ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar adetm bittiğinden beri gün aşırı ilişkiye gi r iyiyim sizce yumurtlama günümü tutururmuyum

B
Bugün u degerlendirecem zaten canimmm aynen yaaa tez canlıyız valla ama ne yapayım kaldı şurada bir bugün panik halindeyim olmazsa diye

ben sevinenlerdenim darısı hepimizin başına
nasıl hamiş misinnn yoksaaa mutlu haber miiiii yoksa gereken yumurta çatladı mı güzelim bnmki çatlamış ben içini doldurdum galiba faiziyle ay sonuna bankadan mutlu haberi çekeceğim nakit inşallah bebişimizi

kızlar ben önemli bişi öğrendim eğer ki ovi testinizde C ve T aynı kırmızılıktaysa yada testiniz gülümsüyorsa bakın o an eşinizle 3 saat en fazla 6 saat içinde ilişki olmalıymış garantilemek için yapın kızlarrr

ay kızlar uyudunuz mu bu saatte nerdesiniiiizzzz hadi girin bekliyoruuuuummmm

allahhıımmm gülüyorum bi bakıyorum okuyunca birdaha gülüyorum aynen benimkide öle dün testi österiyorum ne dese beğenirsin AYY hamilesiiinn diyor oyy oyy yüreğimi çektiii

Ben iyice umudunu kaybettim neden bilmiyorum içimde umutsuzluk var ... ilk ay zaten hayatta olmaz diye... kızlar sizin adınıza çok sevindim ...

Ben iyice umudunu kaybettim neden bilmiyorum içimde umutsuzluk var ... ilk ay zaten hayatta olmaz diye... kızlar sizin adınıza çok sevindim ...
kız üzülme canısı ben sana dua ederm bakk yaa hemn umutsuzlanıyo sen kaç yıllık evlisin kaç yıldır bebiş bekliyorsun da böle hyallerini suya attın biranda

kız üzülme canısı ben sana dua ederm bakk yaa hemn umutsuzlanıyo sen kaç yıllık evlisin kaç yıldır bebiş bekliyorsun da böle hyallerini suya attın biranda
Ne bileyim canım yaaa 1 yıllık evliyim gerçi nikah olalı 4 yıl oldu ama yeni başladık biz çalışmalara zaten de eşim askere gidecek bebisimiz olsa hemen yanına gidebileceğim yoksa 1 yıl ayriyiz hem bebisimizin olma şansı da olmayacak böylece bu hafta p.teis salı çarşamba oldu bi dün olmadı ama işte bunlar ilk çalışmalar ... imkansız geliyor nedense ...

yok yaa bak Rabbim isterse 1 damladan yaratır sen sadece tevekkül et bak ben 5 yıl olcak evliliğim bizim bir düşüğümüz oldu yıkıldık şimdikte 2. aşılamamızı yaptırdık bn olmaz diye çoook umutlandım ama dünyada neler var sende eşinde sorun olmasında O ZAMANINI bekliyo belki olacak bn eminm seninde bir tombişinn

üzülme sadece sabret sabır

Ca
Canim cok sagol azcık içim ferahladi ... Allah sana ve esine de en sağlıklı ve Hayirlisi ndan bir minik versin inşallah ... inşallah içimizde dir hatta şu an da fark etmiyoruzdur henüz inşallah ...hiç bu kadar istememistim adet olmamayi. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…