ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

işte zamanını tutturdunuzmu o var bide ayrı günlerde ayrı ayrı yumurtlamışsın bebek gelirse şaşırma derim 3 gün daha brlikte olman gerekiyor bırakma herfi kızz
Kiz bi de 5 günde 4 kere beraber olduk iyi mi :) dediğin çıkarsa senin de bebisine benden 40 dua ve ilk hediyesi hadi inşallah yaaaa bu ay olması i kadar istediğim şey yok... inşallah yaa

Kiz bi de 5 günde 4 kere beraber olduk iyi mi :) dediğin çıkarsa senin de bebisine benden 40 dua ve ilk hediyesi hadi inşallah yaaaa bu ay olması i kadar istediğim şey yok... inşallah yaa
tmm bak zamnanıda allaha kalmış sen ağır kaldırma bilmediğin ilaçları yutma ağrı kesici felanda kullanma incirle çörek otu felan ye kuru incir ama tmmı tatlım

tmm bak zamnanıda allaha kalmış sen ağır kaldırma bilmediğin ilaçları yutma ağrı kesici felanda kullanma incirle çörek otu felan ye kuru incir ama tmmı tatlım
Dediklerini dinlicem bakalım bat 27 eylül bayram sürprizi olur valla keşke cnm ayyyy daha doğmadan hatta belki olmadan çok çok çok seviyorum

inşallah Rabbim gönlündekini versin ben çok isterm bi bebişin olsun inşallahta bayram mucizesi olur tombişin sana sen dua et Allahım verir bn öle hissediyorum

Ayyyyy aynen bi de umut çok tehlikeli çok korkutuyor beni inşallah olur inşallah umutlarımiz boşa çıkmaz tatlıs yaaa

Nerdesiniz topik sahibesi olarak yoklama aliyorum herkes buraya cift cift gelirsiniz insalkah gobisssslerinizle

konuşunn birileri bişiler söylesn hayatta olduğunuzu bilelim aaa ne oldu böle ya hamilemisiniz ne

Tamam bugun biraz kafa dagitalim kizlarhayatimizda gicik kaptigimiz insanlar varmi mesala benim bi arkadasim var uyuz oluyorum ariyor acmiyorum bu sefer de esime mesaj atiyor eniste svly44 ulasamiyorum. Diye uyuz oluyorum yaa

Selam kizzzlaaarrr ben de buradayimmmm Trabzondan selamlaaarrr öğlen ankara akşam trabzon yarın rize yorgunluktan öldüm ama pes etmek yok calismaya devam ! Ne de olsa son gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…