olabilir canım bende tecrübesizim geçmiş olsun sana canım. inşallah en kısa sürede hamile kalırız.benim de geçen ay 12. gündü bu ay anlamadım noldu.Ama kimyasal gebelik geçirdim 10 - 11 gün kanama sürdü ondan bu ay hesaplar karıştı herhalde.
15 canim gecen ay 12 13 te gormustum cizgiyikaçıncı günün canım ?
Kizlar benim yumurtlama günüm gecti saniyordum bugun cok agrim olunca uvi yaptim sanirim Bugun yumurtluyorum sizde bi bakarmisiniz
burdan okuduklarıma göre değişebiliyormuş yumurtlama günleri.bugünleri degerlendir bence :)15 canim gecen ay 12 13 te gormustum cizgiyi
Gecen ayda uvi testi yapmistim bu kadar koyu gormemistim cizgiyi bundan daha koyu olurmu diye tereddut ettim acikcasidaha da koyulaşabilir bence yarın falan
Evet deyise biliyor canim biliyorum onuda benim akintim ve kasik agrim bundan 3 gun once daha yogundu ondan bende gecti zannetmistim demekki yogun akinti da aldata biliyormusburdan okuduklarıma göre değişebiliyormuş yumurtlama günleri.bugünleri degerlendir bence :)
bir görün canım zararı olmaz..en azından KAFANDA SORU İŞARETİ KALMAZ:)Kizlar bu ay 6, ayim bebek calismalari icin ailemdede erken menepoz var 28 yasindayim sizce bu ayda bebeğim olmazsa doktora gitmelimiyim?yoksa bi ay daha ovulasyon testiyle denemeye devam etmelimiyim?
Bilmio[/QUOTE]Bilmiyorum ogunden sonrada hadi yine olsun diyemiyorum oda istiyo bebegimiz olsun ama cokmu zorladik oda kendinde problem var diye dusunup istemiyor iliski nezormus ="nazenin13, post: 37514895, member: 629325"]valla bana hergün diyen eşim o ara çok yoruldu ve 3 gün bana yanaşamadı tabi 7 gün üst üste olmuştu:) soğukluk mmudur bilmiyorum ama değiştiğini hissettim canım eşimin.ha bir de bana ne dedi biliyor musun tatlım?:) sen kendin istediğin için değil bebek için birlikte olmak istiyorsun beni özlediğini söylemiyorsun diyor bu erkeklerin beyni nasıl çalışır Allah'ım? neyse takma.ben takmaktan hasta oldum bu ay..sürekli başım dönüyor..hep uyumak istiyorum.ağır depresyona soktu beni çok uzun ol :) kusura bakma balım açılmam gerekiyormuş
Dogru diyosun ama yapi itibariylecok kafama takip hirpalarim kendimi testler falan iyice stese girip olmazsa diye de korkuyorumbir görün canım zararı olmaz..en azından KAFANDA SORU İŞARETİ KALMAZ:)
Canim once ne olursa olsun sitres bas dusman gibi dusun bebek icin sitres yapmamalisin kafani dağıt cok kurcalama olucak olmiycak oluruna birak mumkun olduguncaDogru diyosun ama yapi itibariylecok kafama takip hirpalarim kendimi testler falan iyice stese girip olmazsa diye de korkuyorum
benim de doktor fobim var.daha doğrusu burada doğru düzgün doktor yokDogru diyosun ama yapi itibariylecok kafama takip hirpalarim kendimi testler falan iyice stese girip olmazsa diye de korkuyorum
valla çok stresliyim ki bu da adet belirtisidir..Kızlar nasılsınız
Şimdi bende izledin ya sinir oldum ne caniler var yavalla çok stresliyim ki bu da adet belirtisidir..sivilcem de çıktı..çok sıkıcı ya şimdi haberlere baktım kadın yasak ilişkiyle hamile kalmış bebeği tuvalette doğurmuş ve sonra da öldürmüş.... Allah'ım sen isteyenlere ver .........
nazenin13 canım senin bat ne zaman
Benim adetim bugün geldi çok üzüldüm eşimle de atıştık şimdi gönlümü almak için kahve içmeye götürecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?