ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

benm baba tarafımda öle hemn hamile kalıyorlar kız ne doğuruyon hangi ara yyaptın bu ocuu diyorum kadın hatırlamıyor bile ne ara olduğunu eşleri diyormuş zaten bu kadınların üstüne çeketimizi atsak gebeler diyorlarmış dur böle oluyorsa kolaymış dimi akşama koca gelsinde çeketini kaça satıyon dicem

Preseed in yaninda gelen ovulasyon testi guvenilir mi arkadaslar.ben bisey anlamadim gitti seffaf akintim yogun ama silik biledegil..iki gundur

hee yaa valla öyle kaç para isterlersee vereeeekkk

Kizlar benim anneannem 13 cocuk sahibi annem 10cocuk sahibi olmis ama besi anneme seffatci gitmis maalesef besimiz hayatta ama ben ugras ugras ugras puffffffff

kasık sancıların varmı sen yinede kocişini 2 gün daha dolu geçir anladın garantile bakarsın olur bebeşş

50 lira bahşire yapak
anlaştıkkkkkk benimki çok seninki az isterse derim bak bak lale-nare nin koçişi şu kadara vermiş sen de bana o kadara ver bana ne bana neee benimki ucuza verirse ben de sana haber ederim kocana dersin kafayı sıyırdık heptenn

hadi hayırlısı ilk güzel haberi senden alalımmmtopiğinde sahibesiiii hepimize uğur getir inşşşş
Ahhh enbuyuk dilek o ama hep beraber olsun kediliasliya da oyle dedim ayni topikte hamileligimizi de konusalim insallah hep guncel kalmasini istiyorimm

he kız aynen herifler kaçacak elimizden ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…