ben de 11 gün yumurtladım.ama hala şüphedeyim çatladı mı çatlamadı mı diye?değişik akıntılar olduNormalde okuduklarıma göre adetin 15. Günü filan yumurtlama Başlıyor ama kişiden kişiye Değişiyor bazı arkadaşlar hemen adetten sonraki hafta yumurtladılar bazıları da 17. Veya 18. Günde yumurtladılar sen teste devam et bence çift çizgiyi görünce çalışmaları yoğunlaştır hadi hayırlısı
cnım sıkma kendini.dua et.olacak inşallah.geçen ben de senin gibiyidim.dua ediyorum hep:)yoksa insanda sabır kalmıyorMerhaba kızlar çok mutsuzum çok kötüyüm(((((( dün ultra erken gebelik testiyle test yaptım sonuç negatif ((((( çok üzüldüm ağladım bile. bu sabahta hastalanmış olarak uyandım. hiç gecikme bile olmuyorr. anlamadım gitti. bu kadar zormuymuş bu iş ya. etrafımdaki herkes sürekli bebek yokmu diye soruyor. hatta dün bi arkadaşım aradı.neden olmuyo diye sordu.o kadar oralim bozulduki ne bileyim neden olmuyor. stresta yapmıyorum aslında bu ay çok umutluydum yumurtlama gününe yakın ve yumurtlama gününden sonra hemen hemen hergün çalıştık.bu ay incir kürüde uygulamıştım.preeseed jel de kullandım.daha ne yapmalıyım bilmiyorum.şuan moralim bozuk,korkuyorum içimde korku beliriyor bebek sahibi olamayacak mıyım diye ((((((((
inş canım ya hepimiz olalım bu ay inşşşbu testler yumurta takibi için süper buluş onun dışın da adetin düzenli olsa bile yumurtlama senin hesapladğın tarihte olmayabiliyor. Test kullan bence de. inşallah hamiş olursun sen de.
aynen benim durumya benım koyuluk dığer cızgı kadar olmadı ama ertesı gun sılıktı. o yuzden suphe kaldı kafamda sonrasında da yaptım ama hayalet cızgı var. artık yapmayayım o zaman. zaten 1 hafta sonra dananın kuyrugu kopacak
canım iyi haberler bekliyorum:)mesajımı gören yok mu kızlar
regl 2 gün oldu geçikti test negatif
canımmmmm benimm hayırlısı inşallah.Allah senden de razı olsun.gelecek ay beraber paylaşırız inşallah:)belki o zaman nasip olacak.nolur üzülme ve dua et :)Kızlar sınucum çıktı malesef hamile değilim
sonuç 1,20 çıktı
hepinizden Allah razı olsun çok destek oldunuz bıkmadan cevap verdiniz
ancak sonuç bu üzüldüm ama işyerindeyim kimseye bişey diyemiyorum
inşallah inşallah inşallah Ya Rabb'im doldur karınlarımızı bebeklerimizle :)inş canım ya hepimiz olalım bu ay inşşş
Kızlar malesef bende güzel haber veremeyecem kırmızılarım geldi geçen eylül ayında az çalışma yumurta gününü kaçırmama rağmen daha bi mutsuz olmuştum bu ay gün aşırı yaptım ama tutmadı kısmet.. çok üzgün değilim hatta tam gününde gelmesine sevindim gecikmesi daha kötü bence nese yarın hormon testi yaptırıcam..bu arada hatırlayanlar var mıdır annemin arkadaşı falımda çok ufak bi tedaviden sonra hemen hamile kalacağımı söylemişti dünde ablam arkadaşına tarot açtırmış o da kardeşin ufak bi tedaviden sonra hamile kalacak oğlu olacak demiş..off ümitsizlikten fallara falan sardık ama üst üste alakasız kişilerin böyle demesi de bende umarım bu ay doktor tedavi uygular diye düşünmeye itti..nese bakalım bu ay bizi neler bekliyor :) ve yine yeni bir ay yeni bir umutlu döneme girmiş bulunmaktayım..bu arada @allbaby ciğim yeni bat tarihim 25 Kasım
canım hayırlısı olsun inşallah.şimdi geldim eve inan aklımdaydın.batını biliyodum çünkü.bu ay iki beklemeli vardı..olsun gelecek ay inşallah:)
olsun üzülme öbür ay olur herşeyin hayırlısı cnm hayırlı zaman hayırlı evlat dimi
