Bende sana alirimmmbana mı şeker svly44 e mi ?
sanada< alırım kız şekeribana mı şeker svly44 e mi ?
ayy hamile kalalımda bi güzel fıstıklı baklava yiyelim kızlarrBende sana alirimmm
Hamiş haberini alıyım bebişin ilk hediyesi benden :)Immmmmmm
Olmaliyimmm hemen canlarrrrr
Rabbimin izniyle
Ayyyy almesin kız valla kahkaha attımkızlarr canı tatlı turşu çikolata biber salatalık domates cips ........... çeken yok muu
Canim adetim biteli 22 günüm bugün .17.gumden beri çalışma oldu... Hastalığım 5 gun sürüyor ve adetim düzensiz 30 35 civarı ...geçen ay 52 gün sonra oldum.biraz sıkıntılı bir donemdi. Durum böyle ne diyorsun ???canım adetn biteli kaç gün oldu ve hastalığın kaç gün sürüyor kaç günde bir ay halindesin bana yaz bi
şimdiki durumunu hesapladım ve ayın 5inde yumurtalma başlamış olabilir birde 8inde de olabilir hangisinde yumurtladın acaba test yapıyorsun dimiCanim adetim biteli 22 günüm bugün .17.gumden beri çalışma oldu... Hastalığım 5 gun sürüyor ve adetim düzensiz 30 35 civarı ...geçen ay 52 gün sonra oldum.biraz sıkıntılı bir donemdi. Durum böyle ne diyorsun ???
buldum sen bugün yumurtlucaksın ewt ewt bu günşimdiki durumunu hesapladım ve ayın 5inde yumurtalma başlamış olabilir birde 8inde de olabilir hangisinde yumurtladın acaba test yapıyorsun dimi
buldum sen bugün yumurtlucaksın ewt ewt bu gün
ewt senn 3 gün daha birlikte olman lazım sonrada gün aşırı idarında renk değişiklikleri oluyormu mesela beyaz gibiyken sarı oluyormu bu da belirtiayyyyy deeeemeeee bugün muuuuuuuu dün çalışma oldu en son şimdi ankaradayiz kocimle de... Bugün de yap diysin yanee
işte zamanını tutturdunuzmu o var bide ayrı günlerde ayrı ayrı yumurtlamışsın bebek gelirse şaşırma derim 3 gün daha brlikte olman gerekiyor bırakma herfi kızzsana bişi diimi sen 2 kere yumurtlamışsın hemde ayrı ayrı sağ yumurtan ve sol yumurtan ayrı ayrı çatlamış sevinnnn
Cqnim ne iyisin oyleeHamiş haberini alıyım bebişin ilk hediyesi benden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?