ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

tabi canım şaka bi yana ben eşimden razıyım allahta razı olsun mükemmellerher nazımızı çekiyolar tabi nazda yapıyolar
kız nazda ne demek allahım benhayatımda böle nazlı olduklarını bilmezdim biz hasta oluruz bilmezler ama onların biyerlerine bişiler olsun ayy offf anaaamm demeye başlarlar ne tatlı iştee nee

neyse size doyum olmuyo kızlar bnm biraz dinlenmem lazım görüşürüz yine beraber kalın Allahım dileklerinizi kabul etsin bybyy

Millet ben de aranıza yeni katılıyorum eşim askere gidecek biz de p.tesi den beri çalışmalara başladık 3 gündür devam ve 4 günlük ovulasyon testi de resimdeki gibi fakat ben anlayamadım bi türlü yorumlamamda yardimci olur musunuz kizlarrr :/ 23 ağustos son adetimin ilk günü .ovulasyon testine 17.gun başladım benim adetlerim çok düzensiz 32 34 35 günlerde oluyorum hatta geçen ay 52 günde olmuştum çok stresli bi aydi.

Eklentiler

• PicsArt_1410444953691.webp
    67 KB · Görüntüleme: 70

hoşgeldin aramıza canım :) dk kontrolüne gittinmi hiç. düzensiz adetinin sebeni neymiş önce o kunuyu netleştirmelisin

hoşgeldin aramıza canım :) dk kontrolüne gittinmi hiç. düzensiz adetinin sebeni neymiş önce o kunuyu netleştirmelisin
Çok teşekkürler doktora birçok kez gittim ama genelde sebebi sancılı adetti hormon testi ve ultrasona kadar herseye baktilar ve bir sorun olmadığını söylediler 5ayri doktor . Kist vb bişey in de olmadığını söylediler düzensizlik için henüz gitmedim p.tesi doktora başka bi sebepten gitmiştim eşimle 1 yıllık evliydik ama henüz birlikte olmamıştı bu sebepten gitmiştim adetimin düzensiz olduğumu söyledim 35 civarı olduğumu soyledim o da adet döneminde gel hormonlarına bakalım dedi son adetin kaçıncı gunundesin dedi 17 dedim yumurtlama döneminde olduğumu soyledi sonra o gün Biz eşimle ilk kez birlikte olduk sonraki 2 gün de yine aynı şekilde .

aaaa neden aşinle 1 yıl birlikte olmadın ki anlamadım.bi sorun mu vardı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…