ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim ya ben yanls hesaplamasim 7kasim olarak degstirirmsn beni

ilk deneme mi senin
o testte evet ya bu ay kür yaptım kasığım çok yanıyor ağrıyo inş normaldir herşey geçen ay klomen kullandım işe yaramadı normal denemek istiyorum bikaç ay cnm 10.gün de çatlarmı yumurta benim hep 14.gün çatlıyo adetim düzenli 30 günde br olur

günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız ben de test aldım bugün gelir galiba aynı saatte mi yapmalıyım kaçta yapıyorsunuz mesela çalışanlar bana anlatırmıısnız 2 saat su içmemem mi gerek
öğlen yemek yiyene kadar su içiyorum. öğlen 12 buçukta yemekten sonra hiç su içmeyip saat 4 gibi yapıyorum.yani bugün 2. yapışım olacak. valla işyerinin tuvaletinde yapıcam kimse kusura bakmasın :)

bu testler yumurta takibi için süper buluş onun dışın da adetin düzenli olsa bile yumurtlama senin hesapladğın tarihte olmayabiliyor. Test kullan bence de. inşallah hamiş olursun sen de.

Kızlar sınucum çıktı malesef hamile değilim
sonuç 1,20 çıktı
hepinizden Allah razı olsun çok destek oldunuz bıkmadan cevap verdiniz
ancak sonuç bu üzüldüm ama işyerindeyim kimseye bişey diyemiyorum

seni iyi anlıyorum canım ama üzülme bir daha ki sefere olur. Sakın umudunu kaybetme ve buralarda ol birbirimize destek olmamız lazım. Moralini bozma çalışmalara tam gaz devam pes etmek yok .

Son düzenleme:

hayırlısı buymus uzme sen canını canım benım nasıp allahım buyuk her seyde vardır bır hayır :) allah saglıklı hayırlı imanlı evlatlar versın hepımıze

cnm ya çok üzüldüm ama adetin 2 gün gecikti belki geç döllenme olmuştur bi kaç gün daha bekle desem kızarsın demi bana

hayırlısı buymus uzme sen canını canım benım nasıp allahım buyuk her seyde vardır bır hayır :) allah saglıklı hayırlı imanlı evlatlar versın hepımıze
amin canım amin zaten dualarımızda hayırlısını diliyoruz demek ki hayırlısı buymuş diyeceğiz

cnm ya çok üzüldüm ama adetin 2 gün gecikti belki geç döllenme olmuştur bi kaç gün daha bekle desem kızarsın demi bana
yok bitanem ya neden kızayım mesajlarınız beni mutlu ediyor
zaten bekleyeceğim şuandan itibaren adetimin gelmesini bekliyorum artık

Kızlar malesef bende güzel haber veremeyecem kırmızılarım geldi geçen eylül ayında az çalışma yumurta gününü kaçırmama rağmen daha bi mutsuz olmuştum bu ay gün aşırı yaptım ama tutmadı kısmet.. çok üzgün değilim hatta tam gününde gelmesine sevindim gecikmesi daha kötü bence nese yarın hormon testi yaptırıcam..bu arada hatırlayanlar var mıdır annemin arkadaşı falımda çok ufak bi tedaviden sonra hemen hamile kalacağımı söylemişti dünde ablam arkadaşına tarot açtırmış o da kardeşin ufak bi tedaviden sonra hamile kalacak oğlu olacak demiş..off ümitsizlikten fallara falan sardık ama üst üste alakasız kişilerin böyle demesi de bende umarım bu ay doktor tedavi uygular diye düşünmeye itti..nese bakalım bu ay bizi neler bekliyor :) ve yine yeni bir ay yeni bir umutlu döneme girmiş bulunmaktayım..bu arada allbaby ciğim yeni bat tarihim 25 Kasım

ay canım benim inşallah inşallahhhhh:)

Kızlar bir şey danışmak istiyorum
16. günümde akıntım başladı
17 ve 18. günler yani dün ve bugün testim iyice koyulaştı (ilk çizgi kadar koyu bire bir olmasa da)
akıntı dün yani 17. gün yoğundu bugün azaldı.
12-14-16-17. günleri değerlendirdik.
Çalışmalara devam etmeli miyiz ne dersiniz?

canım hayırlısı olsun inşallah.şimdi geldim eve inan aklımdaydın.batını biliyodum çünkü.bu ay iki beklemeli vardı..olsun gelecek ay inşallah:)

bence evet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…