ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ben de 11 gün yumurtladım.ama hala şüphedeyim çatladı mı çatlamadı mı diye?değişik akıntılar oldu

cnım sıkma kendini.dua et.olacak inşallah.geçen ben de senin gibiyidim.dua ediyorum hep:)yoksa insanda sabır kalmıyor

aynen benim durum

canımmmmm benimm hayırlısı inşallah.Allah senden de razı olsun.gelecek ay beraber paylaşırız inşallah:)belki o zaman nasip olacak.nolur üzülme ve dua et :)

olsun üzülme öbür ay olur herşeyin hayırlısı cnm hayırlı zaman hayırlı evlat dimi

canım hayırlısı olsun inşallah.şimdi geldim eve inan aklımdaydın.batını biliyodum çünkü.bu ay iki beklemeli vardı..olsun gelecek ay inşallah:)

Aynen tatlım yani 3 aydır korunmuyorum ama bir tek bu ay ciddi yumurta takibi yaptım çalıştım falan diğer aylar yumurtlama ağrılarını hamilelikle karıştırıp o hafta hiç ilişkiye girmiyordum düşün cahilliğimi ama şuan bu tecrübeyle rabbimde nasip ederse çok uzun beklemem gibi bi hissiyatım var yani kafamda bu ilk ayım diye düşünüp çokta üzülmedim açıkcası :)

Kizlar herkese selamlar epeydir takip edemedim kardesimin amilyatlari vardi annem rahatsizlandi baya uzak kaldim sizlerden ama geri geldim yumurtlama gunumu kacirdim ev cok doluydu ne kocis beni gordu ne ben onu bu ay ı ben pes gectim birdaha ki aya insallah bu arada bissürü hamis olmus gözününüz aydi darisi bizlere insallah.

Preseed jeli 6 ay kullanman lazım ceylancım .. Preseed jelin iddası 6 içinde hamilelik sağlamasıymış.. Zaten çok yeni denemeye başlamışsın bende suan 4.aydayım aynen senin gibi .. Sakın jel i Bırakma birde inofolic Dr a sor ve kullan çok mettediyorlar.. Sperm sayımını Üroloji yapıyor ayrıca kadın doğum doktorunuzda yönlendirir sizi en yakın yapan hastaneye .. Moralini bozma olacak inşallah canım benim

Sen merak etme canım benim Allah'ın izni ile olacak inşallah

canım nasip yha üzme kendini bunda da vardır bir hayır sıkma canını

hakkında hayırlısı olsun canım benim kısmet bu işler yola devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…