ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kızlar bugün geldi testim akşam yapacam atarım burya becerebilirsem çok merak ediyorum ne çıkacak 11.gün daha erken sanırım

Cnm bebeğin hayırlı olsun. Uzun zamandır girememiştim işten güçten. hiç dert etme ben resmen içime canavar kaçmış gibi yemek yiyiorum bu ben değilim dedim ama ne yapıyım önemli olan kuzuların sağlığı. Kiloya gelince ben de çok takıyordum ama dedim boşver çevremde herkes minimum 20 kilo aldı ama hiç biri kilolu kalmadı. Kendine bak bu zamanların tadını çıkar :)

cimcimesevilay allbaby hazal1595 canlarım facede bazı sebeplerden dolayı gruptan ayrılmak zorunda kaldım eşimle biiraz sorunlarımız oldu ama sizi takipteyim kızmayın bana olur mu :) bide bat a 2 gün kaldı ya yarın yada 30nda bat günüm ama inş olmam dua edin nolur hamileler özellikle olur mu ?
burdan takipteyim sizi. haberleri vereceğim inşallah güzxel haberlerle gelirm :)

Cnm benim dert etme olur tabiki sıkıntı yok burdan devam ederiz

Kızlar benim bugün bat günüm ama henüz kırmızılar gelmedi çok mutluyum İnşallahda gelmez Kasıklarımda ağrı var birkaç gün geçsin kırmızılar gelmezsa gebelik tahlili veririm Geç yumurtladım biraz zaman geçsin

Kizlar bugunde atesim 37ydi ve butun gun sag kasigima ve ayagima sanci girdi oldum diye tuvalete gidiyorm ama su gibi ge sari akintim var bugun gittim 29ekim diye saglk ocagi kapali persembe vericem hemde bakiyim olcakmiyim olmazsam hamilelikte agri normalmi

Kizlar cift cizgiyi yakalayana kadar gun aşırı oldu cift cizgiyi gordugumuz gunde oldu ama ertesi gun de denemek istedim esim gelemedi ve cift cizgiden sonra bugun 3, gun olmadi calismalara devammi etmeliyiZ.esim benden bikicak diye korkuyorum. Sizin esleriniz nasil ?ne yapmaliyim?

inşallah canım hamilesin:) müjdeli haberler ver bize:)

valla bana hergün diyen eşim o ara çok yoruldu ve 3 gün bana yanaşamadı tabi 7 gün üst üste olmuştu:) soğukluk mmudur bilmiyorum ama değiştiğini hissettim canım eşimin. ha bir de bana ne dedi biliyor musun tatlım?:) sen kendin istediğin için değil bebek için birlikte olmak istiyorsun beni özlediğini söylemiyorsun diyor bu erkeklerin beyni nasıl çalışır Allah'ım? neyse takma.ben takmaktan hasta oldum bu ay..sürekli başım dönüyor..hep uyumak istiyorum.ağır depresyona soktu beni çok uzun ol :) kusura bakma balım açılmam gerekiyormuş

hiç sorma ben de aynı sıkıntı içindeyim.Hergün test koyulaştı koyulaşıyor bazen günaşırı bazen hergün derken tam dedim cumartesi pazar epey koyuydu olmuştur artık yumurtlama bugün en koyu çıktı ve 19. gün resmen şoktayım.Bu kadar geç yumurtladığımı ilk kez görüyorum.Ben de bıktım ve bıktırmak üzereyim 12. günden beri

Buarada kızlar 19. gün normal mi ya tuhaf geldi bana 29-30u geçmez adetim düzenlidir ne dersiniz?

Bilmiyorum ogunden sonrada hadi yine olsun diyemiyorum oda istiyo bebegimiz olsun ama cokmu zorladik oda kendinde problem var diye dusunup istemiyor iliski nezormus ="nazenin13, post: 37514895, member: 629325"]valla bana hergün diyen eşim o ara çok yoruldu ve 3 gün bana yanaşamadı tabi 7 gün üst üste olmuştu:) soğukluk mmudur bilmiyorum ama değiştiğini hissettim canım eşimin. ha bir de bana ne dedi biliyor musun tatlım?:) sen kendin istediğin için değil bebek için birlikte olmak istiyorsun beni özlediğini söylemiyorsun diyor bu erkeklerin beyni nasıl çalışır Allah'ım? neyse takma.ben takmaktan hasta oldum bu ay..sürekli başım dönüyor..hep uyumak istiyorum.ağır depresyona soktu beni çok uzun ol :) kusura bakma balım açılmam gerekiyormuş[/QUOTE]
Bilmio

Kizlar benim yumurtlama günüm gecti saniyordum bugun cok agrim olunca uvi yaptim sanirim Bugun yumurtluyorum sizde bi bakarmisiniz

Eklentiler

• P_20141028_165223.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…