ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Mrb kızlar bende. Normalde 27 günde adet oluyorum 13.gün çift çizgiyi gördüm 14.15. 17 ve 19 günleri degerlendirdim artık beklemeliyim değilmi bu saatten sonra ilişki olsada sanırım yumurtlama dönemi bitmiştir bi faydası olmaz Bebis için değilmi?

oyy canm valla zor bişeye kalkışıyosun allah yardımcın olsun eğer bebişin geliyosa da :) bunların hepsi pozitife yakın ama sanki 18. olmuş gibi canm iyi yapmışsın her günü değerlendir iyice silinenene kadat Tçizgisi..

karar veremedim bende cuma-ctesi-pazar-ptesi mi 4 gün mü calıssam... yada yarın ki teste gore karar vermem daha dogru sanırım de mi arkadasım...
masalcım biraz daha koyulaşsın bu ama yine de gün asırı ilşki yap derim bazen çok koyulaşmadan da ovulasyon olabiliyor kolay gele tatlım :)

canm doğru günlerde çalışmışsın artık gerisi de allaha kalmış 10-12 gün bekle test yap inşallah pozitif cıkar :)

canm doğru günlerde çalışmışsın artık gerisi de allaha kalmış 10-12 gün bekle test yap inşallah pozitif cıkar :)
Inş canım çok saol bu mübarek günde dua edelim rabbim hepimizin gönlüne göre versin hepimizin bebisi olsun ınş hayirlisiysa tabi

ben saat 11 de gene test yapcam.. bakalım koyulugu ne alemde, merak ediyorum..

Kızlar günaydın..gün geçmiyorki abuk bir şey aslı nın başına gelmesin..şimdi sabah 2. idrarımda test yapiyim bakim hala 2.çizgi varmı dedim..yumurtlama maceram 16.sında bittiğinden beri bir yok olup son 2 gün var olan sihirli 2.çizgim ..ve birde baktım ki bu sabah yok olmuş..1 saat geçti dur bir daha yapim dedim ve 3.idrarımda birde ne göreğim tatatatata 2.çizgi arzı endam etmişler .. sırf bilgi olsun diye koyuyorum ..saçmaladı benim hormonlarım sanırım

haydaaaa yılan hikayesine döndü senin test maceran...ama tatlım böyle karışık gidişatlar genelde hamilelikle sonuçlanıyor inşallah sendede öyle olur

benimde test saatim geldi kızlar hemen dönerim güzel sonuçlarla

evettttt kızlar şimdi yaptım testimi T çizgim daha koyu bu demek kiiii yarın yumos gunum bugün den calsımalara başlamalıyımmm :) ay çok heyecanlandım...

dua edin ne olur arkadaşlarım...

ofis müsayit olunca koyarım resmini...

dualarım seninle tatlım rabbim bizide sevindircek biliyorum inşallah

Merhaba kizlar nasilsiniz bende dun yaptim testi ikinci çizgi bariz belli oldu bugün yaptim hic yok gölge bile yok yaa iyice paronayak olduk offffff ayin 19 gelseydi hayirlisi ile insalla yedi gunumm kaldi bekle bekle ama umut yok gibi

Merhaba kizlar nasilsiniz bende dun yaptim testi ikinci çizgi bariz belli oldu bugün yaptim hic yok gölge bile yok yaa iyice paronayak olduk offffff ayin 19 gelseydi hayirlisi ile insalla yedi gunumm kaldi bekle bekle ama umut yok gibi
Benimkide abuk subuk inşallah ay sonu müjdeli haberler veririz canım benim :)

kız bu neeee,
nooluyo sana, ya hamilesin ya da hormon dengesizliği yaşıyorsun.. bu kadar sık aralıklarla yapmaaa, doğru değil... 2-3 saat sıvı almadan bekle ve o zaman yap bakalım bi de onu görelim.. sabah idrarı zaten yanıltır,

haydaaaa yılan hikayesine döndü senin test maceran...ama tatlım böyle karışık gidişatlar genelde hamilelikle sonuçlanıyor inşallah sendede öyle olur
Bakalım tatlım son 3-4 tane test kaldı bitene kadar koyucam bilgi amaçlı bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler alıcaz

Bende bi tahlil vermek istiyorum ama bir hafta daha sabretmeliyim pazara oğlumun doğum günü var ona hazirlanayaim pazartesi yapmak istiyorum

umut yok demeee güzelim gerekirse testi gün içinde tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…