ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlarr canı tatlı turşu çikolata biber salatalık domates cips ........... çeken yok muu

canım adetn biteli kaç gün oldu ve hastalığın kaç gün sürüyor kaç günde bir ay halindesin bana yaz bi
Canim adetim biteli 22 günüm bugün .17.gumden beri çalışma oldu... Hastalığım 5 gun sürüyor ve adetim düzensiz 30 35 civarı ...geçen ay 52 gün sonra oldum.biraz sıkıntılı bir donemdi. Durum böyle ne diyorsun ???

şimdiki durumunu hesapladım ve ayın 5inde yumurtalma başlamış olabilir birde 8inde de olabilir hangisinde yumurtladın acaba test yapıyorsun dimi

Evet yapıyorum test bak 8 inden itibaren yaptıklarım bunlar cinim

Eklentiler

• 2014-09-12 17.33.53.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 66
ayyyyy deeeemeeee bugün muuuuuuuu dün çalışma oldu en son şimdi ankaradayiz kocimle de... Bugün de yap diysin yanee
ewt senn 3 gün daha birlikte olman lazım sonrada gün aşırı idarında renk değişiklikleri oluyormu mesela beyaz gibiyken sarı oluyormu bu da belirti

Bugünden sonra ayrı düşüyoruz ne yazık ki bugün bile olmasi biraz zor ama şartları zorlicaz artik

sana bişi diimi sen 2 kere yumurtlamışsın hemde ayrı ayrı sağ yumurtan ve sol yumurtan ayrı ayrı çatlamış sevinnnn

sana bişi diimi sen 2 kere yumurtlamışsın hemde ayrı ayrı sağ yumurtan ve sol yumurtan ayrı ayrı çatlamış sevinnnn
işte zamanını tutturdunuzmu o var bide ayrı günlerde ayrı ayrı yumurtlamışsın bebek gelirse şaşırma derim 3 gün daha brlikte olman gerekiyor bırakma herfi kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…