardan kurtulup yeni çalışmalar başlıcak testlerini hazırla
vazgeçtim benmim öle bi hödük kocam varya o zaten çocuk gibi çocuğu geçtim bebekten beter şuan o kadar sinirliyim ki kilometrelerce öteden beni çıldırtabiliyo!!!

bak yazamadım bile ama nolur nolmaz benim yeni bat 3 kasım sen gene yazar mısın

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. backspace55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. efe11 .................................................................BAT 28 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. N nirsen ...............................................................BAT 3 EKİM BEKLEMEDE
  9. @mercimeque .....................................................BAT 4 EKİM BEKLEMEDE
  10. P pretty1406 ........................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  11. fbtl ...................................................................BAT 5 EKİM BEKLEMEDE
  12. allbaby ..............................................................BAT 6 EKİM BEKLEMEDE
  13. @Demosh............................................................BAT 9 EKİM
  14. 010712 ..............................................................BAT 10 EKİM
  15. dududada ........................................................BAT 11 EKİM
  16. persa33 ............................................................BAT 11 EKİM
  17. dberil34 ...........................................................BAT 12 EKİM
  18. 21DAMLA .........................................................BAT 12 EKİM
  19. Z zeytin85 ...........................................................BAT 12 EKİM
  20. @asyanes ............................................................BAT 13 EKİM
  21. C Cosmo_girl ......................................................BAT 13 EKİM
  22. kitapkurdu0686 ...............................................BAT 14 EKİM
  23. @elalmami ..........................................................BAT 15 EKİM
  24. A afrodit26 ..........................................................BAT 15 EKİM
  25. sumeyye6134 ....................................................BAT 15 EKİM
  26. sumbulce ..........................................................BAT 19 EKİM
  27. GMZ-KR ............................................................BAT 19 EKİM
  28. T tuba52 ...............................................................BAT 20 EKİM
  29. Kedili0983 .......................................................BAT 21 EKİM
  30. @smyyali .............................................................BAT 24 EKİM
  31. V vuslat13 ............................................................BAT 24 EKİM
  32. plasure .............................................................BAT 26 EKİM
  33. C candy123 ...........................................................BAT 26 EKİM
  34. nurgulu ............................................................BAT 28 EKİM
  35. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM
  36. @ayshennn..........................................................BAT 2 KASIM
  37. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  38. sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM
  39. B berna85 ............................................................BAT 11 KASIM
  40. svly4414 ...........................................................BAT ???
  41. lale-naren .........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

evrene pozitif mesaj yolluyoz oda dönecek inş. bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…