ben iş bittikten sonra yatıyorum ayaklarımı dikiyorum on saat elimden gelse amuda kalkacamkoçiş ne dese iyi olacağı varsa her şekilde olur on saattir ayakların havada köydekiler böyle mi yapıyodur sence dogru söylüyo kocaları suratlarına hapsırsa hamile kalacaklar mübarek o derece
hee yaa valla öyle kaç para isterlersee vereeeekkkbenm baba tarafımda öle hemn hamile kalıyorlar kız ne doğuruyon hangi ara yyaptın bu ocuu diyorum kadın hatırlamıyor bile ne ara olduğunu eşleri diyormuş zaten bu kadınların üstüne çeketimizi atsak gebeler diyorlarmış dur böle oluyorsa kolaymış dimi akşama koca gelsinde çeketini kaça satıyon dicem
markası ne canımPreseed in yaninda gelen ovulasyon testi guvenilir mi arkadaslar.ben bisey anlamadim gitti seffaf akintim yogun ama silik biledegil..iki gundur
ovi yapıyormusun peki tatlmBenim bat 19 eylul en erken benimbgaliba kizlar
hee yaa valla öyle kaç para isterlersee vereeeekkk
Baby startmarkası ne canım
Yaptim simdi de bi silik bi var aman zaten bat a alti gun kaldiovi yapıyormusun peki tatlm
hadi hayırlısı ilk güzel haberi senden alalımmmBenim bat 19 eylul en erken benimbgaliba kizlar
anlaştıkkkkkk50 lira bahşire yapak
yok tatlım o iyi bir marka. kaçıncı günündesinBaby start
kız hamile ol sana bi şekerhadi hayırlısı ilk güzel haberi senden alalımmmtopiğinde sahibesiiii hepimize uğur getir inşşşş
Ahhh enbuyuk dilek o ama hep beraber olsun kediliasliya da oyle dedim ayni topikte hamileligimizi de konusalim insallah hep guncel kalmasini istiyorimmhadi hayırlısı ilk güzel haberi senden alalımmmtopiğinde sahibesiiii hepimize uğur getir inşşşş
he kız aynen herifler kaçacak elimizden haanlaştıkkkkkkbenimki çok seninki az isterse derim bak bak lale-nare nin koçişi şu kadara vermiş sen de bana o kadara ver bana ne bana neee benimki ucuza verirse ben de sana haber ederim kocana dersin kafayı sıyırdık heptenn
Immmmmmmkız hamile ol sana bi şeker
bana mı şeker svly44 e mi ?kız hamile ol sana bi şeker
12 ve 13 de denedm ama erken yumurtlyormusum dktor ole dedi daha once mi yumurtladim cunku 9 unda basladi akinti..test dun geldigi icin yeni denedimyok tatlım o iyi bir marka. kaçıncı günündesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?