ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Tabiiisi gıcık kaptigim bi insan var ... kızın çıkarı için yapamayacağı şey yok sırf işini gördurmek için işini görecek yerlerde olan insanlarla çıkıyor nasıl bir insan anlayamıyorum ve aynı sektörde çalışıyoruz bu insan bir egitimci

Offvoff deli olmamak elde degil yaaa

Işte o benim yarın teslim olacak ... Bu gece son nn dua edin nolur kizlaaaarrr daha 10 ay zor ...bayram tatili var tabi ama bat denk geliyor ona da tabi ınsallahhhh gerek kalmaz da ..
dualarımız seninle canımmm... hayırlı teskereler olsun şimdiden...

Günaydın güzeller bu gün malum geleneksel pazar kahvaltısı yaptık dün çalışma yaptığımız için bu gün dinlenme izni verdim garibim hemen fosur fosur uyuya kaldı kanepede ama yarın gözünün yaşına bakmam alırım ifadesini :)

Tamam bugun biraz kafa dagitalim kizlarhayatimizda gicik kaptigimiz insanlar varmi mesala benim bi arkadasim var uyuz oluyorum ariyor acmiyorum bu sefer de esime mesaj atiyor eniste svly44 ulasamiyorum. Diye uyuz oluyorum yaa
Canım dün görmemişşm bu Msjı tlf dan bazen kaçırıyorum .. Benim sinir olduğum biri vardı ama uzun yıllar sonra hayatımdan çıkardım kız sürekli beni aşağılardı arkamdan çok konuşmuş bir ton şey yapmış bende Allah'a havale ettim yıllardırda görmüyorum Allah'a yakın bana uzak olsun

Caniko nasılsın
Yaaa bu hafta full çalışmayla geçti ya dün biz çalışma yapamadık daha doğrusu yaptık ama Pıtırcık olmadı nedense ? Deposu bosalttim galiba niye öyle oldu bilemedim dün de son gündü baya canım sıkıldı bu hafta toplamda 6 günde 4 gün çalışma yapmış olduk bundan gerisi Allaha kaldı rabbim izin verirse olur inşallah olmazsa ki kendimi buna alistirdim nasip deyip oturcam

Ya kızlar bişey sorcam hicbir hamilelik belirtisi olmama ihtimali var mı ?yani öyle kasık ağrısı bel ağrısı bulantı fln olmama ihtimali var mı? Yani tek belirti adet gecikmesi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…