- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
anlıyorum tatlım inşallah hamiş olursun bana haberi iletirsin bekliyor olucamyok be güzelim hamilelikyumurtlama günüm yaklaşıyo sadece fazla heyecanlıyım galiba
canıımmm
canım adetn biteli kaç gün oldu ve hastalığın kaç gün sürüyor kaç günde bir ay halindesin bana yaz biCanimmm çok sağol yaaaa inşallah .! Şuradan mutlu haberlerimizi duyurmak nasip olur... :) ovulasyon testini yapıyorum ama daha bişey anlayabilmis değilim yorumlama konusunda sıkıntı yaşıyorum fotosunu yüklenmiş tim gormussundur. Bi benimki mi böyle ben mi yorumlayamiyorum çözemedim :/
geçmesi mümkün değil adetten hemen sonra başladım 2 gündür silik kırmızı var...yeni yumurtlucamcanıımmmbak ojen bile daha kırmızı be alttaki pembe ojeli testinle aynı gözlemlerime göre yumurtlaman ya olacak yada geçmiş güzelim
anlıyorum tatlım inşallah hamiş olursun bana haberi iletirsin bekliyor olucamsakın hasta olma ha
Sen boş geçme canım az kalmış ama 12 gün benimde böyleydi 14 gün bi baktım çift çizgi sen sperm kalitesi için şimdi mutlaka 1 gün dinlendir Kocişi malım 1-2 gün sonra full mesai başlıcan
gelecek ben emrediyorum kız hasata olursan üldürürüm seni vallaaahayırrrr hasta olmak yok inşallah tabi haber vermezmiyim naklen yayın yaparım ahhhh o günleri bi gelse keşkee
bu güzel işte tmm ozaman takipte kal kızmızıyı bulunca hemen harekete geç ne olur ne olmaz sen işini garantiye al okygeçmesi mümkün değil adetten hemen sonra başladım 2 gündür silik kırmızı var...yeni yumurtlucam
Lale varya sabah sabah yüzümü güldürdün yaw bu nasıl sevimli yazı yazmaktırgelecek ben emrediyorum kız hasata olursan üldürürüm seni vallaaa
Sen boş geçme canım az kalmış ama 12 gün benimde böyleydi 14 gün bi baktım çift çizgi sen sperm kalitesi için şimdi mutlaka 1 gün dinlendir Kocişi malım 1-2 gün sonra full mesai başlıcan
kocamda öle diyo kalk kız yatma bana kahvaltı hazırla sensiz kahvaltım sessiz oluyo ne yiyorum anlamıyorum diyo herifide kendime benzettm galiba gidip gelip dürtüyo şaka yapıyo kendince bnm odunumLale varya sabah sabah yüzümü güldürdün yaw bu nasıl sevimli yazı yazmaktır
okey yavrumbu güzel işte tmm ozaman takipte kal kızmızıyı bulunca hemen harekete geç ne olur ne olmaz sen işini garantiye al oky
eşin kaç gün kalacak dışarıda söle çok kalmasınokey yavrum
ilahi lale yaa alem kızsın sen beni güldürdün senide allah güldürsüngelecek ben emrediyorum kız hasata olursan üldürürüm seni vallaaa
az kalmış azzzz. oley oleyyyyy
birlikte gitcezeşin kaç gün kalacak dışarıda söle çok kalmasınbak yumurtlarım maazallah ha de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?