Owwww yerimmmm çok tatlı bir takım .. Inşallah en kısa sürede olucak tatlım Allah'ın izni ile sen güzel kalbini ferah tutkedinin ciğere baktığı gibi netten öylee bunlara bakoıyorummne zaman bunlardan olcak bisimdeeeee
canımmm kıpkırmızı gördüğüm gün basladım perşembeydi yaptık dün de yaptık bugün de yapalım o zaman. doktor da öyle söyledi salı çarsamba yapmadık pazartesi persembe cuma yaptık bi de bugünnnn temaaaammmmÇatlamış canım evet hemen çalışmalara başlaman lazım en son ne zaman beraber oldun eşinle dün olduysan çok iyi olmuş yada evvelsi gün .. Bu günde mutlaka değerlendir
bak şimdik kırmızıyı buldunmu onu söyle eğer bulduysan tatlısı saat 4 dü bekle ve 4 te ovi tekrar yap yine kırmızı çıkıyorsa çift çizgilern hemn kocacığını al yanına deki sana bişi dicem gel hele de tmmsaat 3 ü bekleyemedm test yaptım ben yumurtlamısım ellammbariz silik. bugün de yapalım mı sonra bi gün durup bi gün mü. test de arada yapım mı yine yumurta falan olur mu baska?
canımm benniimmm inşallah insallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alalım hayırlısıyla sonra da gidip bunlardan alalımmmmOwwww yerimmmm çok tatlı bir takım .. Inşallah en kısa sürede olucak tatlım Allah'ın izni ile sen güzel kalbini ferah tut
Tanamdır tatlım gerisi Allah'ın taktiri olacak. Doğru günler doğru şekilde değerlendirmişsincanımmm kıpkırmızı gördüğüm gün basladım perşembeydi yaptık dün de yaptık bugün de yapalım o zaman. doktor da öyle söyledi salı çarsamba yapmadık pazartesi persembe cuma yaptık bi de bugünnnn temaaaammmm
aaahhhh ahhh ben onlardan almıştım hamileyken düşünce hepsini yıttım offf aklımada geldi yaakedinin ciğere baktığı gibi netten öylee bunlara bakoıyorummne zaman bunlardan olcak bisimdeeeee çokk güsellerrrrr
gördüm gördüm kırmızıyı persembe günü saat 3 gibiydi sonra 6 da kociş geldi dedim ona hemen. gerisini hatırlamıyorum dermişimmbak şimdik kırmızıyı buldunmu onu söyle eğer bulduysan tatlısı saat 4 dü bekle ve 4 te ovi tekrar yap yine kırmızı çıkıyorsa çift çizgilern hemn kocacığını al yanına deki sana bişi dicem gel hele de tmmsonraaa
Allah bir daha sana öyle acı yaşatmasın canım benimaaahhhh ahhh ben onlardan almıştım hamileyken düşünce hepsini yıttım offf aklımada geldi yaa
oyy kurban olurum sana beeennnn üzdüysem seni özür dilerimmmaaahhhh ahhh ben onlardan almıştım hamileyken düşünce hepsini yıttım offf aklımada geldi yaa
bu günde olsungördüm gördüm kırmızıyı persembe günü saat 3 gibiydi sonra 6 da kociş geldi dedim ona hemen. gerisini hatırlamıyorum dermişimmo gün oldu sonra dün de oldu. bu güne Allah kerim.
benim kocam her ay diyo onukızlar eşim bana ne dedi yaa bence hamile deilsin dediiii içine doğmuşş
Boşver sen onu .. Artık kafanı başka seylere ver kitap oku film izle gez dolaş kafaya takmamaya çalış ayrıca diğelim ki eşin haklı çıktı biz buradayız bir dahaki ay tekrar test yaparız tekrar değerlendiririz bu testle ilk ay tutturanda var 3 ayda tutturanda var ama ilkeli tutucak bu Allah'ın izni ile moralini sakın bozmakızlar eşim bana ne dedi yaa bence hamile deilsin dediiii içine doğmuşş
alıcaz hep beraber ya daha geçen hafta baktım takımlara feln içim kan ağladı bukadr doğuranlar ne öle makine gibi bnde yeri gelince ayy hamilemiyim yine demek istiyorum yaaa kısmet ne yapcaz sabır güzelmoyy kurban olurum sana beeennnn üzdüysem seni özür dilerimmmbi daha alırız insallaaahhh hep birlikte.
Allah bir daha sana öyle acı yaşatmasın canım benim
ewt ilk tede olan var 5 ay sonra olanda sabır işteBoşver sen onu .. Artık kafanı başka seylere ver kitap oku film izle gez dolaş kafaya takmamaya çalış ayrıca diğelim ki eşin haklı çıktı biz buradayız bir dahaki ay tekrar test yaparız tekrar değerlendiririz bu testle ilk ay tutturanda var 3 ayda tutturanda var ama ilkeli tutucak bu Allah'ın izni ile moralini sakın bozma
öyle öyle tatlısım Rabbimin taktiri artık biz elimizden geleni yaptık ol diyecek diyen O artık. hem de ne makine eşimin yengeleri her sene bi tane doğuruyo ağzım açık bakıyorum sadecealıcaz hep beraber ya daha geçen hafta baktım takımlara feln içim kan ağladı bukadr doğuranlar ne öle makine gibi bnde yeri gelince ayy hamilemiyim yine demek istiyorum yaaa kısmet ne yapcaz sabır güzelm
onların bi sırrı yok ki arsız diyelimöyle öyle tatlısım Rabbimin taktiri artık biz elimizden geleni yaptık ol diyecek diyen O artık. hem de ne makine eşimin yengeleri her sene bi tane doğuruyo ağzım açık bakıyorum sadeceköydeler sanki yumurtlama tarihi mi hesaplıyolar kocaları nakliyatcı iki haftada bi evdeler Allah Allah nasıl tutturuyolar utanmasam soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?