Benimki de görevimi Yaparım keyfime bakarım modunda adetim oldu diyorum ne üzülme var ne bişey bende kızdım sen istemiyormusun diye o da bana kızdı çok üstüne düşüyorsun diye sonra da gönlümü almaya Çalışıyortartışmayın yav hayırlısı benımkıde ben uzulmeyeyım dıye hıc bahsetmıyo :/ sagolsun bu ay hıc takmıycm ben
haydaaaa kasım dedin kasım yazdım.yanlış neden kasım yazdın ekim olcak dedin ekim yaptım.şimdide yanlış kasım diyonallbayb benım bat 22 kasım yanlış yazmışım ben kusura bakma
canım 4 kasımnazenin13 canım senin bat ne zaman
Benim adetim bugün geldi çok üzüldüm eşimle de atıştık şimdi gönlümü almak için kahve içmeye götürecek beni
canım benimk de bahsetmiyor.istiyor ama ben üzülünce o da üzülsün stres yapsın :) candy123tartışmayın yav hayırlısı benımkıde ben uzulmeyeyım dıye hıc bahsetmıyo :/ sagolsun bu ay hıc takmıycm ben
canım benimk de bahsetmiyor.istiyor ama ben üzülünce o da üzülsün stres yapsın :) candy123
ben 50'li aldım canımkızlar sız kaclı ovulasyon testı alıyosunuz bunun bır sayısı varmı yanı /
kız hepsi aynı bunların ha:)aa ben uzuluncee o abartır artık sen bunu yaptın o yüzden olmuyo dıye gırer durur
Âmin canım ya inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş olalım da bitsin şu sinir stres gelsin uykusuz gecelerrrr hahahahacanım 4 kasımama bende gerginlik 5 6 gün önceden başlar.önceden sadece alnımda sivilce çıkardı bu defa yüzümde, boğazımda bile çıkmış.stres işte ((sen de canını sıkma canımmm:) valla ben çocuk olumunu geçtim eşimle düzgün giden ilişkim sekteye uğradı.aslında birbirimize kenetlenmemiz gereken zaman ama gel gör ki....sen eşine sarıl canım.Allah sana en yakın zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallh:)
inşallahhhhh :)Âmin canım ya inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş olalım da bitsin şu sinir stres gelsin uykusuz gecelerrrr hahahaha
Aynı benim adam da böyle ben çok stres yapıyormuşum akışına bırakacak mışım siparişle olmaz diyor bi dünya laf etti bugünaa ben uzuluncee o abartır artık sen bunu yaptın o yüzden olmuyo dıye gırer durur
aa ben uzuluncee o abartır artık sen bunu yaptın o yüzden olmuyo dıye gırer durur
Hep kadinlarin üstüne kaliyo bu mesele nedense bugün yapmamiz lazım şu gün yapmamiz lazim diye diye sapık gibi hissetmeye başladım kendimicandy12t: 37517846 .!.:aa ben uzuluncee o abartır artık sen bunu yaptın o yüzden olmuyo dıye gırer durur
: 37517856, member: 629325"]kız hepsi aynı bunların ha:)
Hep kadinlarin üstüne kaliyo bu mesele nedense bugün yapmamiz lazım şu gün yapmamiz lazim diye diye sapık gibi hissetmeye başladım kendi
aynen bende sevmem pekKızlar bu tarz benim i izliyor musunuz bilmiyorum ama Nur yerlitaş bugün çocuğu olmadığı için ağladı aslında sevmem ama o öyle sağlayınca üzüldüm bende
Haha aynen hasret kalsinlarda gorsunler gunlerini:))can post: 375180ber: 271919 .!.:benum bı hamıle kalıyım ödeşicez diye :) yan yan bakıyo benimki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?