ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın

bende iyim çok şükür ama kasıklarım ağrıyo ve arada bi sancı yokluyo beni ya şu 1 haftada 2 kilo almışım psikolojim bozuldu ya hiç bişede yemiyorum hamilelikten önce nasılsa şimdide o şekil yiyorum ama nerden geldi bu 2 kilo anlamadım

sen sağlıklı beslen canım kiloyu takma :)

Günaydın kızlar:) valla usenmedim herseyi ogreneyim diye 1000 sayfayida okudum cokta yararlı oldu emegi gecen arkadaslara tesekkurler:)))

Hay okuyan gözlerine sağlık işte bu işe gerçekten gönül koyan bir arkadaş bu yolda devam et kazanan sen ol bende aynısı yapmıştım tabi ben daha şanslıydım o kadar birikmemişti ama ne güzel bilgiler var dimi valla iyiki bulmuşum bu topiği hem bilgi hem cesaret hemde umut deposu burası :)

kızlar merhaba. ben 5 yıldır tüm adet günlerimi not ederim. yalnız hala ovulasyon günüm nedir bilmiyorum.. çünkü adetim 3-5 gün ileri ya da geri atıyor..

bana yardım edecek biri var mı???

Cimcimesevilay baktim arkadaslar butun sorulara cvp vermisler tekrar tekrar sormayim dedim merak ettiklerimide ogrendim bu arada bebisin hayırlı olsun canim bosver gelen kilolar olsun:))

bence bu kilo değilde hormonların etkisi ilk haftalar böyle oluyomuş şişlik sonra kendiliğinden iniyomuş gelen kilolar olsunda ama şimdiden daha keseyi bile görmedim ki böyle aldıysam normal değil bence daha bunu 9 ayı var yani

kızlar merhaba. ben 5 yıldır tüm adet günlerimi not ederim. yalnız hala ovulasyon günüm nedir bilmiyorum.. çünkü adetim 3-5 gün ileri ya da geri atıyor..

bana yardım edecek biri var mı???

onulasyon testi kullanmanı önerrim cnm yada yok diyosan adet bitim gün aşırı ilişki taaki diğer adete kadar

Kesinlikle katiliyorum canim ovulasyon testi ve zamani hakkında hic bilgim yoktu cok sey ogrendim sayenizde hemde okudukça ugurlu bi topik olduğuna inandım banada uğur getirir inşallah:)="plasure, post: 37509753, member: 73912"]Hay okuyan gözlerine sağlık işte bu işe gerçekten gönül koyan bir arkadaş bu yolda devam et kazanan sen ol bende aynısı yapmıştım tabi ben daha şanslıydım o kadar birikmemişti ama ne güzel bilgiler var dimi valla iyiki bulmuşum bu topiği hem bilgi hem cesaret hemde umut deposu burası :)[/QUOTE]
Kesinl

cimcimesevilay bende duymustum hamile arkadaslardan canim böyle şişlik gibi ilk aylar kilo alındığını ama 3. Aylarda felan baslangic kilolarınin bile altina düşmusler. Bide yürüyüş yap bence hem faydali hem cok kiloya engel olur

ama ben şurdan şuraya gidince kasıklarım ağrıyo sanki orda bişe toplanıyo beni aşşağı çekiyomuş gibi topallayarak yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…