- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Yoksa esi askeregidecek senmisin hic birakma o zmaanSelam kizzzlaaarrr ben de buradayimmmm Trabzondan selamlaaarrr öğlen ankara akşam trabzon yarın rize yorgunluktan öldüm ama pes etmek yok calismaya devam ! Ne de olsa son gün
Işte o benimEsi askere gidecek biri vardi gittimi ki acep
Offvoff deli olmamak elde degil yaaaTabiiisi gıcık kaptigim bi insan var ... kızın çıkarı için yapamayacağı şey yok sırf işini gördurmek için işini görecek yerlerde olan insanlarla çıkıyor nasıl bir insan anlayamıyorum ve aynı sektörde çalışıyoruz bu insan bir egitimci
Allah kavustursun canimmmmmmmmIşte o benimyarın teslim olacak ... Bu gece son nn dua edin nolur kizlaaaarrr daha 10 ay zor ...bayram tatili var tabi ama bat denk geliyor ona da tabi ınsallahhhh gerek kalmaz da ..
dualarımız seninle canımmm... hayırlı teskereler olsun şimdiden...Işte o benimyarın teslim olacak ... Bu gece son nn dua edin nolur kizlaaaarrr daha 10 ay zor ...bayram tatili var tabi ama bat denk geliyor ona da tabi ınsallahhhh gerek kalmaz da ..
canmm valla ben bugun hep dışardaydım eşim tatil olduğundan gezelim dedik giremedim nete testte yapamadım yarın yapar paylaşırım :)Kedili asli ojeleri guzel kiz afrodit neredesiniz
Gunaydinnnnnn Naber anne adayları .... :)günaydın kızlar iyi pazarlarrrrr
Caniko nasılsınIşte o benimyarın teslim olacak ... Bu gece son nn dua edin nolur kizlaaaarrr daha 10 ay zor ...bayram tatili var tabi ama bat denk geliyor ona da tabi ınsallahhhh gerek kalmaz da ..
Canım dün görmemişşm bu Msjı tlf dan bazen kaçırıyorum .. Benim sinir olduğum biri vardı ama uzun yıllar sonra hayatımdan çıkardım kız sürekli beni aşağılardı arkamdan çok konuşmuş bir ton şey yapmış bende Allah'a havale ettim yıllardırda görmüyorum Allah'a yakın bana uzak olsunTamam bugun biraz kafa dagitalim kizlarhayatimizda gicik kaptigimiz insanlar varmi mesala benim bi arkadasim var uyuz oluyorum ariyor acmiyorum bu sefer de esime mesaj atiyor eniste svly44 ulasamiyorum. Diye uyuz oluyorum yaa
Dualarım seninle ezan okunuyor suan tam denk geldiSu günler geçsin artik ya son beş gün 19 na inşallah
Yaaa bu hafta full çalışmayla geçti ya dün biz çalışma yapamadık daha doğrusu yaptık ama Pıtırcık olmadı nedense ? Deposu bosalttim galibaCaniko nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?