- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
yorgunum diyorlar ay ne tembeller bazen bunlar dimi kızlarrbırakır mıyım hiçççç
senin minik tutunur da hiç gerek kalmaz inşallaaahhh
bebeşş gelsin o öle sayar dahaaynensaymış tam mı diye döner döner yaparsın diyo bizimki de
ayy inşallah olsun tutunsun hele bi ben onu top gibi yuvarlaar sıkaaar mıncırıklarım olunca suyunu çıkaracaz bekliyozzsenin minik tutunur da hiç gerek kalmaz inşallaaahhh
iyi yapmışın kuzum olsun bol bol test yaparsın işteay dur gülmekten öldümewtde bn almışken toptan alayım dedim
valla yorgunluk neyim dinlemem de kocişimin hakkını yememek lazım hiç kırmaz beni yorgun olsa da yok demez özellikle bugünlerde yumurtlama zamanımdayorgunum diyorlar ay ne tembeller bazen bunlar dimi kızlarr
çekecekleri var bizden desene yumuk yumukkkkkayy inşallah olsun tutunsun hele bi ben onu top gibi yuvarlaar sıkaaar mıncırıklarım olunca suyunu çıkaracaz bekliyozz
ewtiyi yapmışın kuzum olsun bol bol test yaparsın işte
ewt derler bilmezmiyim bnmkide napcan kız okadarı diyo ne soruyosa
gülmekten yarıldım be güzelim :)evde yanlızımda gören olsa deli dicekleraynensaymış tam mı diye döner döner yaparsın diyo bizimki de
evlendiğimiz ilk aylarda bebek istemiyodu eşim daha doğrusu kendini hazır hissetmiyomuş bak bak bakkprezervatifleri eve kutukutu taşıyodu ben ona demedim ama napcan sen bunları idareli kullan dıye kocişler hep aynı heralde
kalem gibi nekadar ince olurlarsada hammaddeleri belli kıııızzevlendiğimiz ilk aylarda bebek istemiyodu eşim daha doğrusu kendini hazır hissetmiyomuş bak bak bakkprezervatifleri eve kutukutu taşıyodu ben ona demedim ama napcan sen bunları idareli kullan dıye kocişler hep aynı heralde
yaa böleler biz yonttuk onudabuna çok güldümmm
ahhaa haaaa ewt valla ya herife diyorum ki cannııım bak paketinde 80 tane var uygunmuş ha diyorum napcaaaaannn 80 mii ne okadarı ne yapcan kız diyogülmekten yarıldım be güzelim :)evde yanlızımda gören olsa deli diceklerhepsi aynı desene bunların
ahhaa haaaa ewt valla ya herife diyorum ki cannııım bak paketinde 80 tane var uygunmuş ha diyorum napcaaaaannn 80 mii ne okadarı ne yapcan kız diyo[/Qkullanıp geri kalanı da suda kaynatıp içeceğiz deseydin
kullanıp geri kalanı da suda kaynatıp içeceğiz deseydinahhaa haaaa ewt valla ya herife diyorum ki cannııım bak paketinde 80 tane var uygunmuş ha diyorum napcaaaaannn 80 mii ne okadarı ne yapcan kız diyo
derim valla meraklı bizimkikullanıp geri kalanı da suda kaynatıp içeceğiz deseydin
benimki de yok demez içer hemen bebiş olsun da yeter kiderim valla meraklı bizimki
kıızz yazık be dimi çalııyorlar bizim içinbenimki de yok demez içer hemen bebiş olsun da yeter kiiyi ki varlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?