Kızlar bu akşam yolladım Kocişi gece mesaisi var bu gün dinlendirdim gündüz garibimi yarın sabah artık girişicem Allah ne verdiyse o 2.çizgi hala görünüyor ya bende , karar verdim bu pazara kadar devam ediyorum 1 gün var 1 gün yok rutinine ama adam isyanlarda
al benden de o kadar of offf tek ilişkiyyyle olsa hemencecikk nolurdu sanki:)Kızlar bu akşam yolladım Kocişi gece mesaisi var bu gün dinlendirdim gündüz garibimi yarın sabah artık girişicem Allah ne verdiyse o 2.çizgi hala görünüyor ya bende , karar verdim bu pazara kadar devam ediyorum 1 gün var 1 gün yok rutinine ama adam isyanlarda
Eğer bir dahaki aya bulamazsan Kredi kartı söyle alırım ben sana yollarım adresine inşallah gerek kalmaz hamiş olursun bu ay :)
Bu topikteki herkes altın kalpli bence hepimiz birbirimize destek oluyoruz herkesin aklından geçmiştir ama ilk ben yazmış bulundum .. Inanırmısınız annem bile anlamıyor beni bir tek sizler anlıyorsunuz zaten derdi çekmeyen anlamaz annen bile olsane güzel bi teklif butopiğimizde çok güzel insanlar var duygulandırdın beni
Kızlar bu ovulasyon testi ile hamile kalan kuz
Bu topikteki herkes altın kalpli bence hepimiz birbirimize destek oluyoruz herkesin aklından geçmiştir ama ilk ben yazmış bulundum .. Inanırmısınız annem bile anlamıyor beni bir tek sizler anlıyorsunuz zaten derdi çekmeyen anlamaz annen bile olsa
Bu arada Msj yazarken yarım gitti bu ovulasyon testi ile hamile kalan kız clearblue ile kalmış ama çok pahalı daha öncede yazdım kızın 3 ayda 360 tl parası gitmiş gerek yoktur dimi o kadar pahalı markaya bizim 1 tllik testlerde gösteriyo sonuçta
Ben tam bir salağım valla salaklar kraliçesiyim hani ovulasyon testi alırken hamilelik testi hediye veriyor ya siteden alınca gittim şimdi hamiş testi yaptım kızlar ben adam olmam valla tek çizgiyi gördüm boşu boşuna morilimi bozdum yemin ediyorum benden daha salağı yokişte bu lafın çok doğru çekmeyen asla bilmez annen bile olsaburda yapmaya çalıştığımız şeyde dertleşmek,paylaşmak,öğrenmek,gülmek ,eğlenmek bu bekleyişleri en hafif nasıl atlatırızın peşindeyiz hepimiz.yoksa kolay değil her ay umudu hüsranla öldürmek...her ay yeni umut deyip bismillah diyoz ve kendimizi uzun soluklu bi sınava sokuyoz sonuç hep sınıfta kalıyoz hangi bünye buna katlanır,yaşamadan kim bilebilir içini? hiç kimseee
bizi ancak biz anlarız gerisi sadece yüzüne güler kafana takıyon der geçer
ayyyy bak yaa dertlendirdin beni
Canim hamilelik en erken adet gecikmesinden 1 hafta sonra başlıyor daha çok erken şu an bebisin olsa bile tek çizgi çıkar sıkma canınıiiiiBen tam bir salağım valla salaklar kraliçesiyim hani ovulasyon testi alırken hamilelik testi hediye veriyor ya siteden alınca gittim şimdi hamiş testi yaptım kızlar ben adam olmam valla tek çizgiyi gördüm boşu boşuna morilimi bozdum yemin ediyorum benden daha salağı yok
Biliyorum canım bile bile yaptım yani düşün ayın 7 sinde çatladı yumurtam daha 4 gün olmuş çıkmaz zaten bişi varsa bilede işte salaklık yapıyorum işte huyum kurusunCanim hamilelik en erken adet gecikmesinden 1 hafta sonra başlıyor daha çok erken şu an bebisin olsa bile tek çizgi çıkar sıkma canınıiiii
Biliyorum canım bile bile yaptım yani düşün ayın 7 sinde çatladı yumurtam daha 4 gün olmuş çıkmaz zaten bişi varsa bilede işte salaklık yapıyorum işte huyum kurusun
Canim test kolik olma lutfen fena sardin sen. Biraz relax. Ama bie ay denenebilir bence...Bu arada Msj yazarken yarım gitti bu ovulasyon testi ile hamile kalan kız clearblue ile kalmış ama çok pahalı daha öncede yazdım kızın 3 ayda 360 tl parası gitmiş gerek yoktur dimi o kadar pahalı markaya bizim 1 tllik testlerde gösteriyo sonuçta
Günaydın canımmmmm haydi hayırlısı bence bugünü de değerlendirin işini garantiye alKizlaar sanirim ben gidakladim ve ortadan da catladim.
Ustteki testin bilgileri var zaten. Ortadaki test aksam 22.00 alttaki ise bu sabahki test.
Biz dun geceyi degerlendirdik ve nedense kalkmadim yattim sabaha kadar dusumu da yeni alicam.
Sorum o ki bugunu de degerlendirmeliyim dimi. Dun 13. gundu. Bugun de oglen gibibiliski olursa 11-13-14 gunlerde iliski olcak.
Bu ayi yakaladik sanirim. Rabbim insallah bebisimin ruhunu da ufler..
Bu ay testler hsgler ov testleri derken bakalim insallah iyi haber gelir
İnşallah Rabbim herkese nasip eder insallahCanım Allah inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayi nasip eder... benim günüm belli olmadigindan zaten kafama göre yapacağım 34 günü baz alarak hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum ama inşallah tutar minigimiz ... sonuçları paylaşırız buradan sevinçle insallahhh
Bence alsin ve takip etsin kaç ay olursa olmasa bile vücudunu tanimis olur inslla Rabbim yüzünü guldururGunaydin kizlar :) bi arkadasim icin sizden bilgi almak istedim 4 yildir bebegi olmuyor sebebsiz kisirlik varmis bende gecen ay ovu testi kullanmstm ama esim yanmda her zaman olmadgndan denk getirememistm bu ayda doktor yumurta takibi yapicak neyse onada kullanmasi soyledim ama hangi gunler yapsin bilemedim sizin tecrubelerinize ihtiyacm var bu arkadas 2 AGUSTOS da adet gormus 5 gun surmus bu ayda 5 EYLUL de adet olmus 5 gun surmus internette yumurta gunu hesaplayicisi var 22 eylul yaziyor sizce guvenmelimi yoksa her ihtimale karsi hangi gun baslamali?? Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin cabalarimiz bosa cikmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?