ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

en kötüsü o zaten bak yaa o zamaana kadar beklersin edersin gün sayarsın sonuç hüsrannn ama ne yapacaksın pess etmeyeceksin belkide olacak olmazsada yine denerim dersn merak etme kocan askere giderse bile izne gelir arayı kapatırsın ovilasyonla başla işe takibini bozma illaki olur sorun varmı

Valla canım bildiğim yok ama bende hipotiroid var 1 yıldır euthryox kullanıyorum belki o bi etki yapabilir. .bilemiyorum kısmet dediğin gibi pes etmeyecegim ama çok istiyorum bu ay 3 gündür de rüyamda görüyorum galiba kafama çok taktım

allah haber veriyo belki 3 gün görülen rüya eni sonu çıkarmış bence senn bebeğin olacak bu yıl bana öle geliyor nedense içime doğdu gibi sanki inşallah önemli değildir inşallah onunla bi alakası olduğunu zannetmiyorum geçengün ben doktoruma sordum bu aşılama tutarmı acaba diye sen pes etme dedi ya bak menepoza giren kadınların hamile kaldığını bile söyledi bana inanki olur sıkma kendinii

yok be güzelim hamilelik yumurtlama günüm yaklaşıyo sadece fazla heyecanlıyım galiba

O zaman ofisin tuvaletine atmsliydim kocisi )

Kimse yok mu yaaa sana alsın bn kız arkadasıma alıyorum adres olarak onun adresi yazıyorum pna gönderiyorlar ... Hangi şehirdesin istiyorsan sana alıp yolliyim
canım valla çok iyi olur ne bileyim bugun 15. günüm geç kal
yumurtlamışım ewttt ama tuttuysa işte hadi hayırlısıııı
canm nasl anlıorsun yumurtladığnı

Kimse yok mu yaaa sana alsın bn kız arkadasıma alıyorum adres olarak onun adresi yazıyorum pna gönderiyorlar ... Hangi şehirdesin istiyorsan sana alıp yolliyim
bgn 15. günüm belki geç kaldım canım iyiliğin içn çk teşekkr ederim diorumki belki vardır bi hayır alamıcam belki hamil ekalırım diye.

Inşallah canimmm yaaa insalah aynı dönemlerde denk gelir bebislerimiz de onlarla ilgili konuşmayı nasip eder rabbim

kızlarrrr nerdesiniz ??? bu akşam kaynamıyo topiğimiz hadi canlanın laflayalım biraz...stres atalım

heyttt bee kim tutar seni hadi hayırlı uğurlu olsun benim izin günüm bugün kociş pek mutlu garibim
Ee naapcan erkek milleti iste hemen mutlu oluveriyor.. benimki cok duskun degildir ama haftasonlari degisiyor birden :))

bgn 15. günüm belki geç kaldım canım iyiliğin içn çk teşekkr ederim diorumki belki vardır bi hayır alamıcam belki hamil ekalırım diye.
Eğer bir dahaki aya bulamazsan Kredi kartı söyle alırım ben sana yollarım adresine inşallah gerek kalmaz hamiş olursun bu ay :)

Kızlar bu akşam yolladım Kocişi gece mesaisi var bu gün dinlendirdim gündüz garibimi yarın sabah artık girişicem Allah ne verdiyse o 2.çizgi hala görünüyor ya bende , karar verdim bu pazara kadar devam ediyorum 1 gün var 1 gün yok rutinine ama adam isyanlarda

Ee naapcan erkek milleti iste hemen mutlu oluveriyor.. benimki cok duskun degildir ama haftasonlari degisiyor birden :))

benim adamda pek düşkün değil gerçi ilk evlendiğimiz zamanlarda üzülüyodum benimi istemiyo acaba diye...anacımmm adam istikrarlı bi şekilde hiç değişmeden devam ediyo anladım artık onun doğası buymuş

Aynen ilk seneler cok takiyordum kizimizdan sonra iyi ki boyleymis dedim

çok
Eğer bir dahaki aya bulamazsan Kredi kartı söyle alırım ben sana yollarım adresine inşallah gerek kalmaz hamiş olursun bu ay :)
sağol canım nşallah sende hamilesindirrr gerek kalmazzz:)) bu arada benm kasıklarımda ilk ağrılar başladı acaba yumurtalar büyüyor muuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…