- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
allah allah 1 saat sonra 1 tane daha mı yapsan acaba?benm çizgiler bana oyun oynuyor.. 8. gün testim
valla canm 4 saat susuz bekledim sırf test için ilkini yaptım bozuk çıktı zaten ikinci de böle cıktı ayrıca kanamam da var bugun 8. gün hala adet devam ediyo hiç bu kadar uzun sürmezdi onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum yapmıcam baska test nasılsa yumurtlama için erken daha..allah allah 1 saat sonra 1 tane daha mı yapsan acaba?
off bu sıcaklarda hiç çekilmiyor .. benimde 1 tane testim kalmış artık yarında son kez yapıp dahada yapmıcam .. ne olucaksa olucak artık ..:)valla canm 4 saat susuz bekledim sırf test için ilkini yaptım bozuk çıktı zaten ikinci de böle cıktı ayrıca kanamam da var bugun 8. gün hala adet devam ediyo hiç bu kadar uzun sürmezdi onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum yapmıcam baska test nasılsa yumurtlama için erken daha..
negatif testler oynuyor ama ikinci çizgi koyulaşınca hep koyu kalıyor yabenm çizgiler bana oyun oynuyor.. 8. gün testim
canm valla ne bilim ben düşükten sonra vucudumu tanıyamaz oldum artıknegatif testler oynuyor ama ikinci çizgi koyulaşınca hep koyu kalıyor ya
Çift çizgi komployu olana kadar 1 gün var 1 gün yok sperm kalitesi malum 2çizgi koyulunca 3 gün her gün Allah ne verdiyse :)
Âmin canım Allah inşallah gönlüne göre verir ..Selam kızlar yeni uyandım yaa gece çalışma olmasından doğrusu oldu da çocuk için gerekli spermler yok ortada :) sanırım 4 gün üst üste biraz sıkıntı oldu... ya da oldu da fark etmedik tam bilemiyorum dünü gitti olarak kabul ediyorum.kaldi bugün ve son gün :'( nasipse olur diyorum artık bu saatten sonra
Masal buarada ben yaptım testi şimdi son 2 tane kalmış elimde bu yaptığında aynı saat 10 daki gibi 2.çizgi var ama koyu değil .. Resmi koyamadım kocam rapor hazırlıyor bilgisayarda tlf danda beceremiyorum .. Yarın Öğlende elimde son kalan testi yapıp koyucam 24 Eylül e kadar da artık beklicem takipteyim konuyu zaten sizi bırakmamnegatif testler oynuyor ama ikinci çizgi koyulaşınca hep koyu kalıyor ya
canm kredi kartım yok alamıorum internetten bendee.. poff yatatlım eczanelerde çok ama çok kazık internette çok uygun .. ben her ayın 24.de hastalanıyorum yani 30 günde 1.. yaklaşık 5 gün sürüyor .. 14 gün ile 15 gün arası yumurtladım 15-16 gün arasıda çatladı ksin bişey söyleyemiyorum ama ne olduysa 14-15-16 günlerde oldu yumurtlama ve çatlama
inşallah canım allah söylettiyaaa evet sonradan fark ettimolsun canım inş tez zamanda gebelik testi de böyle çıkar hem bak Allah mı söyletti ne?
Ben ovulasyon testini bilmiyordum nasıl olduğunu.burayı okuyarak öğrenmeye çalışıyorum zaten:)
kızlarrrr merhaba ovilasyon testiniz sizi bugünde sevindirdimi bakalım benimki baya koyulaşmış ilerisi hayırlısı inşallah......
ay bu msj nı görmemişim bir an kaçırdığım msj varmı diye bakarken gördüm..allah seni ne yapmasın kahkaha attım evde alemsin yaaaa
Uyuyakalmışım tatlım 2 gün en fazla gibi geldi bana hadi hayırlısı ama çalışma yapıyorsun dimi
kızlar kuzenimin arkadası 2 aydır ovulasyon testi yapıyordu ..3.ay yani bu ay hamiş kalmış..şimdi tlf da haberini aldım..yani bu test işe yarıyor 1 kanıt daha geldi .. allah en kısa sürede bizede nasib etsin inşallah darısı başımıza
Çift çizgi komployu olana kadar 1 gün var 1 gün yok sperm kalitesi malum 2çizgi koyulunca 3 gün her gün Allah ne verdiyse :)
Tatlım dün yapmadın ok ama 10 Eylül'de yaptıysan sorun yok spermler 2 gün yaşıyor sorun yok bugünüde mutlaka değerlendir canım benim merak etme Allah bu aya sana bebiş yazdıysa bu ay olur ne olursa olsun ayrıca gün falanda kaçırmadın sende benim gibi tez canlısın ama bu akşamı kaçırma hatta kociş evdeyse hemen çalışmalara başlaAz önce yaptım kizlarrr bi bakınsaniza. ? Silik gibi mi kaçırdım mi ben dün yani yimirt i
Allahımmm sana geliyorumah ahhhhhh kızlar bugünki testim geçtiğimiz 3 günkülere göre daha belirgin kırmızılıkta çıktıtabi ben sevinçle kociş eve gelir gelmez testi gösterdim.kocişten aldığım tepkiye bak: ''aaa dün geceki çalışmamızın sonucunu hemen almışız hayatım.ne güzel bi testmiş bu hemen gösteriyo'' dedi ben hamile kalmak için araştırma yaparken nirvanaya ulaştım bu adama ovulasyon testinin nasıl çalıştığını öğretemedim ben bide bu koçişle bebek yapmaya çalışıyommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?