kızlar bugün geldi testim akşam yapacam atarım burya becerebilirsem çok merak ediyorum ne çıkacak 11.gün daha erken sanırım
bence bu kilo değilde hormonların etkisi ilk haftalar böyle oluyomuş şişlik sonra kendiliğinden iniyomuş gelen kilolar olsunda ama şimdiden daha keseyi bile görmedim ki böyle aldıysam normal değil bence daha bunu 9 ayı var yani
Cnm benim dert etme olur tabiki sıkıntı yok burdan devam ederizcimcimesevilay allbaby hazal1595 canlarım facede bazı sebeplerden dolayı gruptan ayrılmak zorunda kaldım eşimle biiraz sorunlarımız oldu ama sizi takipteyim kızmayın bana olur mu :) bide bat a 2 gün kaldı ya yarın yada 30nda bat günüm ama inş olmam dua edin nolur hamileler özellikle olur mu ?
burdan takipteyim sizi. haberleri vereceğim inşallah güzxel haberlerle gelirm :)
olsun sıkma canını dikkat et yeter :))ama psikoloji yerlerde şimdiden böyleyse ohoooo
inşallah canım hamilesin:) müjdeli haberler ver bize:)Kızlar benim bugün bat günüm ama henüz kırmızılar gelmedi çok mutluyumİnşallahda gelmez Kasıklarımda ağrı var birkaç gün geçsin kırmızılar gelmezsa gebelik tahlili veririm Geç yumurtladım biraz zaman geçsin
valla bana hergün diyen eşim o ara çok yoruldu ve 3 gün bana yanaşamadı tabi 7 gün üst üste olmuştu:) soğukluk mmudur bilmiyorum ama değiştiğini hissettim canım eşimin.Kizlar cift cizgiyi yakalayana kadar gun aşırı oldu cift cizgiyi gordugumuz gunde oldu ama ertesi gun de denemek istedim esim gelemedi ve cift cizgiden sonra bugun 3, gun olmadi calismalara devammi etmeliyiZ.esim benden bikicak diye korkuyorum. Sizin esleriniz nasil ?ne yapmaliyim?
Kizlar cift cizgiyi yakalayana kadar gun aşırı oldu cift cizgiyi gordugumuz gunde oldu ama ertesi gun de denemek istedim esim gelemedi ve cift cizgiden sonra bugun 3, gun olmadi calismalara devammi etmeliyiZ.esim benden bikicak diye korkuyorum. Sizin esleriniz nasil ?ne yapmaliyim?
valla bana hergün diyen eşim o ara çok yoruldu ve 3 gün bana yanaşamadı tabi 7 gün üst üste olmuştu:) soğukluk mmudur bilmiyorum ama değiştiğini hissettim canım eşimin.ha bir de bana ne dedi biliyor musun tatlım?:) sen kendin istediğin için değil bebek için birlikte olmak istiyorsun beni özlediğini söylemiyorsun diyor bu erkeklerin beyni nasıl çalışır Allah'ım? neyse takma.ben takmaktan hasta oldum bu ay..sürekli başım dönüyor..hep uyumak istiyorum.ağır depresyona soktu beni çok uzun ol :) kusura bakma balım açılmam gerekiyormuş
benim de geçen ay 12. gündü bu ay anlamadım noldu.Ama kimyasal gebelik geçirdim 10 - 11 gün kanama sürdü ondan bu ay hesaplar karıştı herhalde.Bende30 gunde bir adet oluyorum canim 13, gun yakaladim cift cizgiyi papatyak10
kaçıncı günün canım ?Kizlar benim yumurtlama günüm gecti saniyordum bugun cok agrim olunca uvi yaptim sanirim Bugun yumurtluyorum sizde bi bakarmisiniz
inşallah canım hamilesin:) müjdeli haberler ver bize:)[/QUOT. İnşallah o müjdeli haberi sizlerle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?