Daha var canimcim.. gidaklayacagin gune iku gun kala filen ciddi eenk artiyor
Kiz bi de 5 günde 4 kere beraber olduk iyi mi :) dediğin çıkarsa senin de bebisine benden 40 dua ve ilk hediyesiişte zamanını tutturdunuzmu o var bide ayrı günlerde ayrı ayrı yumurtlamışsın bebek gelirse şaşırma derim 3 gün daha brlikte olman gerekiyor bırakma herfi kızz
tmm bak zamnanıda allaha kalmış sen ağır kaldırma bilmediğin ilaçları yutma ağrı kesici felanda kullanma incirle çörek otu felan ye kuru incir ama tmmı tatlımKiz bi de 5 günde 4 kere beraber olduk iyi mi :) dediğin çıkarsa senin de bebisine benden 40 dua ve ilk hediyesihadi inşallah yaaaa bu ay olması i kadar istediğim şey yok... inşallah yaa
Dediklerini dinlicemtmm bak zamnanıda allaha kalmış sen ağır kaldırma bilmediğin ilaçları yutma ağrı kesici felanda kullanma incirle çörek otu felan ye kuru incir ama tmmı tatlım
bayram ayın kaçında tatlım galiba benimkide bayrama denk geliyor sanırımDediklerini dinlicembakalım bat 27 eylül bayram sürprizi olur valla keşke cnm ayyyy daha doğmadan hatta belki olmadan çok çok çok seviyorum
aa bak bnmkide 28 eylül net yaanibayram ayın kaçında tatlım galiba benimkide bayrama denk geliyor sanırım
4 ekim bayram 1 canım benim bat 27 si ya 1 hafta sonra geçerse inşallah test yaparım senin bat mi yoksa senin de test zamanı mi bayram ?bayram ayın kaçında tatlım galiba benimkide bayrama denk geliyor sanırım
Ayyyyy desene aynı zamanlarda ogrencez.!aa bak bnmkide 28 eylül net yaani
ewt 28 i4 ekim bayram 1 canım benim bat 27 si ya 1 hafta sonra geçerse inşallah test yaparım senin bat mi yoksa senin de test zamanı mi bayram ?
ayyy inşallah ya umutlandım gibi oldum yaaahhAyyyyy desene aynı zamanlarda ogrencez.!
beklemesi bayaa sabır gerektiriyor kocalaırmızın umuru deil amaAyyyyy aynen bi de umut çok tehlikeli çok korkutuyor beni inşallah olur inşallah umutlarımiz boşa çıkmaz tatlıs yaaa
Ne varsa annede var şeker ...beklemesi bayaa sabır gerektiriyor kocalaırmızın umuru deil ama
Kediliaslı burdaNerdesiniz topik sahibesi olarak yoklama aliyorum herkes buraya cift cift gelirsiniz insalkah gobisssslerinizle
buradaym bn ötekilerin mühim işleri olabilirNerdesiniz topik sahibesi olarak yoklama aliyorum herkes buraya cift cift gelirsiniz insalkah gobisssslerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?