Daha çok genç. Maşallah evet kullansin bence ve çok iyi araştırma yapsin.Yasi 20 canim ve asilama yaptirmis temmuz ayinda yumurtasi 18 mm hatta doktor yasina gore yumurtan cok iyi gelismis demis ama hamile kalamiyor yani diuorsunki adet olana kadar yapsin her gun
Yasi 20 canim ve asilama yaptirmis temmuz ayinda yumurtasi 18 mm hatta doktor yasina gore yumurtan cok iyi gelismis demis ama hamile kalamiyor yani diuorsunki adet olana kadar yapsin her gun
günaydınn tatlışşş nasılsıınnn? ben de bugün evdeym sen dediğinden beri aynı saatte yapmaya calısıyorm 3 gbi falan yaparım. dün sorma basıma geleni eve geldm idrara sıkıstm okulda da hiç su falan içmedm onun derdiyelgünaydın kızlarrrbugün keyifler nasıl bakalım? 11 de test saatim heyecanla onu bekliyom
canım adetleri düzenliyse o takvim dogru cıkıyo genelde. ama bence de riske atmamak için adet biter bitmez baslasın teste bazen erken yumurtlama olabiliyor gec de olabiliyor ona göre hareket eder. Rabbim gönlüne göre versn insGunaydin kizlar :) bi arkadasim icin sizden bilgi almak istedim 4 yildir bebegi olmuyor sebebsiz kisirlik varmis bende gecen ay ovu testi kullanmstm ama esim yanmda her zaman olmadgndan denk getirememistm bu ayda doktor yumurta takibi yapicak neyse onada kullanmasi soyledim ama hangi gunler yapsin bilemedim sizin tecrubelerinize ihtiyacm var bu arkadas 2 AGUSTOS da adet gormus 5 gun surmus bu ayda 5 EYLUL de adet olmus 5 gun surmus internette yumurta gunu hesaplayicisi var 22 eylul yaziyor sizce guvenmelimi yoksa her ihtimale karsi hangi gun baslamali?? Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin cabalarimiz bosa cikmasin insallah
Daha çok genç. Maşallah evet kullansin bence ve çok iyi araştırma yapsin.
Tesekkur ederim hepinize sagoluneğer yumurtlama günlerini kendide kestiremiyorsa adet bitimiyle başlayım bat 'a kadar yapmasını tavsiye ederim.sonuca göre hareket eder canım
günaydınn tatlışşş nasılsıınnn? ben de bugün evdeym sen dediğinden beri aynı saatte yapmaya calısıyorm 3 gbi falan yaparım. dün sorma basıma geleni eve geldm idrara sıkıstm okulda da hiç su falan içmedm onun derdiyeltest yaptım anamm bozuk çıktı test idrar ilerlemedi yarım kaldı test sonra yaptım ama onda da silik çıktı yumurtladım zaarr
şimdi diyelim silikleşti ya o tamamen yok mu olacak yumurta olmadığı için. Hani gebelik testi olarak da yapıyolar ya ondan sordum. adete yakın tekrar koyu olursa mı hamilesin diyolariyiyim güzelim evde keyiflerdeyimsenin testler sana kötü dayranmış yahuuu.bugunkü testi baz alırsın artık eğer yine silik çıkarsa yumurtladın diyebiliriz
bu konu karışık aslında dedğin doğru hamileysen eğer çizgi hep koyu çıkmaya başlıyomuş ama bi seçenek daha var ikinciye yumurtlayabilirsin. buda çift yumurta ikizi bebişler demektirşimdi diyelim silikleşti ya o tamamen yok mu olacak yumurta olmadığı için. Hani gebelik testi olarak da yapıyolar ya ondan sordum. adete yakın tekrar koyu olursa mı hamilesin diyolar
hımm anladımmmbu konu karışık aslında dedğin doğru hamileysen eğer çizgi hep koyu çıkmaya başlıyomuş ama bi seçenek daha var ikinciye yumurtlayabilirsin. buda çift yumurta ikizi bebişler demektirherhalukarda çizginin tekrar koyulaşması güzel sonuçlanıyo
üzülmek yok yeni ay yeni umut demektir.olacak çok inanıyom hepimiş burdan hamileyimmm diye haykırcazhımm anladımmminsallah hepimizinki koyulaşır. hani önceki aylarda bu kadar bilinçli yapmıyoduk ama bu ay her seyi takipli yaptık olmazsa da hayırlısı tabi ki de ben çok üzülcem sanırım diğerlerinden daha çok. inş gelmesin kırmızılar kimseye kırmızılarla göz göze geldiğim andan nefret ediyorum
insallah insallaaahhh[Qonlarca UOTE="allbaby, post: 36894016, member: 620241"]üzülmek yok yeni ay yeni umut demektir.olacak çok inanıyom hepimiş burdan hamileyimmm diye haykırcaz
insallah insallaaahhhbir arkadasım 2 ay oldu evleneli ilk ayı sayma sonlarına dogruydu. simdi hamileymiş eşi korunuyomus ama hamile kalmıs. eşinin basının etini yemiş senin yüzünden oldu ben istemiyodum diye. aradı beni dün diyo ki istemiyorum aldırcam bi de böyleleri var çıldırdım var ya çok moralim bozuldu onlarca dil döktüm vazgecti aldırmaktan. kimi bulamaz kimi de böyle işte
Awwww kıyamam sana ben Allah çok büyük inşallah en kısa sürede hamiş olucaksın burdan bize müjdeyi vereceksin merak etme ama bu ovulasyon testi ile çok daha kolay hamile kalınıyorO kadar iyi anlıyorum ki senişu an yoldayiz eşimle dün son çalışma oldu ve Artık Allaha havale ediyorum o en iyisini bilir hep hayırlısı olsun dedim ama çok saçma olduğunu bile bile sanki içimde gibi hissediyorum daha 1 hafta olmadı ... kendimi koşullamisim ... kendimize eziyet bu psikolojik olarak başka bişey değil o yüzden düşürmemeye çalışıyorum buraya girmekten de alikoyamiyorum kendimi gördüğün üzere tabiki
Doğru söylüyorsun zaten bu gün son 1 tane kaldı test birazdan yapıp koyucam sonrada artık beklicemCanim test kolik olma lutfen fena sardin sen. Biraz relax. Ama bie ay denenebilir bence...
yumurtlama günümü hesaplıyorum elimde 3 günüm var tmmı onları bo geçirmemek işin bi ovi testi yapıyorum bu 3 günde 2. günü illaki yumurtanın çatlayacağına işaret ediyor tabi kırmızıyı bulduysam ondan sonra 3. gün tekrar yapıyorum o kırmızılık 2. günden daha az kırmızı oluyor 3. gün bir sabah 10 buçuk gibi bide öğlenden sonra 4 gibi yapıyorum dengeliyorum 3. günde boş geçmeyecekcanım valla çok iyi olur ne bileyim bugun 15. günüm geç kal
canm nasl anlıorsun yumurtladığnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?