ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

allah allah 1 saat sonra 1 tane daha mı yapsan acaba?
valla canm 4 saat susuz bekledim sırf test için ilkini yaptım bozuk çıktı zaten ikinci de böle cıktı ayrıca kanamam da var bugun 8. gün hala adet devam ediyo hiç bu kadar uzun sürmezdi onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum yapmıcam baska test nasılsa yumurtlama için erken daha..

off bu sıcaklarda hiç çekilmiyor .. benimde 1 tane testim kalmış artık yarında son kez yapıp dahada yapmıcam .. ne olucaksa olucak artık ..:)

kızlar kuzenimin arkadası 2 aydır ovulasyon testi yapıyordu ..3.ay yani bu ay hamiş kalmış..şimdi tlf da haberini aldım..yani bu test işe yarıyor 1 kanıt daha geldi .. allah en kısa sürede bizede nasib etsin inşallah darısı başımıza

Âmin canım Allah inşallah gönlüne göre verir ..

negatif testler oynuyor ama ikinci çizgi koyulaşınca hep koyu kalıyor ya
Masal buarada ben yaptım testi şimdi son 2 tane kalmış elimde bu yaptığında aynı saat 10 daki gibi 2.çizgi var ama koyu değil .. Resmi koyamadım kocam rapor hazırlıyor bilgisayarda tlf danda beceremiyorum .. Yarın Öğlende elimde son kalan testi yapıp koyucam 24 Eylül e kadar da artık beklicem takipteyim konuyu zaten sizi bırakmam Hastalanırsamda Eylül 28 gibi tekrar test yapıp koyarım

Az önce yaptım kizlarrr bi bakınsaniza. ? Silik gibi mi kaçırdım mi ben dün yani yimirt i

Eklentiler

• 2014-09-12 17.33.53.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 71
canm kredi kartım yok alamıorum internetten bendee.. poff ya

inşallah canım allah söyletti olcak olcak hepimizin bebişleri olcak

inşallah canım hamilelik haberi aldıkça umudum yükseliyo tavan yapıyo yaaaa

ah ahhhhhh kızlar bugünki testim geçtiğimiz 3 günkülere göre daha belirgin kırmızılıkta çıktı tabi ben sevinçle kociş eve gelir gelmez testi gösterdim.kocişten aldığım tepkiye bak:''aaa dün geceki çalışmamızın sonucunu hemen almışız hayatım.ne güzel bi testmiş bu hemen gösteriyo'' dedi ben hamile kalmak için araştırma yaparken nirvanaya ulaştım bu adama ovulasyon testinin nasıl çalıştığını öğretemedimben bide bu koçişle bebek yapmaya çalışıyommmmmmm

Az önce yaptım kizlarrr bi bakınsaniza. ? Silik gibi mi kaçırdım mi ben dün yani yimirt i
Tatlım dün yapmadın ok ama 10 Eylül'de yaptıysan sorun yok spermler 2 gün yaşıyor sorun yok bugünüde mutlaka değerlendir canım benim merak etme Allah bu aya sana bebiş yazdıysa bu ay olur ne olursa olsun ayrıca gün falanda kaçırmadın sende benim gibi tez canlısın ama bu akşamı kaçırma hatta kociş evdeyse hemen çalışmalara başla

Allahımmm sana geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…