ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Tatlım çift çizgin var günaşırı birlikte ol eşimle inşallah askere gitmeden bebişin tutunur sana

Benim ilk gece korkum vardı bir türlü olmadı canım yaaa toplasan 1 yılda 2 kere dememis indir. .. en sonunda oldu şükür şimdi de çok istiyorum bebis olsun askere gitmeden olursa eşimden ayrı kalırken parcamizla teselli bulurum diyorum hem son aylarda izin alır yanına giderim o yüzden çok istiyorum ama bakalım 4 gündür ovulasyon testini yapıyorum bu şekilde çıkıyor ilk kez kullandigimdan yorumlayamiyorum da sizlere danisayim dedim :) Allahım hepimize nasip etsin tüm gönülden isteyenlere insallahhhh

Tatlım çift çizgin var günaşırı birlikte ol eşimle inşallah askere gitmeden bebişin tutunur sana
Çok teşekkürler cevaplarınız için biz hergün çalışıyoruz ama abartıyor muyuz ki bilemedim ... c.tesi gidiyor eşim ben de bulmusken gözünü çıkarıyorum biraz galiba sanirsam

anladım tatlım zor 1 yıl olmuş sizin içinneyseki yapabilmişin
birlikteliğini sıklaştır testede devam et gidişatını gör derim sana.allah hepimize nasip edecek ben buna inaniyorum inşallah

Çok teşekkürler cevaplarınız için biz hergün çalışıyoruz ama abartıyor muyuz ki bilemedim ... c.tesi gidiyor eşim ben de bulmusken gözünü çıkarıyorum biraz galiba sanirsam

abartmak senin hakkın 1 yıl sabretmişsiniz. tadını çıkarrrrrrrrr

Çok teşekkürler kızlar yaaa birkaç gündür buraya giriyordum da bugün yazabildim ama varya burası alışkanlık yapıyor kızlar yaaa inşallah hepimizin bebisi olur benim biraz imkansız geliyor nedense daha ilk yeni yeni olmaya başladığından ama bıkmadan devam şu an zamanlama olarak çok istediğim bi dönem ama olmazsa canı sağolsun bayram izni var daha :)

bize takıl sinir stres kalmaz şekerim

Kizlar yakin sanirim artik.. bugun ve yarin dinlenip sonra 2-3 gun calisma diyorum ne dersiniz

Eklentiler

• 1410462101211.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 74
kırmızılık gayet iyi ben o aşamaya varamadım daha ikigüne çalışma başlamalı
karar veremedim bende cuma-ctesi-pazar-ptesi mi 4 gün mü calıssam... yada yarın ki teste gore karar vermem daha dogru sanırım de mi arkadasım...

kuzum ikinci çizgi böyle belirince gün aşırı, aynı koyuluga gelince hergun ... senin zamanın az kalmıs eeee araya hasrette girecek, size her gün recetesi uygundur...

karar veremedim bende cuma-ctesi-pazar-ptesi mi 4 gün mü calıssam... yada yarın ki teste gore karar vermem daha dogru sanırım de mi arkadasım...

yarın testine bi bakalım bacım sonrada ver elini haftasonu sabahlar olmasınnnnn

yarın testine bi bakalım bacım sonrada ver elini haftasonu sabahlar olmasınnnnn
Walla herifi besiye cektim.. her an hazur bekliyor bu cocukbisi encok ona yaradi. Onceden basim agrirdi yirgun olurdum dimdi kalmadi bi sirun

konu bebekse adrenelin yükleniyo bize dimi ama
adrenalin yükseliyoi, şöyle güçlü kuvvetli istekli bişiy oluyoruz... :) ama bu tempo yumurtlama döneminden hemen sonra bitiyor, 10 gün hızlı bir tempo, sponraki 10 gün relax, sonrası 1 hafta tatil

adrenalin yükseliyoi, şöyle güçlü kuvvetli istekli bişiy oluyoruz... :) ama bu tempo yumurtlama döneminden hemen sonra bitiyor, 10 gün hızlı bir tempo, sponraki 10 gün relax, sonrası 1 hafta tatil

tatil pek bizim için tatil değil ama güzelim kocişlere yarıyokurtuluyolar bizden biz sancı içinde kıvranırken gene olmadı diye hayıflanıyoz ancagelecek ayın planlarına başlıyoz hemen

tatil pek bizim için tatil değil ama güzelim kocişlere yarıyokurtuluyolar bizden biz sancı içinde kıvranırken gene olmadı diye hayıflanıyoz ancagelecek ayın planlarına başlıyoz hemen
anında takvim planlama başlıyor kırmızılarla birlikte zaten, plansızlıga bir kendimizi bırakabilsek, harika olacakda yapamıyoruz kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…