ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Yasi 20 canim ve asilama yaptirmis temmuz ayinda yumurtasi 18 mm hatta doktor yasina gore yumurtan cok iyi gelismis demis ama hamile kalamiyor yani diuorsunki adet olana kadar yapsin her gun
Daha çok genç. Maşallah evet kullansin bence ve çok iyi araştırma yapsin.

günaydın kızlarrr bugün keyifler nasıl bakalım? 11 de test saatim heyecanla onu bekliyom

Yasi 20 canim ve asilama yaptirmis temmuz ayinda yumurtasi 18 mm hatta doktor yasina gore yumurtan cok iyi gelismis demis ama hamile kalamiyor yani diuorsunki adet olana kadar yapsin her gun

eğer yumurtlama günlerini kendide kestiremiyorsa adet bitimiyle başlayım bat 'a kadar yapmasını tavsiye ederim.sonuca göre hareket eder canım

günaydın kızlarrr bugün keyifler nasıl bakalım? 11 de test saatim heyecanla onu bekliyom
günaydınn tatlışşş nasılsıınnn? ben de bugün evdeym sen dediğinden beri aynı saatte yapmaya calısıyorm 3 gbi falan yaparım. dün sorma basıma geleni eve geldm idrara sıkıstm okulda da hiç su falan içmedm onun derdiyel test yaptım anamm bozuk çıktı test idrar ilerlemedi yarım kaldı test sonra yaptım ama onda da silik çıktı yumurtladım zaarr

canım adetleri düzenliyse o takvim dogru cıkıyo genelde. ama bence de riske atmamak için adet biter bitmez baslasın teste bazen erken yumurtlama olabiliyor gec de olabiliyor ona göre hareket eder. Rabbim gönlüne göre versn ins

Daha çok genç. Maşallah evet kullansin bence ve çok iyi araştırma yapsin.

eğer yumurtlama günlerini kendide kestiremiyorsa adet bitimiyle başlayım bat 'a kadar yapmasını tavsiye ederim.sonuca göre hareket eder canım
Tesekkur ederim hepinize sagolun Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
banada dua edin sali gunu yumurta takibine baslanicak belki klomen verilcek guzel haberleri veririz insallah canlar :)

iyiyim güzelim evde keyiflerdeyim senin testler sana kötü dayranmış yahuuu.bugunkü testi baz alırsın artık eğer yine silik çıkarsa yumurtladın diyebiliriz

iyiyim güzelim evde keyiflerdeyim senin testler sana kötü dayranmış yahuuu.bugunkü testi baz alırsın artık eğer yine silik çıkarsa yumurtladın diyebiliriz
şimdi diyelim silikleşti ya o tamamen yok mu olacak yumurta olmadığı için. Hani gebelik testi olarak da yapıyolar ya ondan sordum. adete yakın tekrar koyu olursa mı hamilesin diyolar

şimdi diyelim silikleşti ya o tamamen yok mu olacak yumurta olmadığı için. Hani gebelik testi olarak da yapıyolar ya ondan sordum. adete yakın tekrar koyu olursa mı hamilesin diyolar
bu konu karışık aslında dedğin doğru hamileysen eğer çizgi hep koyu çıkmaya başlıyomuş ama bi seçenek daha var ikinciye yumurtlayabilirsin. buda çift yumurta ikizi bebişler demektir herhalukarda çizginin tekrar koyulaşması güzel sonuçlanıyo

hımm anladımmm insallah hepimizinki koyulaşır. hani önceki aylarda bu kadar bilinçli yapmıyoduk ama bu ay her seyi takipli yaptık olmazsa da hayırlısı tabi ki de ben çok üzülcem sanırım diğerlerinden daha çok. inş gelmesin kırmızılar kimseye kırmızılarla göz göze geldiğim andan nefret ediyorum

hımm anladımmm insallah hepimizinki koyulaşır. hani önceki aylarda bu kadar bilinçli yapmıyoduk ama bu ay her seyi takipli yaptık olmazsa da hayırlısı tabi ki de ben çok üzülcem sanırım diğerlerinden daha çok. inş gelmesin kırmızılar kimseye kırmızılarla göz göze geldiğim andan nefret ediyorum

