ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canimmm çok sağol yaaaa inşallah .! Şuradan mutlu haberlerimizi duyurmak nasip olur... :) ovulasyon testini yapıyorum ama daha bişey anlayabilmis değilim yorumlama konusunda sıkıntı yaşıyorum fotosunu yüklenmiş tim gormussundur. Bi benimki mi böyle ben mi yorumlayamiyorum çözemedim :/

canım adetn biteli kaç gün oldu ve hastalığın kaç gün sürüyor kaç günde bir ay halindesin bana yaz bi

canıımmm bak ojen bile daha kırmızı be alttaki pembe ojeli testinle aynı gözlemlerime göre yumurtlaman ya olacak yada geçmiş güzelim
geçmesi mümkün değil adetten hemen sonra başladım 2 gündür silik kırmızı var...yeni yumurtlucam

kızlar bakıverin bi dün ve bugünkü test arasında pek ilerleme yok demi
Sen boş geçme canım az kalmış ama 12 gün benimde böyleydi 14 gün bi baktım çift çizgi sen sperm kalitesi için şimdi mutlaka 1 gün dinlendir Kocişi malım 1-2 gün sonra full mesai başlıcan

KIZLARRR DIKKAT ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM AFFINIZA SIĞINARAK ... HERKES YAZSIN ŞIMDI AYIN KAÇINDA ADET GÖRÜCEK BURDA HEPIMIZ BIRBIRIMIZIN GÜNÜNÜ TAKIP EDELIM

Sen boş geçme canım az kalmış ama 12 gün benimde böyleydi 14 gün bi baktım çift çizgi sen sperm kalitesi için şimdi mutlaka 1 gün dinlendir Kocişi malım 1-2 gün sonra full mesai başlıcan

benim daha 9. günüm tatlım dinlendire dinlendire çalışıyoz zaten ama bugün şehir dışına çıkıcakmışız 2 günlüğüne o arada yumurtlama olurda kaçırırım diye endişe yaptım ama kıstırcaz kıyıda köşede artık

Lale varya sabah sabah yüzümü güldürdün yaw bu nasıl sevimli yazı yazmaktır
kocamda öle diyo kalk kız yatma bana kahvaltı hazırla sensiz kahvaltım sessiz oluyo ne yiyorum anlamıyorum diyo herifide kendime benzettm galiba gidip gelip dürtüyo şaka yapıyo kendince bnm odunum

kocalarımız kıymetini böylemi anlıcaktık ALLAHIIIMMM kıymete geçiyorlar zaten biz yürüyelim

eşin kaç gün kalacak dışarıda söle çok kalmasın bak yumurtlarım maazallah ha de
birlikte gitcez bensiz adım attırmam anca beraber kanca beraber.
muhasebecilerin toplantısı var tatlım ikimizde katılmalıyız mecburi yani...ama orda nasıl kıstırcam bilemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…