- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Valla komedi dans üçlüsünü tek başıma yaşıyorum bu gün saat 3 gibi tekrar yapıcam bakalım görücez artık :)kız bu neeee,
nooluyo sana, ya hamilesin ya da hormon dengesizliği yaşıyorsun.. bu kadar sık aralıklarla yapmaaa, doğru değil... 2-3 saat sıvı almadan bekle ve o zaman yap bakalım bi de onu görelim.. sabah idrarı zaten yanıltır,
Hadi bakalımevettttt kızlar şimdi yaptım testimi T çizgim daha koyu bu demek kiiii yarın yumos gunum bugün den calsımalara başlamalıyımmm :) ay çok heyecanlandım...
dua edin ne olur arkadaşlarım...
ofis müsayit olunca koyarım resmini...
Valla bilmiyorum hayirlisi artikumut yok demeee güzelimgerekirse testi gün içinde tekrarla
Bakalım tatlım son 3-4 tane test kaldı bitene kadar koyucam bilgi amaçlı bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler alıcaz
çalışmalara nasıl devam edeyim yoksa yarınımı bekliyim?
ojelerin ne güzel görüünüyoooo
Selam kızlar yeni uyandım yaa gece çalışma olmasından doğrusu oldu da çocuk için gerekli spermler yok ortada :) sanırım 4 gün üst üste biraz sıkıntı oldu... ya da oldu da fark etmedik tam bilemiyorum dünü gitti olarak kabul ediyorum.kaldi bugün ve son gün :'( nasipse olur diyorum artık bu saatten sonra
canm bunları yaparken sıvı almamaya dikkat ediyo musun.. ondan da değişir çünkü ne kadar cok sıvı alır da yaparsan çizgin o kadar silik çıkar hatta cıkmaz bile.. bikaç saat idrarını tut su vs içme de bi daha yap bakalımKızlar günaydın..gün geçmiyorki abuk bir şey aslı nın başına gelmesin..şimdi sabah 2. idrarımda test yapiyim bakim hala 2.çizgi varmı dedim..yumurtlama maceram 16.sında bittiğinden beri bir yok olup son 2 gün var olan sihirli 2.çizgim ..ve birde baktım ki bu sabah yok olmuş..1 saat geçti dur bir daha yapim dedim ve 3.idrarımda birde ne göreğim tatatatata 2.çizgi arzı endam etmişler .. sırf bilgi olsun diye koyuyorum ..saçmaladı benim hormonlarım sanırım
canm varsa elinde test yapmaya devam et inşallah bebiştir:)Merhaba kizlar nasilsiniz bende dun yaptim testi ikinci çizgi bariz belli oldu bugün yaptim hic yok gölge bile yok yaa iyice paronayak olduk offffff ayin 19 gelseydi hayirlisi ile insalla yedi gunumm kaldi bekle bekle ama umut yok gibi
canm bugunu yarını değerlendir testin olmuş gibiOh ya yukledim sukur ama net olmadi baaya koyu
canm kaçıncı gün bugun bat ne zaman
8. gnüm tatlım 4. testim bu adet biter bitemez başladım teste.bat 6 ekim erken kırmızılaştım galiba???canm kaçıncı gün bugun bat ne zaman
kuzum benim bugün 13. gün muhtemelende 14-15 yumurtlıycam zaten normal döngümde bu şekilde.. ama bu defa gün belli hadi hayırlısı bakalım..8. gnüm tatlım 4. testim bu adet biter bitemez başladım teste.bat 6 ekim erken kırmızılaştım galiba???
bende öyle düşünüyorum canım.. bugün yarın ve garanti olsun diye pazar değerlendiricem.. haftasonu temilikle filen de yormıycam kendimi biraz dinlenmeye de alıym, Rabbim bilir zamanını ama artık gelsin yaaaacanm bugunu yarını değerlendir testin olmuş gibi
ooooo canım heveslendirmeyim seni Allah bilir tabiki ama sen hamilesin yani :)
koyuluk belli ama durma değerlendir tam kıvamdasınOh ya yukledim sukur ama net olmadi baaya koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?