ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

hadi hayırlısı canım çok takma kafana :)) bata az kalmış kız inş.9 ay hiç gelmez :)

kızlar nasılsınız bakalım
plasure kuzum üzülme yeni ay yeni umutlar.vakti vardır demekki
yeni hamilelere ihtiyacımız var hadi kızlar

Haklisin bebisim bu sefer cok üzülmedim daha umutluyum bu ay hatta simdi farkediorm küçüklüğümden beri soranlara 27 yaşında hamile kalcam burcuda aslan olacak diodum belkide hayallerim gerçekleşecek şimdi farkettim kasım benim ayım olsun çok istedim yeni başlamış gibi heyecanlayım kuzum :)

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. yagmurada26 .................................................... HAMİLE
  6. @honderiko..........................................................HAMİLE
  7. 010712 ............................................................... HAMİLE
  8. dberil34 ............................................................ HAMİLE
  9. Z zeytin85 ............................................................ HAMİLE
  10. P pretty1406 ......................................................... HAMİLE
  11. hazal1595 .......................................................... HAMİLE
  12. cimcimesevilay .................................................. HAMİLE
  13. abcdef35 ............................................................ HAMİLE
  14. nurgulu ..............................................................BAT 23 EKİM
  15. hayraniyet .........................................................BAT 29 EKİM
  16. loyalty88 ...........................................................BAT 30 EKİM
  17. @whiterose55 ......................................................BAT 30 EKİM
  18. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  19. lalabel ................................................................BAT 31 EKİM
  20. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  21. sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM
  22. allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  23. nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM
  24. B birumudumvar .................................................BAT 5 KASIM
  25. persa33 .............................................................BAT 6 KASIM
  26. nacwes ..............................................................BAT 7 KASIM
  27. SivasliAlice ..................................................BAT 8 KASIM
  28. sumeyye6134 ....................................................BAT 8 KASIM
  29. @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
  30. aaynaa ..............................................................BAT 10 KASIM
  31. ecrin87 .............................................................BAT 10 KASIM
  32. may3434 ...........................................................BAT 10 KASIM
  33. DONENCE5838 ...............................................BAT 11 KASIM
  34. sumbulce ..........................................................BAT 11 KASIM
  35. @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
  36. H hilemhilem .......................................................BAT 12 KASIM
  37. 21DAMLA .........................................................BAT 14 KASIM
  38. @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
  39. K kbrbsr16 ...........................................................BAT 15 KASIM
  40. Kedili0983 ........................................................BAT 15 KASIM
  41. hanife55 ............................................................BAT 18 KASIM
  42. tuncer82 ...........................................................BAT 18 KASIM
  43. berna83 ............................................................BAT 20 KASIM
  44. T tuba52 ..............................................................BAT 20 KASIM
  45. @smyyali.............................................................BAT 22 KASIM
  46. C candy123 ..........................................................BAT 23 KASIM
  47. plasure .............................................................BAT 25 KASIM
  48. svly4414 ..........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

ya CANLAR ben adet olmadan 6 7 gün önce alnım sivilcelenir.ve hemen eşim fark eder adet olacaksın der.bugün eve gelir gelmez adet olacaksın dedi.:)ya küfür eder gibi. offff ya ama haklı da sivilcelendim bile ve keçiboynuzu kürü içmem bir daha diyor öldürcem ben onu bu defa

Canım bence eşinde problem yoksa onu bu kadar strese sokma içmesse içmesin boşver hem dırdırını çekip kendini strese sokmana da değmez ayrica belli olmaz hemen kendini umutsuzluğa düsürme bak fazlada kalmamış bat a kırmızılar gelene kadar aksini düşünme..bak mesela bende hamilelikle ilgili tek bir belirti yokken hamile olmadiğimi bal gibi hissetmisken bile umudumu yitirmemistim sonucta hislerimde yanilmadim ama umudumu seviyorum :)

haklısın canım çok gerildim.az önce içicem dedi.yaptım.bir havalar,bir burun asmalar...elinden alıp döktümm bu ne ya sadce kendime istiyorum.ya biraz anlayışlı olsa..çok sağol canımm.ya Allah bize yardım etsi inşallah.artık uğraşmamayım diyorumo kadar mutsuz etti ki beni bu hareketiylebize de yazıkdua edelm birbirimize lütfennn ne güzel çocuk falan düşünmüyorduk..kafam rahattı(( of ya kusura bakma canım çok sıkkın

günaydın kızlar kafama birşey takıldı ben perşembe çift çizgiyi gördüm eşimle perşembe cuma ilişki oldu bir daha da olmadı yumurta ne akdar sürede çatlıyor çift çizgiyi gördükten sonra ben bu ay keseyim mi ki umudu?

Canımm benimkini 6 Kasım olarak güncelleyebilir miyiz? 23'ünde yumurtladım bu yüzden 6 kasımda olmam lazım (inşallah olmam da)) :))

24-36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum çift çizgiden sonra. Çatladıktan sonra da 24 saat daha şansımız var benim bildiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…