ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Off ya !! Ben en son Pazartesi ağladım ya hatırlıyomusun o günden beri hangi gün istesem yapıyoruz çok ağlamıştım ama çok üzüldü o da şimdi itiraz etmiyor .. Inşallah bu ay kendim olmasa bile sizlerden müjdeli haberi alsam İnan kendi bebişin gibi mutlu olucam büyük moral olacak bana :)

Ayyyy yok ama adet başlangıç gününe kadar yap isterSen hem hamişsen diğer burdan bilgi alan kişilerede ve vizede bilgi olurdu
ewt aynen öle yapıcam tatlım herif soruyo az önce telden test yaptınmı diye bnde ewt dedim kazandınmı bugünde başımız göge erdimi diyo anlamadım ne dedi bana ne anlatmaya çalıştı garip insan

canm ovulasyon testim yok. yani fiziksel olarak.. akıntın çok mu oluyor ağrın oluyor mu yumurtan çatladığında vbb

lale kız bize bi BAT listesi yap bakalım senin elin uğurlu gelir belki enerjini yansıt listemize hadi tatlım hadiiii

ayy canı
ayy canm yaa biz seninde haberini alıcaz merak etme senn

ewt aynen öle yapıcam tatlım herif soruyo az önce telden test yaptınmı diye bnde ewt dedim kazandınmı bugünde başımız göge erdimi diyo anlamadım ne dedi bana ne anlatmaya çalıştı garip insan
ekşın var mı ekşın demek istemiş

hepimizin sevinci birimiznkiyle aynı canım heriflerinde beyni bakışı farklı çalışıyo bizden hassasiyet derecesi çok yüksek hemen anlamıyolareğitcez oduncukları

canm ovulasyon testim yok. yani fiziksel olarak.. akıntın çok mu oluyor ağrın oluyor mu yumurtan çatladığında vbb
bu belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir mesela bnm akıntım felan olmaz sadece sıcak suyla yumurtlama günümde 1 defa yıkanırım onda olursa su gibi biraz yani demek istediğim adetin mesela 25 günde bir oluyor diyelim bu adet başladığı günden 13 gün say ve 14. güne gel 14 .. 15... 16... günlerini dolu geçir kasık ağrıların olabir ilişkiden sonra ozamnda anlarsın belki yumurtan çatlıyor diye gün aşırı yapmaya başla illaki tutturursun ozamn oky tatlım

saat 3 ü bekleyemedm test yaptım ben yumurtlamısım ellamm bariz silik. bugün de yapalım mı sonra bi gün durup bi gün mü. test de arada yapım mı yine yumurta falan olur mu baska?

saat 3 ü bekleyemedm test yaptım ben yumurtlamısım ellamm bariz silik. bugün de yapalım mı sonra bi gün durup bi gün mü. test de arada yapım mı yine yumurta falan olur mu baska?

Eklentiler

• 20140913_132951.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 20140913_133010.webp
    5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…