ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

birlikte gitcez bensiz adım attırmam anca beraber kanca beraber.
muhasebecilerin toplantısı var tatlım ikimizde katılmalıyız mecburi yani...ama orda nasıl kıstırcam bilemiyom
kız sen böle devam et o kaça ya senn dediğini yapacak ya da kendini arştan aşağı atacak başka yolu yok sen adamı üldürürsün yahuu

kızlar nedn acaba benm testlerim 1 haftadır kırmızı bn yorumladım ama fikirlerinizi alayım ewtt

kız sen böle devam et o kaça ya senn dediğini yapacak ya da kendini arştan aşağı atacak başka yolu yok sen adamı üldürürsün yahuu

ben ikimiz içinde uğraşıyom o bunu anlamıyo şuan da ama bebişi kucağına alınca şükretcek banaadamlara kalsa canları çektikçe yanaşcaklar

Fıstıklar bu gün 21.gün yumurtlamamın üzerinden yaklaşık 6 gün geçti çatlamasındanda 4-5 gün .. son durum bu bir tek 17.gün 2. çizgi hiç görünmedi 18.günden beri 2.çizgim koyu olmasada görünür halde .. ama artık elimdeki testler bitti .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun .. bat 24 eylül benim yaklaşık 9 günüm var gecikirse eğer test yapıcam

ben ikimiz içinde uğraşıyom o bunu anlamıyo şuan da ama bebişi kucağına alınca şükretcek banaadamlara kalsa canları çektikçe yanaşcaklar
ewt ya resmen yer değiştirdik ovilasyon yapıyoruz yumurtlamışım gel hele derken derkeeeennn herifler ne oluyo bu hatunlara bn kimle evlenmişim vahy be kadına bak erkek olmuş resmen gibi kaçıyorlar acayip

evet tatlım sen bekle artık kafa dağıt bu 9 gün çok yıprandın çizgiler için 9 gün sonrada adet olma ve kutlama yapalım senin için

ewt ya resmen yer değiştirdik ovilasyon yapıyoruz yumurtlamışım gel hele derken derkeeeennn herifler ne oluyo bu hatunlara bn kimle evlenmişim vahy be kadına bak erkek olmuş resmen gibi kaçıyorlar acayip
boşver ne derlerse desiler bebiş olunca mumla arıcaklar bu günleri yağmurlu havada su yok

evet tatlım sen bekle artık kafa dağıt bu 9 gün çok yıprandın çizgiler için 9 gün sonrada adet olma ve kutlama yapalım senin için
Âmin canım ben bu Günü'de değerlendirdim 1 gün var 1 gün yok a devam ediyorum ne olur ne olmaz sen dedin ya belki ikiz şansı bakalım görücez

Âmin canım ben bu Günü'de değerlendirdim 1 gün var 1 gün yok a devam ediyorum ne olur ne olmaz sen dedin ya belki ikiz şansı bakalım görücez

herşeyde vardır bi hayır işini garantile tabi canım benim...doktorum bana sen ikiz doğurursun dediğinde anlamadıydım önce nerden çıkardı bu ikiz mevzuunu acaba dedim ama çift yumurtlamışım meğerse ama birini bile tutturamadı benim kocişim devamlı yorgunum dedi salladı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…