ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

burdan okuduklarıma göre değişebiliyormuş yumurtlama günleri.bugünleri degerlendir bence :)
Evet deyise biliyor canim biliyorum onuda benim akintim ve kasik agrim bundan 3 gun once daha yogundu ondan bende gecti zannetmistim demekki yogun akinti da aldata biliyormus

Kizlar bu ay 6, ayim bebek calismalari icin ailemdede erken menepoz var 28 yasindayim sizce bu ayda bebeğim olmazsa doktora gitmelimiyim?yoksa bi ay daha ovulasyon testiyle denemeye devam etmelimiyim?

Kizlar bu ay 6, ayim bebek calismalari icin ailemdede erken menepoz var 28 yasindayim sizce bu ayda bebeğim olmazsa doktora gitmelimiyim?yoksa bi ay daha ovulasyon testiyle denemeye devam etmelimiyim?
bir görün canım zararı olmaz..en azından KAFANDA SORU İŞARETİ KALMAZ:)

Bilmio[/QUOTE]
haklısın nsan nasıl davranacağını bilmiyor

Dogru diyosun ama yapi itibariylecok kafama takip hirpalarim kendimi testler falan iyice stese girip olmazsa diye de korkuyorum
Canim once ne olursa olsun sitres bas dusman gibi dusun bebek icin sitres yapmamalisin kafani dağıt cok kurcalama olucak olmiycak oluruna birak mumkun oldugunca

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. yagmurada26 .................................................... HAMİLE
  6. @honderiko..........................................................HAMİLE
  7. 010712 ............................................................... HAMİLE
  8. dberil34 ............................................................ HAMİLE
  9. Z zeytin85 ............................................................ HAMİLE
  10. P pretty1406 ......................................................... HAMİLE
  11. hazal1595 .......................................................... HAMİLE
  12. cimcimesevilay .................................................. HAMİLE
  13. abcdef35 ............................................................ HAMİLE
  14. nurgulu ..............................................................BAT 23 EKİM
  15. hayraniyet .........................................................BAT 29 EKİM
  16. loyalty88 ...........................................................BAT 30 EKİM
  17. @whiterose55 ......................................................BAT 30 EKİM
  18. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  19. lalabel ................................................................BAT 31 EKİM
  20. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  21. sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM
  22. allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  23. nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM
  24. B birumudumvar .................................................BAT 5 KASIM
  25. persa33 .............................................................BAT 6 KASIM
  26. may3434 ...........................................................BAT 6 KASIM
  27. nacwes ..............................................................BAT 7 KASIM
  28. @direngeziparki..................................................BAT 8 KASIM
  29. sumeyye6134 ....................................................BAT 8 KASIM
  30. @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
  31. aaynaa ..............................................................BAT 10 KASIM
  32. ecrin87 .............................................................BAT 10 KASIM
  33. DONENCE5838 ...............................................BAT 11 KASIM
  34. sumbulce ..........................................................BAT 11 KASIM
  35. @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
  36. H hilemhilem .......................................................BAT 12 KASIM
  37. 21DAMLA .........................................................BAT 14 KASIM
  38. @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
  39. K kbrbsr16 ...........................................................BAT 15 KASIM
  40. Kedili0983 ........................................................BAT 15 KASIM
  41. hanife55 ............................................................BAT 18 KASIM
  42. tuncer82 ...........................................................BAT 18 KASIM
  43. berna83 ............................................................BAT 20 KASIM
  44. T tuba52 ..............................................................BAT 20 KASIM
  45. @smyyali.............................................................BAT 22 KASIM
  46. Z zeynoo2542 ......................................................BAT 22 KASIM
  47. C candy123 ..........................................................BAT 23 KASIM
  48. plasure .............................................................BAT 25 KASIM
  49. svly4414 ..........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Dogru diyosun ama yapi itibariylecok kafama takip hirpalarim kendimi testler falan iyice stese girip olmazsa diye de korkuyorum
benim de doktor fobim var.daha doğrusu burada doğru düzgün doktor yok ama ben de adetimin 3. günü gidip hormon testi yapıcam.kafamda sorular olmasın diye :)

Kızlar nasılsınız
valla çok stresliyim ki bu da adet belirtisidir..sivilcem de çıktı..çok sıkıcı ya şimdi haberlere baktım kadın yasak ilişkiyle hamile kalmış bebeği tuvalette doğurmuş ve sonra da öldürmüş.... Allah'ım sen isteyenlere ver .........

Şimdi bende izledin ya sinir oldum ne caniler var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…