ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

tartışmayın yav hayırlısı benımkıde ben uzulmeyeyım dıye hıc bahsetmıyo :/ sagolsun bu ay hıc takmıycm ben
Benimki de görevimi Yaparım keyfime bakarım modunda adetim oldu diyorum ne üzülme var ne bişey bende kızdım sen istemiyormusun diye o da bana kızdı çok üstüne düşüyorsun diye sonra da gönlümü almaya Çalışıyor
Halbuki ilk başta üzüntüme ortak olsa herşey daha güzel olacaktı

allbayb benım bat 22 kasım yanlış yazmışım ben kusura bakma
haydaaaa kasım dedin kasım yazdım.yanlış neden kasım yazdın ekim olcak dedin ekim yaptım.şimdide yanlış kasım diyon
boş bırakcam tarih yazmıcam o olcak
bide her listeyi takip ediver kuzum...ben bu listeyi herkes bakısın diye yapıyorum.kimsenin umrunda değil gördüğüm üzere

nazenin13 canım senin bat ne zaman
Benim adetim bugün geldi çok üzüldüm eşimle de atıştık şimdi gönlümü almak için kahve içmeye götürecek beni
canım 4 kasım ama bende gerginlik 5 6 gün önceden başlar.önceden sadece alnımda sivilce çıkardı bu defa yüzümde, boğazımda bile çıkmış.stres işte((sen de canını sıkma canımmm:) valla ben çocuk olumunu geçtim eşimle düzgün giden ilişkim sekteye uğradı.aslında birbirimize kenetlenmemiz gereken zaman ama gel gör ki....sen eşine sarıl canım.Allah sana en yakın zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallh:)

1. papatya_2014 ....................................................HAMİLE
  2. K kontes50 ........................................................... HAMİLE
  3. vivianne ............................................................HAMİLE
  4. @murnur55..........................................................HAMİLE
  5. yagmurada26 .................................................... HAMİLE
  6. @honderiko..........................................................HAMİLE
  7. 010712 ............................................................... HAMİLE
  8. dberil34 ............................................................ HAMİLE
  9. Z zeytin85 ............................................................ HAMİLE
  10. P pretty1406 ......................................................... HAMİLE
  11. hazal1595 .......................................................... HAMİLE
  12. cimcimesevilay .................................................. HAMİLE
  13. abcdef35 ............................................................ HAMİLE
  14. nurgulu ..............................................................BAT 23 EKİM
  15. hayraniyet .........................................................BAT 29 EKİM
  16. loyalty88 ...........................................................BAT 30 EKİM
  17. @whiterose55 ......................................................BAT 30 EKİM
  18. demir6133 .........................................................BAT 31 EKİM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  19. lalabel ................................................................BAT 31 EKİM
  20. TIRMIK .............................................................BAT 2 KASIM
  21. sus-pus .............................................................BAT 3 KASIM
  22. allbaby ..............................................................BAT 3 KASIM BU AY TREN ERKEN KAÇTI
  23. nazenin13 .........................................................BAT 4 KASIM
  24. B birumudumvar .................................................BAT 5 KASIM
  25. persa33 .............................................................BAT 6 KASIM
  26. may3434 ...........................................................BAT 6 KASIM
  27. nacwes ..............................................................BAT 7 KASIM
  28. @direngeziparki..................................................BAT 8 KASIM
  29. sumeyye6134 ....................................................BAT 8 KASIM
  30. @mercimeque.....................................................BAT 9 KASIM
  31. aaynaa ..............................................................BAT 10 KASIM
  32. ecrin87 .............................................................BAT 10 KASIM
  33. DONENCE5838 ...............................................BAT 11 KASIM
  34. sumbulce ..........................................................BAT 11 KASIM
  35. @elalmami..........................................................BAT 11 KASIM
  36. H hilemhilem .......................................................BAT 12 KASIM
  37. 21DAMLA .........................................................BAT 14 KASIM
  38. @asyanes.............................................................BAT 15 KASIM
  39. K kbrbsr16 ...........................................................BAT 15 KASIM
  40. Kedili0983 ........................................................BAT 15 KASIM
  41. hanife55 ............................................................BAT 18 KASIM
  42. tuncer82 ...........................................................BAT 18 KASIM
  43. berna83 ............................................................BAT 20 KASIM
  44. T tuba52 ..............................................................BAT 20 KASIM
  45. @smyyali.............................................................BAT 22 KASIM
  46. Z zeynoo2542 ......................................................BAT 22 KASIM
  47. C candy123 ..........................................................BAT 22 KASIM
  48. plasure .............................................................BAT 25 KASIM
  49. svly4414 ..........................................................BAT ???
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

ay var ya artık rüya youmlatmaktan bıktım..tek tutunağım onlar:)

Âmin canım ya inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş olalım da bitsin şu sinir stres gelsin uykusuz gecelerrrr hahahaha

aa ben uzuluncee o abartır artık sen bunu yaptın o yüzden olmuyo dıye gırer durur
Aynı benim adam da böyle ben çok stres yapıyormuşum akışına bırakacak mışım siparişle olmaz diyor bi dünya laf etti bugün
Bu ay bende akışına bırakacam bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…