üzülmek yok yeni ay yeni umut demektir.olacak çok inanıyom hepimiş burdan hamileyimmm diye haykırcaz

[Qonlarca UOTE="allbaby, post: 36894016, member: 620241"]üzülmek yok yeni ay yeni umut demektir.olacak çok inanıyom hepimiş burdan hamileyimmm diye haykırcaz[/QUOTE]insallah insallaaahhh bir arkadasım 2 ay oldu evleneli ilk ayı sayma sonlarına dogruydu. simdi hamileymiş eşi korunuyomus ama hamile kalmıs. eşinin basının etini yemiş senin yüzünden oldu ben istemiyodum diye. aradı beni dün diyo ki istemiyorum aldırcambi de böyleleri var çıldırdım var ya çok moralim bozulduonlarca dil döktüm vazgecti aldırmaktan. kimi bulamaz kimi de böyle işte

[Qonlarca UOTE="allbaby, post: 36894016, member: 620241"]üzülmek yok yeni ay yeni umut demektir.olacak çok inanıyom hepimiş burdan hamileyimmm diye haykırcaz
insallah insallaaahhh bir arkadasım 2 ay oldu evleneli ilk ayı sayma sonlarına dogruydu. simdi hamileymiş eşi korunuyomus ama hamile kalmıs. eşinin basının etini yemiş senin yüzünden oldu ben istemiyodum diye. aradı beni dün diyo ki istemiyorum aldırcambi de böyleleri var çıldırdım var ya çok moralim bozulduonlarca dil döktüm vazgecti aldırmaktan. kimi bulamaz kimi de böyle işte [/QUOTE]

hemen hamile kalabilen kadınlar nasılsa oluyo ben istediğim zamanda olur diyolar.bizim gibi her ay bekleseler bebek diye yansalar anlarlardı.kürtaj yasak olmasada gerçekten gerekli sağlıksal bi sorun olmadığı sürece yaptırılmamalı.malesef her bünye aynı tepki vermiyo boşver milleti herkes kendi bilir.bizi ancak biz anlarız

hemen hamile kalabilen kadınlar nasılsa oluyo ben istediğim zamanda olur diyolar.bizim gibi her ay bekleseler bebek diye yansalar anlarlardı.kürtaj yasak olmasada gerçekten gerekli sağlıksal bi sorun olmadığı sürece yaptırılmamalı.malesef her bünye aynı tepki vermiyo boşver milleti herkes kendi bilir.bizi ancak biz anlarız[/QUOTE]
aynen işte yeri geliyo ablanla annenle bile dertleşemiyosun. anlatıyosun ama belli bi süreden sonra onları da sıktığını fark ediyo insandediğin gbi ancak biz anlarız bizi

[/QUOTE] aynen işte yeri geliyo ablanla annenle bile dertleşemiyosun. anlatıyosun ama belli bi süreden sonra onları da sıktığını fark ediyo insandediğin gbi ancak biz anlarız bizi[/QUOTE]
sen anlatmak istedin mi biz herzaman dinleriz tatlım

Awwww kıyamam sana ben Allah çok büyük inşallah en kısa sürede hamiş olucaksın burdan bize müjdeyi vereceksin merak etme ama bu ovulasyon testi ile çok daha kolay hamile kalınıyor

canım valla çok iyi olur ne bileyim bugun 15. günüm geç kal

canm nasl anlıorsun yumurtladığnı
yumurtlama günümü hesaplıyorum elimde 3 günüm var tmmı onları bo geçirmemek işin bi ovi testi yapıyorum bu 3 günde 2. günü illaki yumurtanın çatlayacağına işaret ediyor tabi kırmızıyı bulduysam ondan sonra 3. gün tekrar yapıyorum o kırmızılık 2. günden daha az kırmızı oluyor 3. gün bir sabah 10 buçuk gibi bide öğlenden sonra 4 gibi yapıyorum dengeliyorum 3. günde boş geçmeyecek 3 gün dolu olcaksın sonrasında gün aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…