günaydın canım ben iyiyim sen nasılsıngünaydın gençler ve kendini genç hissedenler :) nasılsınızzzz????
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
sen sağlıklı beslen canım kiloyu takma :)bende iyim çok şükür ama kasıklarım ağrıyo ve arada bi sancı yokluyo beni ya şu 1 haftada 2 kilo almışım psikolojim bozuldu ya hiç bişede yemiyorum hamilelikten önce nasılsa şimdide o şekil yiyorum ama nerden geldi bu 2 kilo anlamadım
Günaydın kızlar:) valla usenmedim herseyi ogreneyim diye 1000 sayfayida okudum cokta yararlı oldu emegi gecen arkadaslara tesekkurler:)))
sen sağlıklı beslen canım kiloyu takma :)
kilo almaktan hıc korkma cımcımecım nasılsa gelen gıdecek sen hamılesın, ben tam 23 kılo aldım hepsıde gıttı emzırınce, sen sağlıklı beslen hıııc dert etme :) sız sağlıklı olundaaama psikoloji yerlerde şimdiden böyleyse ohoooo
Günaydın kızlar:) valla usenmedim herseyi ogreneyim diye 1000 sayfayida okudum cokta yararlı oldu emegi gecen arkadaslara tesekkurler:)))
ama psikoloji yerlerde şimdiden böyleyse ohoooo
Cimcimesevilay baktim arkadaslar butun sorulara cvp vermisler tekrar tekrar sormayim dedim merak ettiklerimide ogrendimbu arada bebisin hayırlı olsun canim bosver gelen kilolar olsun:))
kızlar merhaba. ben 5 yıldır tüm adet günlerimi not ederim. yalnız hala ovulasyon günüm nedir bilmiyorum.. çünkü adetim 3-5 gün ileri ya da geri atıyor..
bana yardım edecek biri var mı???
peki hangi, markayı önerirsiniz?onulasyon testi kullanmanı önerrim cnm yada yok diyosan adet bitim gün aşırı ilişki taaki diğer adete kadar
peki hangi, markayı önerirsiniz?
cimcimesevilay bende duymustum hamile arkadaslardan canim böyle şişlik gibi ilk aylar kilo alındığını ama 3. Aylarda felan baslangic kilolarınin bile altina düşmusler. Bide yürüyüş yap bence hem faydali hem cok kiloya engel olur
canim plasure lütfen bana ulasGünaydın Kızlarrr Hepinize Musmutlu Pazarlar Diliyorumm
canim plasure lütfen bana ulas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?