- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
aklıma gelmesini bile istemiyorum oneilahi lale yaa alem kızsın sen beni güldürdün senide allah güldürsünhasta olursam öldür kız hakkın var
aman diyim kaçırma gününüüüübirlikte gitcezbensiz adım attırmam anca beraber kanca beraber.
muhasebecilerin toplantısı var tatlım ikimizde katılmalıyız mecburi yani...ama orda nasıl kıstırcam bilemiyom
canımm benim BAT 27 EYLÜL.KIZLARRR DIKKAT ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM AFFINIZA SIĞINARAK ... HERKES YAZSIN ŞIMDI AYIN KAÇINDA ADET GÖRÜCEK BURDA HEPIMIZ BIRBIRIMIZIN GÜNÜNÜ TAKIP EDELIM
kız sen böle devam et o kaça ya senn dediğini yapacak ya da kendini arştan aşağı atacak başka yolu yokbirlikte gitcezbensiz adım attırmam anca beraber kanca beraber.
muhasebecilerin toplantısı var tatlım ikimizde katılmalıyız mecburi yani...ama orda nasıl kıstırcam bilemiyom
kız sen böle devam et o kaça ya senn dediğini yapacak ya da kendini arştan aşağı atacak başka yolu yoksen adamı üldürürsün yahuu
KIZLARRR DIKKAT ÇEKMEK İÇİN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM AFFINIZA SIĞINARAK ... HERKES YAZSIN ŞIMDI AYIN KAÇINDA ADET GÖRÜCEK BURDA HEPIMIZ BIRBIRIMIZIN GÜNÜNÜ TAKIP EDELIM
ewt ya resmen yer değiştirdik ovilasyon yapıyoruz yumurtlamışım gel hele derken derkeeeennnben ikimiz içinde uğraşıyomo bunu anlamıyo şuan da ama bebişi kucağına alınca şükretcek bana adamlara kalsa canları çektikçe yanaşcaklar
hamişmisin acaba kız laleeeeee ... ay heyecan haptınkızlar nedn acaba benm testlerim 1 haftadır kırmızı bn yorumladım ama fikirlerinizi alayım ewtt
Fıstıklar bu gün 21.gün yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 6 gün geçti çatlamasındanda 4-5 gün .. son durum bu bir tek 17.gün 2. çizgi hiç görünmedi 18.günden beri 2.çizgim koyu olmasada görünür halde .. ama artık elimdeki testler bitti .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun .. bat 24 eylül benim yaklaşık 9 günüm var gecikirse eğer test yapıcam
ayy yavrum keşkeeee nerde o günler bn heyecanlandım ki ne heyecan ama sonu ne olur bilinmez 1 haftadır kırmızı yanihamişmisin acaba kız laleeeeee ... ay heyecan haptın
boşver ne derlerse desiler bebiş olunca mumla arıcaklar bu günleriewt ya resmen yer değiştirdik ovilasyon yapıyoruz yumurtlamışım gel hele derken derkeeeennnherifler ne oluyo bu hatunlara bn kimle evlenmişim vahy be kadına bak erkek olmuş resmen gibi kaçıyorlar acayip
Ay laleeeee inşallahhh bak bendede garip bir heyecan oldu elinde kaç tane test kaldı bitene kadar yap bakalımayy yavrum keşkeeee nerde o günler bn heyecanlandım ki ne heyecan ama sonu ne olur bilinmez 1 haftadır kırmızı yani
ewwttt bu güzeldi iştee aynennn ölceekk ölceeeekkkboşver ne derlerse desiler bebiş olunca mumla arıcaklar bu günleriyağmurlu havada su yok
Âmin canım ben bu Günü'de değerlendirdim 1 gün var 1 gün yok a devam ediyorum ne olur ne olmaz sen dedin ya belki ikiz şansı bakalım görücezevet tatlım sen bekle artık kafa dağıt bu 9 gün çok yıprandın çizgiler için9 gün sonrada adet olma ve kutlama yapalım senin için
bence de hamiş olabilirsiiinnnnkızlar nedn acaba benm testlerim 1 haftadır kırmızı bn yorumladım ama fikirlerinizi alayım ewtt
elimde 60 civarı test var hepsini miiiiiiAy laleeeee inşallahhh bak bendede garip bir heyecan oldu elinde kaç tane test kaldı bitene kadar yap bakalım
Âmin canım ben bu Günü'de değerlendirdim 1 gün var 1 gün yok a devam ediyorum ne olur ne olmaz sen dedin ya belki ikiz şansı bakalım görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?