hadi hayırlısı canım çok takma kafana :)) bata az kalmış kız inş.9 ay hiç gelmez :)Canım beni niye 23 kasıma yazdınız benim bat 28 ekim henüz kırmızılar gelmedi inşallah 9 ay gelmez kırmızılar beklenen bebiş gelir bu ay çok geç yumurtladım geçen hafta günaşırı ilişki oldu ve bekleyip görecem az öncede çok aşırı midem bulandı kusmamak için dişlerimi sıkıp durdum
inş hamilesindir canım benim :)Kizlar 28 gunde bir adet oluyorum bugun 29.gunum yani iki gundr adetim yok ve ovulsyndan bi yana atesim yukseldi 37ye kadr sizce varmidir
kızlar nasılsınız bakalım
plasure kuzum üzülme yeni ay yeni umutlar.vakti vardır demekki
yeni hamilelere ihtiyacımız var hadi kızlar
Tesekkur ederim canm yarn kan vericeminş hamilesindir canım benim :)
ya CANLAR ben adet olmadan 6 7 gün önce alnım sivilcelenir.ve hemen eşim fark eder adet olacaksın der.bugün eve gelir gelmez adet olacaksın dedi.:)ya küfür eder gibi. offff ya ama haklı da sivilcelendim bile ve keçiboynuzu kürü içmem bir daha diyor öldürcem ben onu bu defa
Benim de 10 gün sonra belli olacak hadi hayırlısı yavrumiyiyiz canım sagol sen nasılsın ben beklemedeyim :)) 10 gün sonra belli olur artık kısmet :)
haklısın canım çok gerildim.az önce içicem dedi.yaptım.bir havalar,bir burun asmalar...elinden alıp döktümmCanım bence eşinde problem yoksa onu bu kadar strese sokma içmesse içmesin boşver hem dırdırını çekip kendini strese sokmana da değmez ayrica belli olmaz hemen kendini umutsuzluğa düsürme bak fazlada kalmamış bat a kırmızılar gelene kadar aksini düşünme..bak mesela bende hamilelikle ilgili tek bir belirti yokken hamile olmadiğimi bal gibi hissetmisken bile umudumu yitirmemistim sonucta hislerimde yanilmadim ama umudumu seviyorum :)
eğer adetn hiç şaşmıyorsa vardır cnmKizlar 28 gunde bir adet oluyorum bugun 29.gunum yani iki gundr adetim yok ve ovulsyndan bi yana atesim yukseldi 37ye kadr sizce varmidir
hadi canım güzel haberlerini bekliyoruzTesekkur ederim canm yarn kan vericemve dun gece ruyamda adet oldugmu gordum
Canımm benimkini 6 Kasım olarak güncelleyebilir miyiz? 23'ünde yumurtladım bu yüzden 6 kasımda olmam lazım (inşallah olmam da)) :))bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 .................................................... HAMİLE - K kontes50 ...........................................................
HAMİLE vivianne ............................................................ HAMİLE - @murnur55..........................................................
HAMİLE yagmurada26 .................................................... HAMİLE - @honderiko..........................................................
HAMİLE 010712 ............................................................... HAMİLE dberil34 ............................................................ HAMİLE - Z zeytin85 ............................................................
HAMİLE - P pretty1406 .........................................................
HAMİLE hazal1595 .......................................................... HAMİLE cimcimesevilay .................................................. HAMİLE abcdef35 ............................................................ HAMİLE nurgulu ..............................................................BAT 23 EKİM hayraniyet .........................................................BAT 29 EKİM loyalty88 ...........................................................BAT 30 EKİM - @whiterose55 ......................................................BAT 30 EKİM
demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM BU AY TREN ERKEN KAÇTI lalabel ................................................................BAT 31 EKİM TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM BU AY TREN ERKEN KAÇTI nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM - B birumudumvar .................................................BAT 5 KASIM
persa33 .............................................................BAT 6 KASIM nacwes ..............................................................BAT 7 KASIM SivasliAlice ..................................................BAT 8 KASIM sumeyye6134 ....................................................BAT 8 KASIM - @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
aaynaa ..............................................................BAT 10 KASIM ecrin87 .............................................................BAT 10 KASIM may3434 ...........................................................BAT 10 KASIM DONENCE5838 ...............................................BAT 11 KASIM sumbulce ..........................................................BAT 11 KASIM - @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
- H hilemhilem .......................................................BAT 12 KASIM
21DAMLA .........................................................BAT 14 KASIM - @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
- K kbrbsr16 ...........................................................BAT 15 KASIM
Kedili0983 ........................................................BAT 15 KASIM hanife55 ............................................................BAT 18 KASIM tuncer82 ...........................................................BAT 18 KASIM berna83 ............................................................BAT 20 KASIM - T tuba52 ..............................................................BAT 20 KASIM
- @smyyali.............................................................BAT 22 KASIM
- C candy123 ..........................................................BAT 23 KASIM
plasure .............................................................BAT 25 KASIM svly4414 ..........................................................BAT ??? ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
24-36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum çift çizgiden sonra. Çatladıktan sonra da 24 saat daha şansımız var benim bildiğim.günaydın kızlar kafama birşey takıldı ben perşembe çift çizgiyi gördüm eşimle perşembe cuma ilişki oldu bir daha da olmadı yumurta ne akdar sürede çatlıyor çift çizgiyi gördükten sonra ben bu ay keseyim mi ki umudu?
Spermler de bi sorun olmadığı sürece 3 gün canlı kalabiliyor. Dolayısıyla umudu kesmeye gerek yok bence24-36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum çift çizgiden sonra. Çatladıktan sonra da 24 saat daha şansımız var benim bildiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?