valla cnm iim simdilik bir sıkıntim yok sukur hadi bekliyorum guzel haberleriniiyiyiz canım sagol sen nasılsın ben beklemedeyim :)) 10 gün sonra belli olur artık kısmet :)
valla cnm iim simdilik bir sıkıntim yok sukur hadi bekliyorum guzel haberlerini
hazal bhcg kaç çıktı cnm özeldcnm doktor tahlil istedi yarin telefonla ogrenecegum ama kese goruldugune gore yukselmisen msj attım gördünmü:)
çok doğru düşünüyorsun canım.:)aynen ben de ilk defa yaptım takibi.ilk tecrübe say hatta.gelecek ay olsun canım.zaten problem olmasa da ancak tutuyormuşş.inşallah çok beklemeyeceksin canım:)Allah bebeğine kavuştursun tez vakitte :)Aynen tatlım yani 3 aydır korunmuyorum ama bir tek bu ay ciddi yumurta takibi yaptım çalıştım falan diğer aylar yumurtlama ağrılarını hamilelikle karıştırıp o hafta hiç ilişkiye girmiyordum düşün cahilliğimi ama şuan bu tecrübeyle rabbimde nasip ederse çok uzun beklemem gibi bi hissiyatım var yani kafamda bu ilk ayım diye düşünüp çokta üzülmedim açıkcası :)
bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 .................................................... HAMİLE - K kontes50 ...........................................................
HAMİLE vivianne ............................................................ HAMİLE - @murnur55..........................................................
HAMİLE yagmurada26 .................................................... HAMİLE - @honderiko..........................................................
HAMİLE 010712 ............................................................... HAMİLE dberil34 ............................................................ HAMİLE - Z zeytin85 ............................................................
HAMİLE - P pretty1406 .........................................................
HAMİLE hazal1595 .......................................................... HAMİLE cimcimesevilay .................................................. HAMİLE abcdef35 ............................................................ HAMİLE hayraniyet .........................................................BAT 29 EKİM loyalty88 ...........................................................BAT 30 EKİM - @whiterose55 ......................................................BAT 30 EKİM
demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM BU AY TREN ERKEN KAÇTI lalabel ................................................................BAT 31 EKİM TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM BU AY TREN ERKEN KAÇTI nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM - B birumudumvar .................................................BAT 5 KASIM
persa33 .............................................................BAT 6 KASIM nacwes ..............................................................BAT 7 KASIM - @direngeziparki..................................................BAT 8 KASIM
sumeyye6134 ....................................................BAT 8 KASIM - @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
aaynaa ..............................................................BAT 10 KASIM ecrin87 .............................................................BAT 10 KASIM may3434 ...........................................................BAT 10 KASIM DONENCE5838 ...............................................BAT 11 KASIM sumbulce ..........................................................BAT 11 KASIM - @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
- H hilemhilem .......................................................BAT 12 KASIM
21DAMLA .........................................................BAT 14 KASIM - @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
- K kbrbsr16 ...........................................................BAT 15 KASIM
Kedili0983 ........................................................BAT 15 KASIM hanife55 ............................................................BAT 18 KASIM tuncer82 ...........................................................BAT 18 KASIM berna83 ............................................................BAT 20 KASIM - T tuba52 ..............................................................BAT 20 KASIM
- @smyyali.............................................................BAT 22 KASIM
- C candy123 ..........................................................BAT 23 KASIM
nurgulu ............................................................BAT 23 KASIM plasure .............................................................BAT 25 KASIM svly4414 ..........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
hakkında hayırlısı olsun canım benim kısmet bu işler yola devam :)
Canım beni niye 23 kasıma yazdınız benim bat 28 ekim henüz kırmızılar gelmedi inşallah 9 ay gelmez kırmızılar beklenen bebiş gelir bu ay çok geç yumurtladım geçen hafta günaşırı ilişki oldu ve bekleyip görecem az öncede çok aşırı midem bulandı kusmamak için dişlerimi sıkıp durdumkızlar nasılsınız bakalım
plasure kuzum üzülme yeni ay yeni umutlar.vakti vardır demekki
yeni hamilelere ihtiyacımız var hadi kızlar
çok doğru düşünüyorsun canım.:)aynen ben de ilk defa yaptım takibi.ilk tecrübe say hatta.gelecek ay olsun canım.zaten problem olmasa da ancak tutuyormuşş.inşallah çok beklemeyeceksin canım:)Allah bebeğine kavuştursun tez vakitte :)
inşallah canım benimm:)Amin canim aynen oyle daha cok erken bizim icin insallah bizimde tuttugu gunler gelecek hepimizin sevincini yasayacaz burada sabreden derviş muradına ermiş bizim işimizde sabır
14. Hamile olabilirimHaklisin tatlim hepimizin hakkinda hayirlisi :)
Canım beni niye 23 kasıma yazdınız benim bat 28 ekim henüz kırmızılar gelmedi inşallah 9 ay gelmez kırmızılar beklenen bebiş gelir bu ay çok geç yumurtladım geçen hafta günaşırı ilişki oldu ve bekleyip görecem az öncede çok aşırı midem bulandı kusmamak için dişlerimi sıkıp durdum
ay inşallah canım benim.hadi ne zaman belli olacak?14. Hamile olabilirim
aman olmasın canım yaa hadi bakalım bekliyoruz kısmet :)valla cnm iim simdilik bir sıkıntim yok sukur hadi bekliyorum guzel haberlerini
amin canım amin :) hep destek tam destek :) birbirimize moral verelimHaklisin tatlim hepimizin hakkinda hayirlisi :)
yiyiz canım sen nasılsın yeni hamiş inş. ben olurum :))) beni beklemede yaz canım listeye :))kızlar nasılsınız bakalım
plasure kuzum üzülme yeni ay yeni umutlar.vakti vardır demekki
yeni hamilelere ihtiyacımız var hadi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?