Preseed jeli 6 ay kullanman lazım ceylancım .. Preseed jelin iddası 6 içinde hamilelik sağlamasıymış.. Zaten çok yeni denemeye başlamışsın bende suan 4.aydayım aynen senin gibi .. Sakın jel i Bırakma birde inofolic Dr a sor ve kullan çok mettediyorlar.. Sperm sayımını Üroloji yapıyor ayrıca kadın doğum doktorunuzda yönlendirir sizi en yakın yapan hastaneye .. Moralini bozma olacak inşallah canım benimMerhaba kedili0983 verdiğim bilgiler için çok teşkür ederim. çocuk düşünmeye başladığımın 4. ayında kadın doğuma gittim. bana kafana takma dedi folidonce diye falik asit verdi. birde rahim ulrasonu çektirdi.Sonuçlar birkaç gün sonrasında çıkınca doktora göstermedim doktor senelik izne çıkmış gösteremedim sonucu. sonuçta tüm madderde normal yazıyor.kötü birşey yazmıyor.sperm sayısı nasıl yaptırılıyor bilgin varmı ? eşimi ikna edemem gibi geliyor. preeseed jel kullandım ama onuda sadece yumurtalama gününde tüpüyle birlikte kullandım diğer ilişki günlerinde kayganlaştırıcı niyetine elimle sürdüm.
incir kürü yaptım önümüzdeki ay yine deniycem incir kürünü iki ay yapmak gerekiyormuş.folidonce yerine senin dediğin inofolic mi alsam acaba sakıncası olurmu?
Sen merak etme canım benim Allah'ın izni ile olacak inşallahAynen tatlım yani 3 aydır korunmuyorum ama bir tek bu ay ciddi yumurta takibi yaptım çalıştım falan diğer aylar yumurtlama ağrılarını hamilelikle karıştırıp o hafta hiç ilişkiye girmiyordum düşün cahilliğimi ama şuan bu tecrübeyle rabbimde nasip ederse çok uzun beklemem gibi bi hissiyatım var yani kafamda bu ilk ayım diye düşünüp çokta üzülmedim açıkcası :)
Sen merak etme canım benim Allah'ın izni ile olacak inşallah
hadi hayırlısı canım benim :) ben yumurtladığımı gördüm valla testlerden sıra beklemeye geldi :)yok bitmedi canım bu azimle taşı delmemiz lazım artık. Tam gaz devambirbirimizden soğuycaz artık
canım nasip yha üzme kendini bunda da vardır bir hayır sıkma canınıKızlar sınucum çıktı malesef hamile değilim
sonuç 1,20 çıktı
hepinizden Allah razı olsun çok destek oldunuz bıkmadan cevap verdiniz
ancak sonuç bu üzüldüm ama işyerindeyim kimseye bişey diyemiyorum
hakkında hayırlısı olsun canım benim kısmet bu işler yola devam :)Kızlar malesef bende güzel haber veremeyecem kırmızılarım geldi geçen eylül ayında az çalışma yumurta gününü kaçırmama rağmen daha bi mutsuz olmuştum bu ay gün aşırı yaptım ama tutmadı kısmet.. çok üzgün değilim hatta tam gününde gelmesine sevindim gecikmesi daha kötü bence nese yarın hormon testi yaptırıcam..bu arada hatırlayanlar var mıdır annemin arkadaşı falımda çok ufak bi tedaviden sonra hemen hamile kalacağımı söylemişti dünde ablam arkadaşına tarot açtırmış o da kardeşin ufak bi tedaviden sonra hamile kalacak oğlu olacak demiş..off ümitsizlikten fallara falan sardık ama üst üste alakasız kişilerin böyle demesi de bende umarım bu ay doktor tedavi uygular diye düşünmeye itti..nese bakalım bu ay bizi neler bekliyor :) ve yine yeni bir ay yeni bir umutlu döneme girmiş bulunmaktayım..bu arada @allbaby ciğim yeni bat tarihim 25 Kasım
iyiyiz canım sagol sen nasılsın ben beklemedeyim :)) 10 gün sonra belli olur artık kısmet :)slm kizlar naber nasilsiniz oncelikler kirmizilar gelen arkadaslar bu topikte unutsuzluga yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?