ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar sohbete doyum olmaz ama ben çıkmalıyım kuaför ,alışveriş beni bekliyo akşama görüşürüz

bak canm en az şöle olmalı testin yumurtlaman için
sanırım akşama benmki daha da koyulaşır.. çunku akşam 10 yapıyorum normalde testlerimi bu sabah 10,30dakinin resmini koydum zaten.. 12 saat var akşama kadar.. seninki baya baya güzel koyuymuş..

tünaydın giden gitti artık sen önümüzdeki gecelere bak. ovu test yaptın mı???
Bugün yapmadım daha 6 gibi yapiyim dedim..ama dün akşam yaptım dün sabahtan daha koyuydu resimde bak... dün ü kaçırdım diye üzüldüm ama bilemiyorum bugün de bi son çalışma yaparız artık. . :)

Eklentiler

• 2014-09-12 14.52.44.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 69
bu gebelik testi değilki canım ovulasyon testi keşke hamile olsam ama daha yumurtlamadım bile takipteyim
yaaa evet sonradan fark ettim olsun canım inş tez zamanda gebelik testi de böyle çıkar hem bak Allah mı söyletti ne?

Ben ovulasyon testini bilmiyordum nasıl olduğunu.burayı okuyarak öğrenmeye çalışıyorum zaten:)

yap yap çalış çalış.. araya hasret girecek sizde..

kızlarrrr merhaba ovilasyon testiniz sizi bugünde sevindirdimi bakalım benimki baya koyulaşmış ilerisi hayırlısı inşallah......

masal haklı tatlım merak etme hala kaçmadı bu akşam aman ihmal etme .. zafer bizim olucak inşallah :)

kızlarr kaç gün de bir adet görüyorsunuz ve kaçıncı gün yumurtladınızz? ya ben eczaneye sordum 7 adet 55 tl demezmi offoff

kızlarr kaç gün de bir adet görüyorsunuz ve kaçıncı gün yumurtladınızz? ya ben eczaneye sordum 7 adet 55 tl demezmi offoff
tatlım eczanelerde çok ama çok kazık internette çok uygun .. ben her ayın 24.de hastalanıyorum yani 30 günde 1.. yaklaşık 5 gün sürüyor .. 14 gün ile 15 gün arası yumurtladım 15-16 gün arasıda çatladı ksin bişey söyleyemiyorum ama ne olduysa 14-15-16 günlerde oldu yumurtlama ve çatlama

benm çizgiler bana oyun oynuyor.. 8. gün testim

Eklentiler

• DSCN2713.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…