- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
ay yerm seni kııızz tamda duymak istediklerimi söylüyorsun cnm canıımm ...bence de hamiş olabilirsiiinnnnne dicem ilk konustugumuzda vallaha içime doğdu da yani söylemek istemedim ama hala öyle diyo içimm
Ayyyy yok ama adet başlangıç gününe kadar yap isterSen hem hamişsen diğer burdan bilgi alan kişilerede ve vizede bilgi olurduelimde 60 civarı test var hepsini miiiiii
Off ya !! Ben en son Pazartesi ağladım ya hatırlıyomusun o günden beri hangi gün istesem yapıyoruz çok ağlamıştım ama çok üzüldü o da şimdi itiraz etmiyor .. Inşallah bu ay kendim olmasa bile sizlerden müjdeli haberi alsam İnan kendi bebişin gibi mutlu olucam büyük moral olacak bana :)herşeyde vardır bi hayır işini garantile tabi canım benim...doktorum bana sen ikiz doğurursun dediğinde anlamadıydım önce nerden çıkardı bu ikiz mevzuunu acaba dedim ama çift yumurtlamışım meğerse ama birini bile tutturamadı benim kocişim devamlı yorgunum dedi salladı beni
ewt aynen öle yapıcam tatlımAyyyy yok ama adet başlangıç gününe kadar yap isterSen hem hamişsen diğer burdan bilgi alan kişilerede ve vizede bilgi olurdu
canm ovulasyon testim yok. yani fiziksel olarak.. akıntın çok mu oluyor ağrın oluyor mu yumurtan çatladığında vbbyumurtlama günümü hesaplıyorum elimde 3 günüm var tmmı onları bo geçirmemek işin bi ovi testi yapıyorum bu 3 günde 2. günü illaki yumurtanın çatlayacağına işaret ediyor tabi kırmızıyı bulduysam ondan sonra 3. gün tekrar yapıyorum o kırmızılık 2. günden daha az kırmızı oluyor 3. gün bir sabah 10 buçuk gibi bide öğlenden sonra 4 gibi yapıyorum dengeliyorum 3. günde boş geçmeyecek3 gün dolu olcaksın sonrasında gün aşırı
ayy canm yaa biz seninde haberini alıcaz merak etme sennOff ya !! Ben en son Pazartesi ağladım ya hatırlıyomusun o günden beri hangi gün istesem yapıyoruz çok ağlamıştım ama çok üzüldü o da şimdi itiraz etmiyor .. Inşallah bu ay kendim olmasa bile sizlerden müjdeli haberi alsam İnan kendi bebişin gibi mutlu olucam büyük moral olacak bana :)
ekşın var mı ekşın demek istemişewt aynen öle yapıcam tatlımherif soruyo az önce telden test yaptınmı diye bnde ewt dedim kazandınmı bugünde başımız göge erdimi diyo anlamadım ne dedi bana ne anlatmaya çalıştı garip insan
o ne kız ben tahmin ediyorum en önce sen doğuracaksınlale kız bize bi BAT listesi yap bakalım senin elin uğurlu gelir belkienerjini yansıt listemize hadi tatlım hadiiii
ahhaaa hahaha haaa allah seni neyapmasın emiekşın var mı ekşın demek istemiş
Off ya !! Ben en son Pazartesi ağladım ya hatırlıyomusun o günden beri hangi gün istesem yapıyoruz çok ağlamıştım ama çok üzüldü o da şimdi itiraz etmiyor .. Inşallah bu ay kendim olmasa bile sizlerden müjdeli haberi alsam İnan kendi bebişin gibi mutlu olucam büyük moral olacak bana :)
bu belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir mesela bnm akıntım felan olmaz sadece sıcak suyla yumurtlama günümde 1 defa yıkanırım onda olursa su gibi biraz yani demek istediğim adetin mesela 25 günde bir oluyor diyelim bu adet başladığı günden 13 gün say ve 14. güne gel 14 .. 15... 16... günlerini dolu geçir kasık ağrıların olabir ilişkiden sonra ozamnda anlarsın belki yumurtan çatlıyor diye gün aşırı yapmaya başla illaki tutturursun ozamn oky tatlımcanm ovulasyon testim yok. yani fiziksel olarak.. akıntın çok mu oluyor ağrın oluyor mu yumurtan çatladığında vbb
bak senn için lale hamile diyorsa bunu söylyen belki senn bebiş hı senn bebişinde olabilğir söyleyennnbence de hamiş olabilirsiiinnnnne dicem ilk konustugumuzda vallaha içime doğdu da yani söylemek istemedim ama hala öyle diyo içimm
kızlar hepiniz hamilesiniz pozitif düşünün teste yansıtın olayıı konuşun kendinizlee
ayyy Rabbim insallah insallah aminnnn. hepimiz hepimiz hamiş olalım bu topikte yer yerinden oynasın tey teyyy teyy de teyyyybak senn için lale hamile diyorsa bunu söylyen belki senn bebiş hı senn bebişinde olabilğir söyleyennn
saat 3 ü bekleyemedm test yaptım ben yumurtlamısım ellammbariz silik. bugün de yapalım mı sonra bi gün durup bi gün mü. test de arada yapım mı yine yumurta falan olur mu baska?
Çatlamış canım evet hemen çalışmalara başlaman lazım en son ne zaman beraber oldun eşinle dün olduysan çok iyi olmuş yada evvelsi gün .. Bu günde mutlaka değerlendirçatlamış demi kızlar çooktaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?