allah allahhhhh kocişim kork bendennnnnn bu hafta sonukuzum benim bugün 13. gün muhtemelende 14-15 yumurtlıycam zaten normal döngümde bu şekilde.. ama bu defa gün belli hadi hayırlısı bakalım..
RASTGELEEE HEPİMİZE :)
olmuş muyum? olmuş muyum :)koyuluk belli ama durma değerlendir tam kıvamdasın
olmuş muyum? olmuş muyum :)
daha koyulaşacak tatlım o erken daha o zaman :)8. gnüm tatlım 4. testim bu adet biter bitemez başladım teste.bat 6 ekim erken kırmızılaştım galiba???
bak canm en az şöle olmalı testin yumurtlaman içinbu gebelik testi değilki canımovulasyon testi keşke hamile olsam ama daha yumurtlamadım bile takipteyim
sanırım akşama benmki daha da koyulaşır.. çunku akşam 10 yapıyorum normalde testlerimi bu sabah 10,30dakinin resmini koydum zaten.. 12 saat var akşama kadar.. seninki baya baya güzel koyuymuş..bak canm en az şöle olmalı testin yumurtlaman için
Uyuyakalmışım tatlım 2 gün en fazla gibi geldi bana hadi hayırlısı ama çalışma yapıyorsun dimi
sen 3 de mi test yapacan kuşum,... senden haber bekliyorumUyuyakalmışım tatlım 2 gün en fazla gibi geldi bana hadi hayırlısı ama çalışma yapıyorsun dimi
Bugün yapmadım daha 6 gibi yapiyim dedim..ama dün akşam yaptım dün sabahtan daha koyuydu resimde bak... dün ü kaçırdım diye üzüldüm ama bilemiyorum bugün de bi son çalışma yaparız artık. . :)tünaydıngiden gitti artık sen önümüzdeki gecelere bak. ovu test yaptın mı???
yaaa evet sonradan fark ettimbu gebelik testi değilki canımovulasyon testi keşke hamile olsam ama daha yumurtlamadım bile takipteyim
yap yap çalış çalış.. araya hasret girecek sizde..Bugün yapmadım daha 6 gibi yapiyim dedim..ama dün akşam yaptım dün sabahtan daha koyuydu resimde bak... dün ü kaçırdım diye üzüldüm ama bilemiyorum bugün de bi son çalışma yaparız artık. . :)
şimdi yapıcamda tuvaletim gelmedi onu bekliyorumsen 3 de mi test yapacan kuşum,... senden haber bekliyorum
masal haklı tatlım merak etme hala kaçmadı bu akşam aman ihmal etme .. zafer bizim olucak inşallah :)Bugün yapmadım daha 6 gibi yapiyim dedim..ama dün akşam yaptım dün sabahtan daha koyuydu resimde bak... dün ü kaçırdım diye üzüldüm ama bilemiyorum bugün de bi son çalışma yaparız artık. . :)
yumutladın o zaman yada üzeresin gibi mi? ay heyecan yaptım bir an sapşalmıyım neyimkızlarrrr merhaba ovilasyon testiniz sizi bugünde sevindirdimi bakalım benimki baya koyulaşmış ilerisi hayırlısı inşallah......
ay bu msj nı görmemişim bir an kaçırdığım msj varmı diye bakarken gördüm..allah seni ne yapmasın kahkaha attım evde alemsin yaaaaallah allahhhhh kocişim kork bendennnnnn bu hafta sonukabusun olcam
tatlım eczanelerde çok ama çok kazık internette çok uygun .. ben her ayın 24.de hastalanıyorum yani 30 günde 1.. yaklaşık 5 gün sürüyor .. 14 gün ile 15 gün arası yumurtladım 15-16 gün arasıda çatladı ksin bişey söyleyemiyorum ama ne olduysa 14-15-16 günlerde oldu yumurtlama ve çatlamakızlarr kaç gün de bir adet görüyorsunuz ve kaçıncı gün yumurtladınızz? ya ben eczaneye sordum 7 adet 55 tl demezmi offoff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?