- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
hatta suyunuda sen içicesin demeli barı yüreğine iner benimkine
benimki de yok demez içer hemen bebiş olsun da yeter kiiyi ki varlar yaaa
ewthepsi toplayıp atarmış testleri bugün
kız nazda ne demek allahım benhayatımda böle nazlı olduklarını bilmezdim biz hasta oluruz bilmezler ama onların biyerlerine bişiler olsuntabi canım şaka bi yana ben eşimden razıyım allahta razı olsun mükemmellerher nazımızı çekiyolar tabi nazda yapıyolar
yazdıklarımızı okusalar yaparlardaewtistemiyom oynamıyom oynamıyom işte desin
Rabbim razı olsun onlardan amin. işte ne yapalım biz de idare edeceğiz artık onların nazınıtabi canım şaka bi yana ben eşimden razıyım allahta razı olsun mükemmellerher nazımızı çekiyolar tabi nazda yapıyolar
ayy doru dedin bakyazdıklarımızı okusalar yaparlarda
anam dur su 3 günden sonra küs ne oluurrrr kocacım derimmmewtistemiyom oynamıyom oynamıyom işte desin
ay valla sen kafa kızsın haaa aynennnanam dur su 3 günden sonra küs ne oluurrrr kocacım derimmm
varsın nazlı olsunlar birarada olalımda gerisi boşRabbim razı olsun onlardan amin. işte ne yapalım biz de idare edeceğiz artık onların nazını
aferim kızanam dur su 3 günden sonra küs ne oluurrrr kocacım derimmm
aminnnnnnnvarsın nazlı olsunlar birarada olalımda gerisi boş
bu işini biliyo bn olsam ne be sus kız gelcen mecbursun derim kucacime oda gelir kesinnaferim kız
neyse size doyum olmuyo kızlar bnm biraz dinlenmem lazım görüşürüz yine beraber kalın Allahım dileklerinizi kabul etsin bybyy
Millet ben de aranıza yeni katılıyorum eşim askere gidecek biz de p.tesi den beri çalışmalara başladık 3 gündür devam ve 4 günlük ovulasyon testi de resimdeki gibi fakat ben anlayamadım bi türlü yorumlamamda yardimci olur musunuz kizlarrr :/ 23 ağustos son adetimin ilk günü .ovulasyon testine 17.gun başladım benim adetlerim çok düzensiz 32 34 35 günlerde oluyorum hatta geçen ay 52 günde olmuştum çok stresli bi aydi.
Çok teşekkürlerhoşgeldin aramıza canım :) dk kontrolüne gittinmi hiç. düzensiz adetinin sebeni neymiş önce o kunuyu netleştirmelisin
Çok teşekkürlerdoktora birçok kez gittim ama genelde sebebi sancılı adetti hormon testi ve ultrasona kadar herseye baktilar ve bir sorun olmadığını söylediler 5ayri doktor . Kist vb bişey in de olmadığını söylediler düzensizlik için henüz gitmedim p.tesi doktora başka bi sebepten gitmiştim eşimle 1 yıllık evliydik ama henüz birlikte olmamıştı bu sebepten gitmiştim adetimin düzensiz olduğumu söyledim 35 civarı olduğumu soyledim o da adet döneminde gel hormonlarına bakalım dedi son adetin kaçıncı gunundesin dedi 17 dedim yumurtlama döneminde olduğumu soyledi sonra o gün Biz eşimle ilk kez birlikte olduk sonraki 2 gün de yine aynı şekilde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?