ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hefes bile aldırma aferim kızzbebek yapcaz biz kolay mı

adamda yok bu gece bizimlesin desene

al benden de o kadar of offf tek ilişkiyyyle olsa hemencecikk nolurdu sanki:)

Kızlar bu ovulasyon testi ile hamile kalan kuz
ne güzel bi teklif bu topiğimizde çok güzel insanlar varduygulandırdın beni
Bu topikteki herkes altın kalpli bence hepimiz birbirimize destek oluyoruz herkesin aklından geçmiştir ama ilk ben yazmış bulundum .. Inanırmısınız annem bile anlamıyor beni bir tek sizler anlıyorsunuz zaten derdi çekmeyen anlamaz annen bile olsa

Bu arada Msj yazarken yarım gitti bu ovulasyon testi ile hamile kalan kız clearblue ile kalmış ama çok pahalı daha öncede yazdım kızın 3 ayda 360 tl parası gitmiş gerek yoktur dimi o kadar pahalı markaya bizim 1 tllik testlerde gösteriyo sonuçta

işte bu lafın çok doğru çekmeyen asla bilmez annen bile olsa burda yapmaya çalıştığımız şeyde dertleşmek,paylaşmak,öğrenmek,gülmek ,eğlenmek bu bekleyişleri en hafif nasıl atlatırızın peşindeyiz hepimiz.yoksa kolay değil her ay umudu hüsranla öldürmek...her ay yeni umut deyip bismillah diyoz ve kendimizi uzun soluklu bi sınava sokuyoz sonuç hep sınıfta kalıyoz hangi bünye buna katlanır,yaşamadan kim bilebilir içini? hiç kimseee
bizi ancak biz anlarız gerisi sadece yüzüne güler kafana takıyon der geçer

ayyyy bak yaa dertlendirdin beni

bende baktım o markaya ama çok pahalı geldi...adamları manevi olarak yıprattık bide maddiyat dersek sonu iyi olmıcak

Ben tam bir salağım valla salaklar kraliçesiyim hani ovulasyon testi alırken hamilelik testi hediye veriyor ya siteden alınca gittim şimdi hamiş testi yaptım kızlar ben adam olmam valla tek çizgiyi gördüm boşu boşuna morilimi bozdum yemin ediyorum benden daha salağı yok

Canim hamilelik en erken adet gecikmesinden 1 hafta sonra başlıyor daha çok erken şu an bebisin olsa bile tek çizgi çıkar sıkma canınıiiii

Canim hamilelik en erken adet gecikmesinden 1 hafta sonra başlıyor daha çok erken şu an bebisin olsa bile tek çizgi çıkar sıkma canınıiiii
Biliyorum canım bile bile yaptım yani düşün ayın 7 sinde çatladı yumurtam daha 4 gün olmuş çıkmaz zaten bişi varsa bilede işte salaklık yapıyorum işte huyum kurusun

Biliyorum canım bile bile yaptım yani düşün ayın 7 sinde çatladı yumurtam daha 4 gün olmuş çıkmaz zaten bişi varsa bilede işte salaklık yapıyorum işte huyum kurusun
O kadar iyi anlıyorum ki seni şu an yoldayiz eşimle dün son çalışma oldu ve Artık Allaha havale ediyorum o en iyisini bilir hep hayırlısı olsun dedim ama çok saçma olduğunu bile bile sanki içimde gibi hissediyorum daha 1 hafta olmadı ... kendimi koşullamisim ... kendimize eziyet bu psikolojik olarak başka bişey değil o yüzden düşürmemeye çalışıyorum buraya girmekten de alikoyamiyorum kendimi gördüğün üzere tabiki​

Gunaydin canlar benim hamilelik testlerim adetime iki kala dahi cikiyor oğlum da hasta olacagim gün Esim ilçeden ile test almaya gitmişti pp garibin sabah ilk idrarla da cikmiyor gün içinde ne zaman yapsam cikiyor ve öylede olmuştu saat 11 de cikti çift çizgi .ikinci bos gebelik te de iki gün varken yaptim ve o da pozitif cikti eşime söylemedim hastalanacagim gün yapip ona müjdeyi vermiştim ama bebeğim canlanmadi dokuz haftaya kadar ve kürtaj oldum.alto ay ara verdim gezdim tozdum memleketin tadini cikardim geldiğimde biraktim ve ayni ay hamile kaldim oda kimyasal gebelik oldu düştü .simdi bu ay bekliyorum hastaligima tam alti gün var ama test yapmak içimden gelmiyor hüsran oluyor diyemi bilmiyorum maalesef .o yüzden ben adet günümde yapacam 19 eylül de size hemen resmini atacan Rabbim kimsenin isteklerini geri cevirmesin aminnnnnnn allaha emanet olun

Canım Allah inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayi nasip eder... benim günüm belli olmadigindan zaten kafama göre yapacağım 34 günü baz alarak hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum ama inşallah tutar minigimiz ... sonuçları paylaşırız buradan sevinçle insallahhh

Kizlaar sanirim ben gidakladim ve ortadan da catladim.

Ustteki testin bilgileri var zaten. Ortadaki test aksam 22.00 alttaki ise bu sabahki test.

Biz dun geceyi degerlendirdik ve nedense kalkmadim yattim sabaha kadar dusumu da yeni alicam.

Sorum o ki bugunu de degerlendirmeliyim dimi. Dun 13. gundu. Bugun de oglen gibibiliski olursa 11-13-14 gunlerde iliski olcak.

Bu ayi yakaladik sanirim. Rabbim insallah bebisimin ruhunu da ufler..

Bu ay testler hsgler ov testleri derken bakalim insallah iyi haber gelir

Eklentiler

• 1410589561524.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 49
Canim test kolik olma lutfen fena sardin sen. Biraz relax. Ama bie ay denenebilir bence...

Günaydın canımmmmm haydi hayırlısı bence bugünü de değerlendirin işini garantiye al

Gunaydin kizlar :) bi arkadasim icin sizden bilgi almak istedim 4 yildir bebegi olmuyor sebebsiz kisirlik varmis bende gecen ay ovu testi kullanmstm ama esim yanmda her zaman olmadgndan denk getirememistm bu ayda doktor yumurta takibi yapicak neyse onada kullanmasi soyledim ama hangi gunler yapsin bilemedim sizin tecrubelerinize ihtiyacm var bu arkadas 2 AGUSTOS da adet gormus 5 gun surmus bu ayda 5 EYLUL de adet olmus 5 gun surmus internette yumurta gunu hesaplayicisi var 22 eylul yaziyor sizce guvenmelimi yoksa her ihtimale karsi hangi gun baslamali?? Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin cabalarimiz bosa cikmasin insallah

İnşallah Rabbim herkese nasip eder insallah

Bence alsin ve takip etsin kaç ay olursa olmasa bile vücudunu tanimis olur inslla Rabbim yüzünü guldurur

Yasi 20 canim ve asilama yaptirmis temmuz ayinda yumurtasi 18 mm hatta doktor yasina gore yumurtan cok iyi gelismis demis ama hamile kalamiyor yani diuorsunki adet olana kadar yapsin her gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…