bat listemizin son hali kızlar
- @papatya_2014....................................................
HAMİLE - @kontes50...........................................................
HAMİLE - @vivianne ............................................................
HAMİLE - @murnur55..........................................................
HAMİLE - @yagmurada26....................................................
HAMİLE - @honderiko..........................................................
HAMİLE - @010712...............................................................
HAMİLE - @dberil34............................................................
HAMİLE - @zeytin85............................................................
HAMİLE - @pretty1406.........................................................
HAMİLE - @hazal1595..........................................................
HAMİLE cimcimesevilay .................................................. HAMİLE - @abcdef35............................................................
HAMİLE - @vuslat13 .............................................................BAT 24 EKİM
BEKLEMEDE plasure ..............................................................BAT 26 EKİM BEKLEMEDE - @hayraniyet.........................................................BAT 29 EKİM
- @loyalty88...........................................................BAT 30 EKİM
- @whiterose55 ......................................................BAT 30 EKİM
- @demir6133.........................................................BAT 31 EKİM
BU AY TREN ERKEN KAÇTI - @lalabel................................................................BAT 31 EKİM
- @TIRMIK.............................................................BAT 2 KASIM
- @sus-pus.............................................................BAT 3 KASIM
allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM BU AY TREN ERKEN KAÇTI nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM - @birumudumvar.................................................BAT 5 KASIM
- @persa33.............................................................BAT 6 KASIM
SivasliAlice ..................................................BAT 8 KASIM - @sumeyye6134....................................................BAT 8 KASIM
- @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
nacwes ..............................................................BAT 9 KASIM - @aaynaa..............................................................BAT 10 KASIM
ecrin87 .............................................................BAT 10 KASIM - @may3434...........................................................BAT 10 KASIM
- @DONENCE5838...............................................BAT 11 KASIM
- @sumbulce..........................................................BAT 11 KASIM
- @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
- H hilemhilem .......................................................BAT 12 KASIM
- @21DAMLA.........................................................BAT 14 KASIM
- @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
- @kbrbsr16...........................................................BAT 15 KASIM
- @Kedili0983........................................................BAT 15 KASIM
- @hanife55............................................................BAT 18 KASIM
tuncer82 ...........................................................BAT 18 KASIM - @berna83............................................................BAT 20 KASIM
- @tuba52..............................................................BAT 20 KASIM
- @smyyali.............................................................BAT 22 KASIM
- C candy123 ..........................................................BAT 23 KASIM
- @nurgulu............................................................BAT 23 KASIM
svly4414 ..........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
o testte evet ya bu ay kür yaptım kasığım çok yanıyor ağrıyo inş normaldir herşey geçen ay klomen kullandım işe yaramadı normal denemek istiyorum bikaç ay cnm 10.gün de çatlarmı yumurta benim hep 14.gün çatlıyo adetim düzenli 30 günde br olurilk deneme mi senin
evet canım 10 gün sonra görcez :) sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar bitti mi :)on günüm kaldı bekle accık daha ahahahaa
öyle valla geliyorum gidiyhorum kimsecikler yok azcık canlanın yaaa :))he valla katılıyorum baya söndük bu aralar
BEN NET BAŞINDA TEST SONUCUMUN ÇIKMASINI BEKLİYORUM KIZLAR
öğlen yemek yiyene kadar su içiyorum. öğlen 12 buçukta yemekten sonra hiç su içmeyip saat 4 gibi yapıyorum.yani bugün 2. yapışım olacak. valla işyerinin tuvaletinde yapıcam kimse kusura bakmasın :)günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız ben de test aldım bugün gelir galiba aynı saatte mi yapmalıyım kaçta yapıyorsunuz mesela çalışanlar bana anlatırmıısnız 2 saat su içmemem mi gerek
evet canım 10 gün sonra görcez :) sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar bitti mi :)
o testte evet ya bu ay kür yaptım kasığım çok yanıyor ağrıyo inş normaldir herşey geçen ay klomen kullandım işe yaramadı normal denemek istiyorum bikaç ay cnm 10.gün de çatlarmı yumurta benim hep 14.gün çatlıyo adetim düzenli 30 günde br olur
Kızlar sınucum çıktı malesef hamile değilim
sonuç 1,20 çıktı
hepinizden Allah razı olsun çok destek oldunuz bıkmadan cevap verdiniz
ancak sonuç bu üzüldüm ama işyerindeyim kimseye bişey diyemiyorum
sonuç 1,20 çıktı
sonuç 1,20 çıktı
amin canım amin zaten dualarımızda hayırlısını diliyoruz demek ki hayırlısı buymuş diyeceğizhayırlısı buymus uzme sen canını canım benım nasıp allahım buyuk her seyde vardır bır hayır :) allah saglıklı hayırlı imanlı evlatlar versın hepımıze
yok bitanem ya neden kızayım mesajlarınız beni mutlu ediyorcnm ya çok üzüldüm ama adetin 2 gün gecikti belki geç döllenme olmuştur bi kaç gün daha bekle desem kızarsın demi bana
ay canım benim inşallah inşallahhhhh:)İnşallah en kisa zamanda mujdenizi aliriz da mide bulantisi kismina pek gönüllü olacagini sanmıyorum :) resmen hayat enerjimi kaybettim.24 saat bulanti.gece uykudan kalkiyorum yine bulanti. Umarim senin de istediğin zamanda hayirlisiyla olur da bulantisiz olur.
canım hayırlısı olsun inşallah.şimdi geldim eve inan aklımdaydın.batını biliyodum çünkü.bu ay iki beklemeli vardı..olsun gelecek ay inşallah:)Kızlar malesef bende güzel haber veremeyecem kırmızılarım geldi geçen eylül ayında az çalışma yumurta gününü kaçırmama rağmen daha bi mutsuz olmuştum bu ay gün aşırı yaptım ama tutmadı kısmet.. çok üzgün değilim hatta tam gününde gelmesine sevindim gecikmesi daha kötü bence nese yarın hormon testi yaptırıcam..bu arada hatırlayanlar var mıdır annemin arkadaşı falımda çok ufak bi tedaviden sonra hemen hamile kalacağımı söylemişti dünde ablam arkadaşına tarot açtırmış o da kardeşin ufak bi tedaviden sonra hamile kalacak oğlu olacak demiş..off ümitsizlikten fallara falan sardık ama üst üste alakasız kişilerin böyle demesi de bende umarım bu ay doktor tedavi uygular diye düşünmeye itti..nese bakalım bu ay bizi neler bekliyor :) ve yine yeni bir ay yeni bir umutlu döneme girmiş bulunmaktayım..bu aradaallbaby ciğim yeni bat tarihim 25 Kasım
bence evet :)Kızlar bir şey danışmak istiyorum
16. günümde akıntım başladı
17 ve 18. günler yani dün ve bugün testim iyice koyulaştı (ilk çizgi kadar koyu bire bir olmasa da)
akıntı dün yani 17. gün yoğundu bugün azaldı.
12-14-16-17. günleri değerlendirdik.
Çalışmalara devam etmeli miyiz ne dersiniz?
inşallah canımmmmm ay inşallah :)Canım benim ya inşallah hepimiz alacağız Ümit ettiğimiz güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?