ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Valla komedi dans üçlüsünü tek başıma yaşıyorum bu gün saat 3 gibi tekrar yapıcam bakalım görücez artık :)

Hadi bakalım Kolay gelsin

Selam kızlar yeni uyandım yaa gece çalışma olmasından doğrusu oldu da çocuk için gerekli spermler yok ortada :) sanırım 4 gün üst üste biraz sıkıntı oldu... ya da oldu da fark etmedik tam bilemiyorum dünü gitti olarak kabul ediyorum.kaldi bugün ve son gün :'( nasipse olur diyorum artık bu saatten sonra

tünaydın giden gitti artık sen önümüzdeki gecelere bak. ovu test yaptın mı???

Oh ya yukledim sukur ama net olmadi baaya koyu

Eklentiler

• 1410514333350.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 54
canm bunları yaparken sıvı almamaya dikkat ediyo musun.. ondan da değişir çünkü ne kadar cok sıvı alır da yaparsan çizgin o kadar silik çıkar hatta cıkmaz bile.. bikaç saat idrarını tut su vs içme de bi daha yap bakalım

Merhaba kizlar nasilsiniz bende dun yaptim testi ikinci çizgi bariz belli oldu bugün yaptim hic yok gölge bile yok yaa iyice paronayak olduk offffff ayin 19 gelseydi hayirlisi ile insalla yedi gunumm kaldi bekle bekle ama umut yok gibi
canm varsa elinde test yapmaya devam et inşallah bebiştir:)

8. gnüm tatlım 4. testim bu adet biter bitemez başladım teste.bat 6 ekim erken kırmızılaştım galiba???
kuzum benim bugün 13. gün muhtemelende 14-15 yumurtlıycam zaten normal döngümde bu şekilde.. ama bu defa gün belli hadi hayırlısı bakalım..

RASTGELEEE HEPİMİZE :)

canm bugunu yarını değerlendir testin olmuş gibi
bende öyle düşünüyorum canım.. bugün yarın ve garanti olsun diye pazar değerlendiricem.. haftasonu temilikle filen de yormıycam kendimi biraz dinlenmeye de alıym, Rabbim bilir zamanını ama artık gelsin yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…