- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Kimse yok mu yaaa sana alsın bn kız arkadasıma alıyorum adres olarak onun adresi yazıyorum pna gönderiyorlar ... Hangi şehirdesin istiyorsan sana alıp yolliyimcanm kredi kartım yok alamıorum internetten bendee.. poff ya
Bugün u degerlendirecem zaten canimmm aynen yaaa tez canlıyız valla ama ne yapayım kaldı şurada bir bugün panik halindeyim olmazsa diyeTatlım dün yapmadın ok ama 10 Eylül'de yaptıysan sorun yok spermler 2 gün yaşıyor sorun yok bugünüde mutlaka değerlendir canım benim merak etme Allah bu aya sana bebiş yazdıysa bu ay olur ne olursa olsun ayrıca gün falanda kaçırmadın sende benim gibi tez canlısın ama bu akşamı kaçırma hatta kociş evdeyse hemen çalışmalara başla
Inşallah canımB
Bugün u degerlendirecem zaten canimmm aynen yaaa tez canlıyız valla ama ne yapayım kaldı şurada bir bugün panik halindeyim olmazsa diye
ben sevinenlerdenimdarısı hepimizin başına
yumurtlamışımyumutladın o zaman yada üzeresin gibi mi? ay heyecan yaptım bir an sapşalmıyım neyim
ayneeennn allahımm bizlerede ver lütfeennnnninşallah canım hamilelik haberi aldıkça umudum yükseliyo tavan yapıyo yaaaa
allahhıımmm gülüyorumah ahhhhhh kızlar bugünki testim geçtiğimiz 3 günkülere göre daha belirgin kırmızılıkta çıktıtabi ben sevinçle kociş eve gelir gelmez testi gösterdim.kocişten aldığım tepkiye bak: ''aaa dün geceki çalışmamızın sonucunu hemen almışız hayatım.ne güzel bi testmiş bu hemen gösteriyo'' dedi ben hamile kalmak için araştırma yaparken nirvanaya ulaştım bu adama ovulasyon testinin nasıl çalıştığını öğretemedim ben bide bu koçişle bebek yapmaya çalışıyommmmmmm
Âmin canımyumurtlamışımewttt ama tuttuysa işte hadi hayırlısıııı
kız çatlayacam tek başıma burada valla birara korkmaya başladımÂmin canım
Noldu canım neden yalnız kaldınkız çatlayacam tek başıma burada valla birara korkmaya başladımbeni tek başıma koydular ne edecem bennn diye
kız üzülme canısı ben sana dua ederm bakk yaa hemn umutsuzlanıyo sen kaç yıllık evlisin kaç yıldır bebiş bekliyorsun da böle hyallerini suya attın birandaBen iyice umudunu kaybettimneden bilmiyorum içimde umutsuzluk var ... ilk ay zaten hayatta olmaz diye... kızlar sizin adınıza çok sevindim ...
Ne bileyim canım yaaa 1 yıllık evliyim gerçi nikah olalı 4 yıl oldu ama yeni başladık biz çalışmalara zaten de eşim askere gidecek bebisimiz olsa hemen yanına gidebileceğim yoksa 1 yıl ayriyiz hem bebisimizin olma şansı da olmayacak böylecekız üzülme canısı ben sana dua ederm bakk yaa hemn umutsuzlanıyo sen kaç yıllık evlisin kaç yıldır bebiş bekliyorsun da böle hyallerini suya attın biranda
üzülme sadece sabret sabırNe bileyim canım yaaa 1 yıllık evliyim gerçi nikah olalı 4 yıl oldu ama yeni başladık biz çalışmalara zaten de eşim askere gidecek bebisimiz olsa hemen yanına gidebileceğim yoksa 1 yıl ayriyiz hem bebisimizin olma şansı da olmayacak böylecebu hafta p.teis salı çarşamba oldu bi dün olmadı ama işte bunlar ilk çalışmalar ... imkansız geliyor nedense ...
Canim cok sagol azcık içim ferahladi ... Allah sana ve esine de en sağlıklı ve Hayirlisi ndan bir minik versin inşallah ... inşallah içimizde dir hatta şu an da fark etmiyoruzdur henüz inşallah ...hiç bu kadar istememistim adet olmamayi. ...yok yaa bak Rabbim isterse 1 damladan yaratır sen sadece tevekkül et bak ben 5 yıl olcak evliliğim bizim bir düşüğümüz oldu yıkıldık şimdikte 2. aşılamamızı yaptırdık bn olmaz diye çoook umutlandım ama dünyada neler var sende eşinde sorun olmasında O ZAMANINI bekliyo belki olacak bn eminm seninde bir tombişinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?