- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
allah haber veriyo belki 3 gün görülen rüya eni sonu çıkarmış bence senn bebeğin olacak bu yıl bana öle geliyor nedense içime doğdu gibi sanki inşallahValla canım bildiğim yok ama bende hipotiroid var 1 yıldır euthryox kullanıyorum belki o bi etki yapabilir. .bilemiyorum kısmet dediğin gibi pes etmeyecegim ama çok istiyorum bu ay 3 gündür de rüyamda görüyorum galiba kafama çok taktım
yok be güzelim hamileliknasıl hamiş misinnn yoksaaa mutlu haber miiiii yoksa gereken yumurta çatladı mı güzelim bnmki çatlamış ben içini doldurdum galiba faiziyle ay sonuna bankadan mutlu haberi çekeceğim nakit inşallah bebişimizi
O zaman ofisin tuvaletine atmsliydim kocisikızlar ben önemli bişi öğrendim eğer ki ovi testinizde C ve T aynı kırmızılıktaysa yada testiniz gülümsüyorsa bakın o an eşinizle 3 saat en fazla 6 saat içinde ilişki olmalıymış garantilemek için yapın kızlarrr
Calisiyoz herhalde demi alla alla :)öğlenciler akşam kaybolmuş sabah buluruz ancak galiba kızları
kocaelideyim canım ya sen nerdesinKimse yok mu yaaa sana alsın bn kız arkadasıma alıyorum adres olarak onun adresi yazıyorum pna gönderiyorlar ... Hangi şehirdesin istiyorsan sana alıp yolliyim
heyttt bee kim tutar seni hadi hayırlı uğurlu olsunCalisiyoz herhalde demi alla alla :)
giderken benide götürrrrrAllahımmm sana geliyorum
canım valla çok iyi olur ne bileyim bugun 15. günüm geç kalKimse yok mu yaaa sana alsın bn kız arkadasıma alıyorum adres olarak onun adresi yazıyorum pna gönderiyorlar ... Hangi şehirdesin istiyorsan sana alıp yolliyim
canm nasl anlıorsun yumurtladığnıyumurtlamışımewttt ama tuttuysa işte hadi hayırlısıııı
bgn 15. günüm belki geç kaldım canım iyiliğin içn çk teşekkr ederim diorumki belki vardır bi hayır alamıcam belki hamil ekalırım diye.Kimse yok mu yaaa sana alsın bn kız arkadasıma alıyorum adres olarak onun adresi yazıyorum pna gönderiyorlar ... Hangi şehirdesin istiyorsan sana alıp yolliyim
Inşallah canimmm yaaa insalah aynı dönemlerde denk gelir bebislerimiz de onlarla ilgili konuşmayı nasip eder rabbimallah haber veriyo belki 3 gün görülen rüya eni sonu çıkarmış bence senn bebeğin olacak bu yıl bana öle geliyor nedense içime doğdu gibi sanki inşallahönemli değildir inşallah onunla bi alakası olduğunu zannetmiyorum geçengün ben doktoruma sordum bu aşılama tutarmı acaba diye sen pes etme dedi ya bak menepoza giren kadınların hamile kaldığını bile söyledi bana inanki olur sıkma kendinii
Ee naapcan erkek milleti iste hemen mutlu oluveriyor.. benimki cok duskun degildir ama haftasonlari degisiyor birden :))heyttt bee kim tutar seni hadi hayırlı uğurlu olsunbenim izin günüm bugün kociş pek mutlu garibim
Eğer bir dahaki aya bulamazsan Kredi kartı söyle alırım ben sana yollarım adresine inşallah gerek kalmaz hamiş olursun bu ay :)bgn 15. günüm belki geç kaldım canım iyiliğin içn çk teşekkr ederim diorumki belki vardır bi hayır alamıcam belki hamil ekalırım diye.
Ee naapcan erkek milleti iste hemen mutlu oluveriyor.. benimki cok duskun degildir ama haftasonlari degisiyor birden :))
Aynen ilk seneler cok takiyordum kizimizdan sonra iyi ki boyleymis dedimbenim adamda pek düşkün değil gerçi ilk evlendiğimiz zamanlarda üzülüyodum benimi istemiyo acaba diye...anacımmm adam istikrarlı bi şekilde hiç değişmeden devam ediyoanladım artık onun doğası buymuş
Aynen ilk seneler cok takiyordum kizimizdan sonra iyi ki boyleymis dedim
sağol canım nşallah sende hamilesindirrr gerek kalmazzz:)) bu arada benm kasıklarımda ilk ağrılar başladı acaba yumurtalar büyüyor muuuuEğer bir dahaki aya bulamazsan Kredi kartı söyle alırım ben sana yollarım adresine inşallah gerek kalmaz hamiş olursun bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?